Τα ματιάσανε τα καινούργια μου ATC

Reaction score
1.738
Λοιπόν, τέλος καλό, όλα καλά!

Θέλω να ευχαριστήσω την αντιπροσωπεία της ATC, την Location Sound, τον κο Θέμη, ο οποίος κατανόησε την τρελάρα μου και μου έφερε άμεσα, ένα καινούργιο, σφραγισμένο woofer και έναν τεχνικό για να αλλάξει αυτό που του έβγαλα το βερνίκι με το βρεμένο βέρτεξ, ΧΩΡΙΣ καμία χρέωση! (και χωρίς να έχει και καμία υποχρέωση).

Τώρα είναι τέλεια τα 40άρια (οπτικά και ακουστικά) και του υπόσχομαι, μακριά οτιδήποτε βρεγμένο από τα ηχεία!

Και πάλι ευχαριστώ.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
Μπράβο στο Θέμη! Κρίμα που δεν είναι πολύ ενεργός πια στο φορουμ. Κρίμα επίσης που δεν κατάφερε να κάνει τα μαγικά του να μας φέρει τα νέα tweeter για να αντικαταστήσουμε τα παλιά, όπου γίνεται.

Reaction score
1.738
Αυτό που αντικατέστησα, το "παλιό", τι να το κάνω;

Να το βάλω για πούλημα όπως είναι; Υπάρχει πιθανότητα να πάρει κάποιος ένα μονό γούφερ;

Ή να το στείλω στην Αγγλία να του ρίξουν λίγο βερνίκι και να μου το ξαναστείλουν; Θα με "σκίσουν" τα μεταφορικά...

ika

News
Reaction score
16.740
Αυτό που αντικατέστησα, το "παλιό", τι να το κάνω;

Να το βάλω για πούλημα όπως είναι; Υπάρχει πιθανότητα να πάρει κάποιος ένα μονό γούφερ;

Ή να το στείλω στην Αγγλία να του ρίξουν λίγο βερνίκι και να μου το ξαναστείλουν; Θα με "σκίσουν" τα μεταφορικά...
Πήγαινέ το σε κανένα ντόπιο μάστορα μήπως και το βάψει με "Oppanol" (πολυισοβουτυλένιο) για να μην έχεις ψυχολογικά θέματα και κράτα το, ποτέ δεν ξέρεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef