Τασεις....

Θελω να αγορασω....

• DLP μεσης αναλυσης(1024χ576)

Votes: 0 0,0%
  • LCD D5(Sanyo Z4, Panasonic 900 κλπ)

• DLP HD2+(Benq 7700 κλπ)

• DLP DC3(Benq 8720 , Optoma H79 κλπ)

• DLP 3-CHIP(Infocus 777, Sim2 C3X κλπ)

• Θα περιμενω τον Sony Ruby(1920x1080 Δεκεμβριος)

• Θα περιμενω τον Optoma H81(1920X1080 Ανοιξη)

• Αλλο

• Total voters
    38

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αυτο το poll εχει σκοπο να αναδειξει τις τασεις της αγορας.
Απλα ψηφιζετε τι θα αγοραζατε (ψηφιζετε ακομα και εαν εχετε ηδη βιντεοπροβολεα) μεσα στους επομενους μηνες.
Παρακαλω πολυ ψηφιστε με απολυτα οικονομικα κριτηρια , δηλαδη εαν ενας βιντεοπροβολεας κοστιζει 10.000 ευρω θα πρεπει να σκεφτειτε εαν μπορειτε να διαθεσετε αυτο το ποσο.

Οπως παντα ο σχολιασμος σας ειναι ακρως ευπροσδεκτος.... :wink:

Reaction score
0
'Ολες οι εταιρείες δείχνουν να θέλουν να ξεζουμίσουν πρώτα για τα καλά τα πάνελ των 720 γραμμών πριν επεκταθούν στο 1080. Γι' αυτό και οι πιο ανταγωνιστικές τους προτάσεις και αυτές που ταιριάζουν οικονομικά στον μέσο έλληνα προτζεκτοράκια, είναι σε στυλ 7700. Μέχρι την έλευση του HD με ταινίες που γυρίζονται πραγματικά με HD κάμερες και όχι conversions από τις 576 γραμμές, νομίζω ότι τα πάνελ με 720 γραμμές θα είναι επαρκή. Το ιδανικό για 'μενα θα ήταν ένας τριτσιπος, αλλά οι δυνάμεις μου δεν νομίζω ότι τον φτάνουν. Πάντως μόλις μερικούς μήνες μετά την αγορά του 4805 νομίζω ότι έχω αρχίσει και ψάχνομαι για τον επόμενο.

Reaction score
2
LCD D5!
1on Γιατί πράγματι είμαι LCDάκιας που λες και εσύ.
2ον είναι οι 2 μόνοι που τοποθετούνται σπίτι μου!
3ον είναι στα οικονομικά "κυβικά" μου
Αλήθεια, ακόμα να παραλάβεις??? κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα!!!

Reaction score
0
Εγώ κλίνω στην αγορά ενός LCD D5 μέχρι τον Δεκέμβριο. Οι λόγοι της επιλογής είναι κυρίως οικονομικοί: δεν θέλω να ξοδεύσω πάνω από 2000 ευρώ και σε αυτά τα χρήματα δεν αγοράζεις DLP 720 γραμμών.

Reaction score
0
1) Θα εδινα ως και 4000 ευρω. Ως αυτο το ποσο θεωρω λογικο για ενα βιντεοπροβολεα.
2) Πλεον, θελω αναλυση 1080 οριζοντιες γραμμες
3) Οποια τεχνολογια και να ειναι, πρεπει να ειναι τριτσιπη.
4) κατα σειρα προτιμησης , DLP > Lcos > LCD
Οταν εισακουστουν ολα τα παραπανω σε ενα μηχανημα..........................

