Τα ομορφότερα αυτοκίνητα των τελευταίων 100 ετών

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Κούκλα!!! Την είχα σε πόστερ (...τι άλλο;...) για χρόνια στο δωμάτιό μου πιτσιρικάς.
Όντως αλήθεια λέει :D
Και μετά Γιαννάκη τι έβαλες στη θέση της Lamborghini Countach; :prankster:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.562
[/QUOTE]

Κάπως έτσι είναι και το δικό μου, όταν ανοίγω το καπό!:p ... nissan qashqai...

Reaction score
38
Μια και πιάσαμε τα RX, θα ποστάρω κι εγώ δυο φωτογραφίες από την αδυναμία μου, το RX2!
Αδυναμία γιατί ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο του πατέρα μου, ενός ανθρώπου κανονικού petrolhead, που έφυγε πολύ πριν την ώρα του...

Υ.Γ.: Σαφώς και δεν πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι έχουμε προ πολλού ξεφύγει από το θέμα, εισάγοντας προσωπικά/συναισθηματικά κριτήρια. Και σε τελική ανάλυση, μάλλον είναι από τα λίγα ιαπωνικά αυτοκίνητα της εποχής που έχουν μια σαφή σχεδιαστική άποψη.
dscf0024w.jpg
zzzzkt.jpg

Last edited:

Reaction score
27.427
Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΑ......:D

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιατί έχει διαφορετικό χρώμα στα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού;
Μήπως για να προσελκύσει περισσότερα αμερικανακια;:D
O οδηγός και ιδιοκτήτης , είναι Ολυμπιακός.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.993
Γιατί έχει διαφορετικό χρώμα στα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού;
Μήπως για να προσελκύσει περισσότερα αμερικανακια;:D
Μόνο δέκα αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν, μόνο για την αγορά των ΗΠΑ, για να γιορτάσουν τα 60 χρόνια της Ferrari στην εκεί αγορά.

ferrari-f60america-3_600x0w.jpg

Reaction score
27.427
5 πρωτότυπες Ferrari που… ξεχάστηκαν
Κάποια μοντέλα είναι ωραία, κάποια… δεν βλέπονται!

Μια αυτοκινητοβιομηχανία όπως η Ferrari είναι σίγουρο ότι σχεδιάζει προσεκτικά και αναπτύσσει σημαντικά πρότζεκτς πριν περάσουν στην παραγωγή ή έστω πριν παρουσιαστούν σαν πρωτότυπα μοντέλα. Πολλές φορές όμως δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα έχουμε σχεδιάσει και σίγουρα κάτι παρόμοιο συνέβη και σε αυτά τα 5 πρωτότυπα αυτοκίνητα που είχε παρουσιάσει η Ferrari στο παρελθόν. Είτε δεν γνώρισαν ιδιαίτερα θετική απήχηση από το κοινό είτε οι υπερβολές δεν επέτρεψαν στους ειδικούς να δώσουν «πράσινο φως» για την παραγωγή τους. Όπως και να έχει, εμείς σας παρουσιάζουμε 5 μοντέλα της ιταλικής φίρμας που… ξεχάστηκαν:

Το μοναδικό 4πορτο sedan μοντέλο που έφτιαξε ποτέ η Ferrari, η Pinin

Ένα τρελό concept της Ferrari που ακούει στο όνομα 512S Modulo κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 70

Παντού υπάρχει και ένας Mythos, αλλά αυτή τη φορά βγήκε από το εργοστάσιο του Maranello

παρακαλώ περιμένετε...

Δεν το λες άσχημο, αλλά λες ότι του λείπει το παρμπρίζ. Εντυπωσιακό το πρωτότυπο του Sergio

Η Ferrari F150 Tensostruttura έδειξε το δρόμο στη LaFerrari. Δόξα τω Θεό που η LaFerrari έγινε πιο όμορφη

Reaction score
11.810
Αυτή είναι η F150 που έκανε τη FORD να αναγκάσει τη Ferrari να της αλλάξει όνομα για να μη συμπίπτει με το 4χ4 FORD F150;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale