Τα καλυτερα μας χρονια

Reaction score
51
Εζησα τότε(?) σε δύο πόλεις παράλληλα.
Αθήνα θυμάμαι το Link στην Πλάκα, Επέκεινα στα Εξάρχεια! και το Dolce σρον Αη Διονύσιο στην Σκουφά!

Θεσσαλονίκη θυμάμαι: Σελήνη! (εκεί πρωτοπαίχτηκε Sultans of Swing), Ρωξάνη!,
Time Out στην Νικηφόρου Φωκά!!!, Τότης στην Αριστοτέλους! Επίσης "Αιγαίο" παραλία με πολύ τάβλι!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Dorian Grey!

Η απόλυτη disco με τον καλύτερο dj της δεκαετίας του '80! Τον Palmer! Κάθε Κυριακή 3 το μεσημέρι δωρεάν μαθήματα σε υποψήφιους dj!

Ήταν ο πρώτος που έβγαλε δίσκο με mix κομμάτια στην Eλλάδα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εδώ πάνω φιλαράκ δεν έχουμε bue trains και βαπόρια για τις παρεξηγημένες. Εδώ τις λούγκρες τις πετάμε στη θάλασσα. :lol:

Εσείς γεμίσατε με βαλιανάτους και σιγά σιγά σας βλέπω να αλλάζετε τροπάριο. Άλλωστε όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά :lol:

Καφάτος, Αρβανιτάκης και Σία θα κάνετε διαδήλωση άμα το κλείσουνε το blue train, γιατί δεν θα έχετε που να πάτε να πιέιτε τα μπυρόνια σας :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απο την ταραχη του εγραψε bue train.Τον ξερανα και ταχασε.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΙΚ

Reaction score
0
Να εισαι καλα βρε sambalis που θυμηθηκες τα Επεκεινα.

Επισης το Λουκι ( Χαρητος στο Κολωνακι , οταν τα μαγαζια που επαιζαν ξενη μουσικη στην Αθηνα ηταν μετρημενα στα δαχτυλα ) , το Skylab στην Πλακα που πρωτοακουσα τον Τζιμακο και το αλλο ( λιγο πιο κατω απο το Skylab , δεν θυμαμαι ονομα ) που επαιζαν οι Socrates.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Θεσσαλονίκη θυμάμαι: Σελήνη! (εκεί πρωτοπαίχτηκε Sultans of Swing), Ρωξάνη!,
Time Out στην Νικηφόρου Φωκά!!!, Τότης στην Αριστοτέλους! Επίσης "Αιγαίο" παραλία με πολύ τάβλι!
όντως ο Τόττης στην Παραλιακή και το Αιγαίο ήταν "σταθερές αξίες". Αργότερα το
Αιγαίο έγινε Ufa-δικο και ο Τόττης "in" στέκι...

Reaction score
1
Dorian Grey των αδελφων Μπαλατσούκα με τον Μάγο dj Palmer(computer guy λεγόταν το κομμάτι που έβγαλε σε maxi),
Barbarella,Video disco,San Lorenzo,και Εσπερίδες.

ΚΛΑΨ!!!

V

VIDEOMIX

Guest
MONKEY CLUB, η απόλυτη ανάμνηση της εφηβείας μου στην Λούτσα τα καλοκαίρια. Απίστευτο disco club, όλη η παρέα απο την πλατεία, το βράδυ εκεί. Μιλλάμε για παρέα 80-100 άτομα!!!
Στην Ν.Φιλαδέλφεια η ΤΟΤΕΜ και στην Αγία Παρασκευή η ΑΡΙΓΙΑΝ ήταν μια disco στα τέλη βέβαια του 80, που διοργάνωσα εναν χορό. Ηταν πολύ καλή εμπειρία.
Ξέχασα ενα τεράστιο club στην παραλιακή που μας πήγανε με το σχολείο και μου είχε κάνει εντύπωση. Ηταν τεράστιο. Νομίζω πως το έλεγαν "EIΡΗΝΙΚΟΣ".
Βοηθήστε βρε παιδιά. :roll: Ηταν δίπλα στο λα παλμιέ.

V

VIDEOMIX

Guest
Dorian Grey!

Η απόλυτη disco με τον καλύτερο dj της δεκαετίας του '80! Τον Palmer! Κάθε Κυριακή 3 το μεσημέρι δωρεάν μαθήματα σε υποψήφιους dj!

Ήταν ο πρώτος που έβγαλε δίσκο με mix κομμάτια στην Eλλάδα!
Νιcolas, Palmer, οι αγαπημένοι μου dj's τότε. Είχα και την τύχη προσωπικά να μου στέλνει ενας κολλητός κασσέτες απο την Ολλανδία οπου ζούσε, με μίξεις απίστευτες που πραγματικά δεν υπήρχαν και δεν γίνονταν εδω ακόμα και απο τους μεγάλους μας dj's.
Διαβάζωντας τα posts, μου υπενθυμίσατε και αλλα clubs που δεν ανάφερα. Πράγματι, αξέχαστη η εποχή των 80's.(κυρίως σε αυτά αναφέρεσστε οι περισσότεροι) 8)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To club λεγόταν όντως Ειρηνικός και ήταν το πρώτο μεγάλο της παραλιακής.

Ο Nicolas παίζει ακόμα μουσική σε party, έχω επαφή μαζί του, ενώ έχει και μια ομάδα dj's που παίζουν σε μπαράκια και parties! Ο ίδιος δε, είναι αγέραστος...

Reaction score
1
Η συνέχεια του San Lorenzo ήταν ο Ειρηνικός.
Από τότε έχει πάρει πολλά όνόματα,Prison,Mercedes,Prime,Max,Must(τραγουδούσε ο Λε-Πα),Bora-Bora,Boulevart και έως σήμερα με το όνομα Galea,με τους ίδιους πάντα ιδιοκτήτες και από τα ελάχιστα που λειτουργούν από τότε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp