Τα εγκαίνια της AUDIO VISION ART !

Reaction score
256
Οι περισσότεροι ,από εμάς ,γνωρίζουν ότι ένας νέος ενδιαφέρων εμπορικός χώρος δημιουργήθηκε. Ένας χώρος που δραστηριοποιείται στον τομέα του ήχου και της εικόνας .

Η επωνυμία του είναι AUDIO VISION ART. Πίσω από αυτή την σημαντική επένδυση βρίσκονται γνωστά και μη ονόματα του χώρου με προεξάρχοντες τους Νίκο Μενδρινό , Νίκο Παχή , Γιώργο Τσέκο .

Reaction score
256
Απάντηση: Τα εγκαίνια της AUDIO VISION ART !

Είναι ένας χώρος πολυσύνθετος, με δυνατότητες να υποστηρίξει ,σε ιδιαίτερα ψηλό επίπεδο ,οποιαδήποτε απαίτηση εικόνας και πολυκάναλου ή δικάναλου ήχου.

Όσον αφορά στον δικάναλο ήχο οι προτάσεις εκ μέρους της εταιρίας είναι πολλές και καλύπτουν ευρεία γκάμα προϊόντων . Προτάσεις που ξεκινούν από ποιοτικές προσιτές λύσεις της Cambridge Audio και φτάνουν σε state of the art μηχανές των Krell , Audionote, Avantgarde και Monitor Audio !

Οι χώροι επίδειξης είναι καλόγουστοι ,αξιοπρεπείς ηχητικά και άνετοι.

Reaction score
256

Το περασμένο Σάββατο αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκαναν οι φίλοι της εταιρίας και παρευρέθηκα στα εγκαίνια. Πολύς κόσμος βρέθηκε εκεί. Χάρηκα ιδιαίτερα για την συνάντησή μου ειδικότερα με τους Δημήτρη Σταματάκο , Άλκη Πορφυρίου , Νίκο Λάιο , Μπάμπη Χάιτα και πολλούς άλλους

Reaction score
256

Μια σημαντική συνιστώσα του ενδιαφέροντος αυτού event ήταν η ζωντανή μουσική που ακούσαμε στο ισόγειο του καταστήματος .

Reaction score
256

Εύχομαι υγεία και καλές δουλειές σε όλους τους συντελεστές του εγχειρήματος αυτού. Ενός εγχειρήματος που πάει φιλόδοξα κόντρα στην γενικότερη αντίληψη .

Αντίληψη που θεωρεί ότι , μεσούσης της κρίσης , τέτοιες επενδύσεις ενέχουν υψηλό ποσοστό ρίσκου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μπραβο Bill!
Αλλος πηγε στα εγκαινια?(ειχαμε και την παρουσιαση της ΕΤΥΤ σχεδον την ιδια ωρα)
Παντως απο προσωπα αναγνωριζω μπολικα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310

Μερικοί από τους συντελεστές αυτής της επιχειρηματικής κίνησης:

Οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά είναι τα αφεντικά της γυναίκας μου...

Reaction score
48

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εξαίρετο και πολύ καλό μας φίλο Βασίλη Τσαντουλή που μας τίμησε με την παρουσία του στα εγκαίνια της ""AVART"" και για τα όμορφα στιγμιότυπα που αποθανάτησε για τους συμφορουμήτες του ''AVSITE'' __________Ωφείλουμε ώς Team της ''''ΑVART'''' (άν και καθυστερημένα λόγω φόρτου εργασίας) ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη.....!!!!!!:107::107::107:
'''' Χ Ρ Ο Ν Ι Α __ Π Ο Λ Λ Α '''' ΣΕ ΟΛΟΥΣ:605:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Εξαιρετικής αισθητικής χώρος... Είναι κάτι που άθελά μου με γοητεύει και με υποψιάζει θετικά και για τα περεταίρω.
Και όχι, δεν είμαι θύμα του μάρκετινγκ... :116:

Καλό σας ταξίδι κύριοι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς...

Reaction score
217

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι στους υπεύθυνους του καταστήματος που είχα την τύχη να επισκεφτώ πρόσφατα.
Η συζήτηση με τον κ . Μενδρινό ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και βέβαια είχα και την ευκαιρία να ακούσω ένα δείγμα από τα θηριώδη Wilson!
Καλές δουλειές εύχομαι και υγεία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.736
Νεότερο μέλος
Marioslion