Reaction score
7
Ψήφισα "άλλο", γιατί θα περιμένω τα 1920Χ1080 αλλά σε LCD για τους εξής λόγους:
Η τιμή, αφού μάλλον θα είναι φτηνότεροι από αντίστοιχους DLP, αλλά και για οικογενειακούς λόγους μιας και η σύζυγος βλέπει ακόμα και το ελάχιστο "rainbow". Τώρα τι θα βάλω στο καινούργιο μου σπίτι ώστε να "τη βγάλω" για ένα-ενάμιση χρόνο δεν ξέρω ακόμα.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Δηλαδή να ρωτήσω κάτι;
Τα CRTs ειναι Τάση ή Στάση; :mrgreen:

Γιατι αν δεν είναι στάση θα πρέπει να πάω να πνίξω το καημό μου με κρασί στου Τάση τη ταβέρνα που μας ξέχασες.. .. .. :oops:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δηλαδή να ρωτήσω κάτι;
Τα CRTs ειναι Τάση ή Στάση; :mrgreen:

Γιατι αν δεν είναι στάση θα πρέπει να πάω να πνίξω το καημό μου με κρασί στου Τάση τη ταβέρνα που μας ξέχασες.. .. .. :oops:
Bαγγελη θα ειμαι ειλικρινης μαζι σου.
Πιες καλα για να ξεχασεις φιλε... :lol:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μπορεί να είσαι καλός πωλητής φίλε χε..χεχ..χε..αλλά δεν πιάνει σε μένα..χε..χε..χε :mrgreen:

Αμα σου ερχόμουν στο μαγαζί θα προσπαθούσες να με πείσεις οτι η εικόνα του 5120 απλά δεν παίζεται μπροστα στον Max.. .. .. :shock: :shock:

Αρε βρεγμένη σανίδα που σου χρειάζεται :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μπορεί να είσαι καλός πωλητής φίλε χε..χεχ..χε..αλλά δεν πιάνει σε μένα..χε..χε..χε :mrgreen:

Αμα σου ερχόμουν στο μαγαζί θα προσπαθούσες να με πείσεις οτι η εικόνα του 5120 απλά δεν παίζεται μπροστα στον Max.. .. .. :shock: :shock:

Αρε βρεγμένη σανίδα που σου χρειάζεται :mrgreen:
Οχι και ετσι... :lol:
Αλλα καθως αυτο ειναι ενα poll που δειχνει τασεις αγορας και οχι ποιοτητας ισως θα πρεπει να το δουμε καπως διαφορετικα.
Παντως αυτο που λαμβανω εγω απο αυτα τα πρωτα ποσοστα ειναι πως τα μελη του AVSite πρεπει να εχουν μεγαλη οικονομικη επιφανεια κατα μεσο ορο αφου κανεις δεν ενδιαφερεται να αγορασει τους λεγομενους entry προβολεις. :wink:

Reaction score
453
Οχι και ετσι... :lol:
Αλλα καθως αυτο ειναι ενα poll που δειχνει τασεις αγορας και οχι ποιοτητας ισως θα πρεπει να το δουμε καπως διαφορετικα.
Παντως αυτο που λαμβανω εγω απο αυτα τα πρωτα ποσοστα ειναι πως τα μελη του AVSite πρεπει να εχουν μεγαλη οικονομικη επιφανεια κατα μεσο ορο αφου κανεις δεν ενδιαφερεται να αγορασει τους λεγομενους entry προβολεις. :wink:
Αφού αυτούς τους έχουμε αγοράσει ήδη :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Tα εως τωρα αποτελεσματα δειχνουν κατα τι...παραδοξα :shock:
Πρωτο στις προτιμησεις σας ερχεται ενα μοντελο το οποιο θα κυκλοφορησει μετα 8 μηνες περιπου και για το οποιο δεν γνωριζουμε σχεδον τιποτα.
Αντιθετα κανεις δεν επελεξε την entry level των DLP βιντεοπροβολεων , ενω πολυ χαμηλη βαθμολογια συγκεντωσαν οι HD2+ DLP οι οποιοι ομως στην πραγματικη...ζωη γνωριζουν μεγαλη ανθηση :wink:
Για τους D5 τα πραγματα ηταν αναμενομενα πανω κατω , ενω μικρο δειχνει το ενδιαφερον για τον Ruby.

Σχολια?

Reaction score
453
Τον optoma τον ξέρουμε από τα προηγούμενα μοντέλα (Η30, Η77, Η79) οπότε πόσο χάλια μπορεί να είναι ο 1080 και μάλιστα αν τον βγάλει και σε προσιτή τιμή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis