- Reaction score
- 1
Δώστε μου περίπου 10mb να ανεβάσω και εγώ κάτι :140:
Πολύ καλά κανεις και γελάς για γέλια είναι εξάλλου η όλη κατάσταση.Εντάξει το κερασάκι στην τούρτα ήταν το ευγενέστατο μήνυμα της Φαίδρας παιδιά. Έπεσα κάτω. Ή όλη φάση μου θύμισε κάτι σκετσάκια από ΑΜΑΝ.
Βρήκα αυτό! :111:Παιδιά youtube παίζει νομίζω το zoglairodreamoτράγουδο! ...
Fedra, ελπίζω να μην σε ενόχλησε το μήνυμα μου το οποίο δεν έγραψα θέλοντας να προσβάλλω κανέναν και ειδικά εσένα.Πολύ καλά κανεις και γελάς για γέλια είναι εξάλλου η όλη κατάσταση.
Φυσικά όχι Γιώργο δεν μπορείς να με προσβάλεις από τη στιγμή που το έκαναν άλλοι ούτε να το σκεφτείς.....Fedra, ελπίζω να μην σε ενόχλησε το μήνυμα μου το οποίο δεν έγραψα θέλοντας να προσβάλλω κανέναν και ειδικά εσένα.
Δεν είδα κάπου προσβλητικό σχόλιο εναντίον σου.Εγώ απλώς γέλασα καθώς στο ίδιο thread είδα από τη μία τον Αντρέα να σχολιάζει καυστικά το σχόλιο της "Τζούλη" και από την άλλη εσένα ευγενέστατη να απαντάς.Φυσικά όχι Γιώργο δεν μπορείς να με προσβάλεις από τη στιγμή που το έκαναν άλλοι ούτε να το σκεφτείς.....
Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν υπάρχει στο youtube - στίχοι zoglair, φωνητική εκτέλεση dream GR. Έχει χαθεί και ο ευρών αμοιφθείσεται!!! :137:Παιδιά youtube παίζει νομίζω το zoglairodreamoτράγουδο!
Είσαι τεράστιος Μαριε..!! Πολύ καλός..!!:615::607: