Τα αγαπημένα μου......ΗΧΕΙΑ....

Reaction score
1
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μπορεί κάποιος να έχει την διάθεση να συμβιώσει με πολλά ηχεία, μπορεί να έχει κρυφά όνειρα, αλλά τα (επί του παρόντος) αγαπημένα του, τα έχει ήδη στο σπίτι του. Σαν τις γυναίκες ένα πράμα, φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να αλλάξεις αγαπημένη. Αλλά αν δεν έχεις κάθε στιγμή μια αγαπημένη, θα είσαι πάντα ανικανοποίητος. Τα άλλα όλα είναι φούμαρα...
Συμφωνώ και επαυξάνω ειδικά στο παράδειγμα με τις γυναίκες. :lol:

Αυτή τη στιγμή και τα δικά μου αγαπημένα ηχεία βρίσκονται... σπίτι μου. Παρόλα αυτά, μερικά συστήματα ανεξαρτήτου κόστους που μου έχουν χαρίσει και συνεχίζουν να μου χαρίζουν φανταστικές μουσικές αναπαραγωγές, έτυχε να έχουν χτιστεί σε κάποια μοντέλα των B&W, Wilson, Dunlavy, ATC και ProAC, ενώ μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις ήταν και τα Peak Consult.

Reaction score
3
Νικόλα.
Αλλο οι γυναίκες και άλλο τα ηχεία.
Μην μπερδεύουμε ανόμοια πράγματα... :)
Με πολλά ηχεία μπορείς να συμβιώσεις,με γυναίκα έστω και μία,τα πράγματα δυσκολεύουν,οπότε ουτε καν να σκεφθόμαστε για δύο ή ακόμη χειρότερα για 5,1 κλπ... :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
:lol: :lol: :lol: :lol:

Από την άλλη μπορείς να έχεις ένα στο σπίτι και να ποθείς πολλά... να κάνεις και ψιλο... ακροασούλες που και που... :lol: :lol:

Reaction score
3.497
Ψιλοακροασούλες σε σπίτια φίλων ή σε μαγαζιά ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Ψιλοακροασούλες σε σπίτια φίλων ή σε μαγαζιά ?
Σε σπίτια φίλων είναι καλύτερα από τα μαγαζια. Ποιο ζεστή ατμόσφαιρα, πιο φιλική κλπ κλπ. Αρκεί να μην έχεις καλέσει καμμιά 20αριά άτομα και τελικα η ακρόαση γίνει διαδήλωση...

Reaction score
3.497
Αχ Σπύρο μου και να' ξερες για ποιες ψιλοακροασούλες μιλούσε ο Τσαρουχάς με τον Αναμουρλίδη ?

Αλλά εσύ επιμένεις ότι στα σπίτια φίλων κάνεις καλύτερες ψιλοακροασούλες ...

Για πες μας !!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Αχ Σπύρο μου και να' ξερες για ποιες ψιλοακροασούλες μιλούσε ο Τσαρουχάς με τον Αναμουρλίδη ?
τα απολωλόντα πρόβατα του high end μπορούν να ονειρεύυονται "ακροασούλες" αλλά στο τέλος πάλι για παραβαν και τανόγια μιλάνε...

Όσο για τις ακράσεις πιστεύω ότι στα μα γαζιά πολλές φορές αυτό που ακούς δύσκολα μεταφέρετε σε ένα οικιακό χώρο. Οι επαγγελματικοί χώροι, είναι πιο προσεγμένοι, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν μπορούν να γίνουν πολλές επεμβάσεις στο εσωτερικό ενός σπιτιού (ιδίως αν είσαι ενοικιαστής)...

Για αυτό καλύτερα στο σπίτι παρά σε μαγαζί. Άσε που στο μαγαζί δεν μπορείς να "κατσικωθείς" με τις ώρες, ούτε να παραγγείλεις σουβλάκια για μετά...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo