Costas Coyias
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 23.784
Μετά από 8 χρόνια natural keyboard γύρισα σε ίσιο πληκτρολόγιο. Sssssssshit!
:happy_5:Πήρα ένα Fujitsu Siemens, λεπτό και τριανταφυλλένιο, σαν εμένα.
Είναι πολύ όμορφο. Ασχολείσαι με games ή απλά θες την πολύ καλή του ακρίβεια; :smoking:Χτύπησα και ένα Ms Habu με μπλε led. Σαν στρουμφάκι είναι.
Κάτω από 300 Ευρώπουλα δεν το βρίσκω, εσύ πόσο το παράγγειλες, αν επιτρέπεται;Αααα, εγώ θέλω σχεδίαση, φωτάκια και καλούδια... :happy_5:
Περιμένω αυτό μέσα στο Μάρτιο.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά αυτό στη βαρβαριστί λέγεται...shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt...."happy_1"Sssssssshit!
Δηλ. 300 σου φαίνεται ΑΚΡΙΒΟ;;;Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, είστε σοβαροί;
Με 4 ευρώ παίρνω ένα πληκτρολόγιο Chicony κάθε έξι μήνες.
Μόλις λερώσει ή μου χυθεί ο καφές το αλλάζω.
Πληκτρολόγια πφφφ.
Όταν έγραψα το περιμένω εννοούσα να έρθει στα μαγαζιά γενικά. Γιατί ετοιμοπαράδοτο δεν υπάρχει πουθενά. Βρίσκω μόνο το 7000, αλλά είναι πολύ λίγο σε σχέση με το 8000 και το πιο βασικό για μένα, του λείπει ο φωτισμός των πλήκτρων.Κάτω από 300 Ευρώπουλα δεν το βρίσκω, εσύ πόσο το παράγγειλες, αν επιτρέπεται;
Όταν έγραψα το περιμένω εννοούσα να έρθει στα μαγαζιά γενικά. Γιατί ετοιμοπαράδοτο δεν υπάρχει πουθενά. Βρίσκω μόνο το 7000, αλλά είναι πολύ λίγο σε σχέση με το 8000 και το πιο βασικό για μένα, του λείπει ο φωτισμός των πλήκτρων.
Η τιμή θα είναι όπως λες γύρω στα 300€.
Στην επιστροφη, μην ξεχασεις να το δηλωσεις στο τελωνειοΌταν έγραψα το περιμένω εννοούσα να έρθει στα μαγαζιά γενικά. Γιατί ετοιμοπαράδοτο δεν υπάρχει πουθενά. Βρίσκω μόνο το 7000, αλλά είναι πολύ λίγο σε σχέση με το 8000 και το πιο βασικό για μένα, του λείπει ο φωτισμός των πλήκτρων.
Η τιμή θα είναι όπως λες γύρω στα 300€.
Το Πάσχα πάντως θα είμαι Αμερική. Αν δεν το έχω πάρει μέχρι τότε και έχω χώρο στις αποσκευές, θα το χτυπήσω από εκεί.
Το συγκεκριμένο δεν είναι καλό για gaming οπως και όλα τα ασύρματα. Αλλά είναι bluetooth που κάνει για μεγάλες αποστάσεις (βλέπε σαλόνι), φωτίζονται τα πλήκτρα του και γενικά φαίνεται να έχει καλή εργονομία και σχεδίαση, επιπλέον είναι επαναφορτιζόμενο και το keyboard και το mouse.Από περιέργεια, εκτός από gaming, τι κερδίζετε παραπάνω; Εγώ μέχρι στιγμής έχω βολευτεί μια χαρά με ό,τι πληκτρολόγιο απλό μου έχει τύχει. Δεν ασχολούμαι όμως με παιχνίδια καθόλου είναι η αλήθεια.