25 Ιουλίου 2005 #1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 731 Εγω πηρα ειδηση την ελλειψη του AVSite απο τις 4 τα ξημερωματα και τα νευρα μου εγιναν καγκελο. Πω πω ναρκοτικο...
Εγω πηρα ειδηση την ελλειψη του AVSite απο τις 4 τα ξημερωματα και τα νευρα μου εγιναν καγκελο. Πω πω ναρκοτικο...
25 Ιουλίου 2005 #2 kostakhs Μηνύματα 305 Reaction score 88 Η εταιρια που κανει host το σιτε πρεπει να εχει καποια προβληματακια. Συν του οτι πιανουν δοθλεια μετα τις 9 το πρωι.
Η εταιρια που κανει host το σιτε πρεπει να εχει καποια προβληματακια. Συν του οτι πιανουν δοθλεια μετα τις 9 το πρωι.
25 Ιουλίου 2005 #3 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 307 επιτέλους μετά από προσπάθειες όλο το πρωί τώρα κατάφερα και συνδέθηκα...
25 Ιουλίου 2005 #4 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 51 Όντως......Κατά τις 10 που προσπάθησα να μπω.......Τζίφος!!! Κατά τις 12:45 που ξαναπροσπάθησα κατάφερα να "ανοίξω πόρτα"!!! :roll: :roll:
Όντως......Κατά τις 10 που προσπάθησα να μπω.......Τζίφος!!! Κατά τις 12:45 που ξαναπροσπάθησα κατάφερα να "ανοίξω πόρτα"!!! :roll: :roll:
25 Ιουλίου 2005 #5 Sambalis Μηνύματα 4.927 Reaction score 52 Σήμερα πρωινός καφές σπίτι, πριν την δουλειά με AVsite, όπως κάθε μέρα!!! :roll: Αυτό καταντάει αρρώστια!!! Και αμα δεν δουλεύει και το site καταντάει "νευρική κρίση"!!! Είναι αρρώστεια. αλλά ωραία αρρώστεια!!! (Κάτι ξέρω)!!!
Σήμερα πρωινός καφές σπίτι, πριν την δουλειά με AVsite, όπως κάθε μέρα!!! :roll: Αυτό καταντάει αρρώστια!!! Και αμα δεν δουλεύει και το site καταντάει "νευρική κρίση"!!! Είναι αρρώστεια. αλλά ωραία αρρώστεια!!! (Κάτι ξέρω)!!!