Τα νεύρα μου! #@%$#^

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.784
Μετά από 8 χρόνια natural keyboard γύρισα σε ίσιο πληκτρολόγιο. Sssssssshit!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.275
:crazy_3: :crazy_3:

Αυτό το natural keyboard ήταν για μένα ...unnatural!
Ποτέ δεν το βολεύτηκα.
Από περιέργεια, τι πήρες;;;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.275
Αααα, εγώ θέλω σχεδίαση, φωτάκια και καλούδια... :happy_5:
Περιμένω αυτό μέσα στο Μάρτιο.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.784
Πήρα ένα Fujitsu Siemens, λεπτό και τριανταφυλλένιο, σαν εμένα. Χτύπησα και ένα Ms Habu με μπλε led. Σαν στρουμφάκι είναι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.275

Reaction score
1
Αααα, εγώ θέλω σχεδίαση, φωτάκια και καλούδια... :happy_5:
Περιμένω αυτό μέσα στο Μάρτιο.
Κάτω από 300 Ευρώπουλα δεν το βρίσκω, εσύ πόσο το παράγγειλες, αν επιτρέπεται;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.250
Απάντηση: Τα νεύρα μου! #@%$#^

Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, είστε σοβαροί;
Με 4 ευρώ παίρνω ένα πληκτρολόγιο Chicony κάθε έξι μήνες.
Μόλις λερώσει ή μου χυθεί ο καφές το αλλάζω.
Πληκτρολόγια πφφφ.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Τα νεύρα μου! #@%$#^

Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, είστε σοβαροί;
Με 4 ευρώ παίρνω ένα πληκτρολόγιο Chicony κάθε έξι μήνες.
Μόλις λερώσει ή μου χυθεί ο καφές το αλλάζω.
Πληκτρολόγια πφφφ.
Δηλ. 300 σου φαίνεται ΑΚΡΙΒΟ;;;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.275
Κάτω από 300 Ευρώπουλα δεν το βρίσκω, εσύ πόσο το παράγγειλες, αν επιτρέπεται;
Όταν έγραψα το περιμένω εννοούσα να έρθει στα μαγαζιά γενικά. Γιατί ετοιμοπαράδοτο δεν υπάρχει πουθενά. Βρίσκω μόνο το 7000, αλλά είναι πολύ λίγο σε σχέση με το 8000 και το πιο βασικό για μένα, του λείπει ο φωτισμός των πλήκτρων.
Η τιμή θα είναι όπως λες γύρω στα 300€.
Το Πάσχα πάντως θα είμαι Αμερική. Αν δεν το έχω πάρει μέχρι τότε και έχω χώρο στις αποσκευές, θα το χτυπήσω από εκεί.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Για gaming κορυφαίο είναι το Logitech G15.
Η LCD του, εννοείται, προγραμματίζεται και πέρα από τα default, αν ασχοληθείς λίγο, μπορεί να δείχνει κυριολεκτικά ό,τι θέλεις.

GTX

Reaction score
39
Όταν έγραψα το περιμένω εννοούσα να έρθει στα μαγαζιά γενικά. Γιατί ετοιμοπαράδοτο δεν υπάρχει πουθενά. Βρίσκω μόνο το 7000, αλλά είναι πολύ λίγο σε σχέση με το 8000 και το πιο βασικό για μένα, του λείπει ο φωτισμός των πλήκτρων.

Και γω ρε παιδιά κάθε μέρα μπαίνω στο site του πλαισίου να δώ αν το φέρανε, αλλά το περίμενα γύρω στα 200, ε όχι και 300. Υπερβολή πάλι.

Reaction score
50
Από περιέργεια, εκτός από gaming, τι κερδίζετε παραπάνω; Εγώ μέχρι στιγμής έχω βολευτεί μια χαρά με ό,τι πληκτρολόγιο απλό μου έχει τύχει. Δεν ασχολούμαι όμως με παιχνίδια καθόλου είναι η αλήθεια.

Reaction score
281
Το Πάσχα πάντως θα είμαι Αμερική. Αν δεν το έχω πάρει μέχρι τότε και έχω χώρο στις αποσκευές, θα το χτυπήσω από εκεί.
Στην επιστροφη, μην ξεχασεις να το δηλωσεις στο τελωνειο

GTX

Reaction score
39
Από περιέργεια, εκτός από gaming, τι κερδίζετε παραπάνω; Εγώ μέχρι στιγμής έχω βολευτεί μια χαρά με ό,τι πληκτρολόγιο απλό μου έχει τύχει. Δεν ασχολούμαι όμως με παιχνίδια καθόλου είναι η αλήθεια.
Το συγκεκριμένο δεν είναι καλό για gaming οπως και όλα τα ασύρματα. Αλλά είναι bluetooth που κάνει για μεγάλες αποστάσεις (βλέπε σαλόνι), φωτίζονται τα πλήκτρα του και γενικά φαίνεται να έχει καλή εργονομία και σχεδίαση, επιπλέον είναι επαναφορτιζόμενο και το keyboard και το mouse.

Καλά είπαμε το συγκεκριμένο είναι υπερβολή, αλλά όταν λες οτι χρησιμοποιείς ό,τι τύχει ενοείς αυτά των 3 και 5 ευρώ? Γιατί αν μιλάς για τόσο απλά πιστεύω η συμβίωση με ένα καλύτερο (αν βέβαια χρησιμοποιείς αρκετά το πληκτρολόγιο) για λίγες μέρες θα σε πείσει να μην επιστρέψεις ποτέ πίσω :cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Monitor, Keyboard και mouse είναι τα τελευταία που πρέπει να κάνει κάποιος "οικονομία".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion