Τα παιδια.....παιζει

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.482
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Δεν θα σταματήσω να το λεω και να το διαλαλώ οτι τα μηχανάκια; του μιχάλη τα βάζουν όλα κάτω....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

δεν πιστευω να εχεις καταγωγη απο χιλιομοδι !!!!!!
Οχι αντρα μου....απο Κορινθο μερια.....απο τα μεσα της.........:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.385

Ποστάραμε ακριβώς στο λεπτό κ τελειώνουμε με HC!!!!!!!!!!!!!!!

:111::111::111:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Λοιπον να προσγειωθουμε τωρα λιγακι.
Το σετ προ-τελικου ειναι πραγματικα πολυ καλο.Εχει αρετες μουσικες που σε ξεσηκωνουν.Ακριβως οπως τραβαει τα βλεμματα μια "ωραια" γυναικα που μπαινει σε ενα μαγαζι και ολοι γυριζουν το κεφαλι.
Στο συστημα μου ηταν εμφανης η διαφορα που εκανε.Και στου Γιαννη επισης(υποθετω απο τις εξομοληγησεις).Και οι δυο μας ομως εχουμε "ευκολα "ηχεια .8ωμα,ευαισθητα και ευγενικα προς τους τελικους.Δεν ξερω αν τα Martin Logan του Geovaz η τα 802 του Βλασση θα ηταν ομοιως ευκολα για τον τελικο.
Αποδιδω τον ενθουσιασμο ,με νηφαλιο βλεμμα πλεον,στην ανωτεροτητα του ως προς τους αντιπαλους του.Μεχρι να ακουσεις το επομενο καλυτερο σετ,και το επομενο,και το επομενο........................Το ΣΚ ζησαμε το γνωστο παραμυθι του HiFI.Εχει αρχη αλλα δεν εχει τελος.Πρεπει να το βαλλεις μονος σου.Ο καθενας το δικο του τελος.Οπως του αρεσει,τον βολευει,το αντεχει οικονομικα.

Με αυτην την εμπειρια καταλαβα τον Miles που ενω καθε σετ μηχανηματων του θα μπορουσε καλλιστα να ειναι το τελος του παραμυθιου αυτος συνεχεια ξεκιναει ενα καινουργιο μαγευτικο παραμυθι.

Καλο μας παραμυθιασμα

Reaction score
3.967

:111::111::111:
Ναι ρρέ Τζώρτζ, HC δηλ Hondos Center...;H Home Cinema!!

EΞηγώ: ξημερώματα χθές, 2.32 η ώρα πόσταρα ταυτόχρονα με τον John kai αναφερθήκαμε κ οι δύο σε home cinema.:126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.385

Βρε το κατάλαβα, απλά έμεινα έκπληκτος με αυτό που γράψατε και οι δυο σας ταυτόχρονα!

Εξάλλου εάν δεν καταλαβαίνουμε κάτι βάζουμε αυτό::118: ή αυτό::203:

:136:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Χωρίς να έχω κάποια αμφιβολία πως ο εν λόγο ενισχυτής μπορεί να αποδίδει θαυμάσια θα πω (για άλλη μια φορά) πως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι καθαρή τάξη Α.

Υπάρχουν η τάξη Α και η ΑΒ καθώς και πολλά ενδιάμεσα στάδια πόλωσης.
Ο ενισχυτής με 1,2 Α ρεύμα ηρεμίας σίγουρα έχει υψηλή πόλωση αλλά όχι τάξης Α.

Για να γίνει κατανοητό τι εννοώ ο ενισχυτής που είχα φτιάξει με 18 watt και μόνο ένα ζευγάρι τρανζίστορ είχε ρεύμα ηρεμίας 2,5 Α.

Αν ο συγκεκριμένος ενισχυτή με αυτές τις ψύκτρες έβγαζε όχι 100 αλλά 50 Watt σε καθαρή τάξη Α θα καταστρεφόταν στο 1,5 λεπτό λειτουργίας του.

Reaction score
3.967

Βρε το κατάλαβα, απλά έμεινα έκπληκτος με αυτό που γράψατε και οι δυο σας ταυτόχρονα!

Εξάλλου εάν δεν καταλαβαίνουμε κάτι βάζουμε αυτό::118: ή αυτό::203:

:136:
Ορθόν!!!!

Reaction score
3.967

Λοιπον να προσγειωθουμε τωρα λιγακι.
Το σετ προ-τελικου ειναι πραγματικα πολυ καλο.Εχει αρετες μουσικες που σε ξεσηκωνουν.Ακριβως οπως τραβαει τα βλεμματα μια "ωραια" γυναικα που μπαινει σε ενα μαγαζι και ολοι γυριζουν το κεφαλι.
Στο συστημα μου ηταν εμφανης η διαφορα που εκανε.Και στου Γιαννη επισης(υποθετω απο τις εξομοληγησεις).Και οι δυο μας ομως εχουμε "ευκολα "ηχεια .8ωμα,ευαισθητα και ευγενικα προς τους τελικους.Δεν ξερω αν τα Martin Logan του Geovaz η τα 802 του Βλασση θα ηταν ομοιως ευκολα για τον τελικο.
Αποδιδω τον ενθουσιασμο ,με νηφαλιο βλεμμα πλεον,στην ανωτεροτητα του ως προς τους αντιπαλους του.Μεχρι να ακουσεις το επομενο καλυτερο σετ,και το επομενο,και το επομενο........................Το ΣΚ ζησαμε το γνωστο παραμυθι του HiFI.Εχει αρχη αλλα δεν εχει τελος.Πρεπει να το βαλλεις μονος σου.Ο καθενας το δικο του τελος.Οπως του αρεσει,τον βολευει,το αντεχει οικονομικα.

Με αυτην την εμπειρια καταλαβα τον Miles που ενω καθε σετ μηχανηματων του θα μπορουσε καλλιστα να ειναι το τελος του παραμυθιου αυτος συνεχεια ξεκιναει ενα καινουργιο μαγευτικο παραμυθι.

Καλο μας παραμυθιασμα
Μάνο μας, Μανούλι μας, ωραία τα λέγεις, μπατ, σκέψου σ' αυτήν την τιμή τι θα λέγαμε αν τα μηχανάκια ήταν παραγωγής και σενιαρισμένα με ταμπελλλλάκι Αγγλικό, Αμερικάνικο...ή Κινέζικο!!

Ήδη θάχε ξεκινήσει η διαδικασία για Power Buy!!!

Aν τώρα ξεχάσουμε τιμή και προέλευση (με εγγύηση εφ'όρου ζωής περικαλώ) και μετρήσουμε το αποτέλεσμα νομίζω ότι δύσκολα θα βρούμε κάτι αντίστοιχο σε 4ψήφιο νούμερο.

Η αντίδραση του John φαίνεται ή είναι υπερβολική, μπάτ σκέψου ότι είναι πολύ δύσπιστος σε προτεινόμενα ακούσματα διαφόρων συσκευών στο σύστημά του κ χθές έπαθε σοκ. όντως.

Ένυγουέη, η Ελλάδα είναι δύσκολη χώρα για κατασκευαστές, γενικώς.

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Τα παιδια.....παιζει

Χωρίς να έχω κάποια αμφιβολία πως ο εν λόγο ενισχυτής μπορεί να αποδίδει θαυμάσια θα πω (για άλλη μια φορά) πως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι καθαρή τάξη Α.

Υπάρχουν η τάξη Α και η ΑΒ καθώς και πολλά ενδιάμεσα στάδια πόλωσης.
Ο ενισχυτής με 1,2 Α ρεύμα ηρεμίας σίγουρα έχει υψηλή πόλωση αλλά όχι τάξης Α.

Για να γίνει κατανοητό τι εννοώ ο ενισχυτής που είχα φτιάξει με 18 watt και μόνο ένα ζευγάρι τρανζίστορ είχε ρεύμα ηρεμίας 2,5 Α.

Αν ο συγκεκριμένος ενισχυτή με αυτές τις ψύκτρες έβγαζε όχι 100 αλλά 50 Watt σε καθαρή τάξη Α θα καταστρεφόταν στο 1,5 λεπτό λειτουργίας του.
Να σημπληρωσω και εγω οτι για να ειναι καθαρη ταξη Α θα πρεπει να τραβαει τουλαχιστον το 75% ρευμα μαξιμουμ του καθε μοσφετ, τρανζιστορ, η λαμπα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Κοιτα να δεις σκηνικο τωρα.

Μας μαγεψε το μηχανακι της SPL που ακουσαμε στην Junior κατηγορια και ξεχασαμε τα αποτελεσματα στην Super League.Eντυπωσεις απο τον Κρελλ με τα 802 δεν εγραψε κανεις μας.Και καλα εγω που τα'χω ακουσει 20 φορες αλλα οι αλλοι ξεχαστηκαν με το SPLιδιον,παραμιλαει ο Γιαννης,οι τεχνικοι του site το ριξαν στην αναλυση (ειναι δεν ειναι ταξη Α,ΑΒ,Γ,Δ.....Ω) και τελικα τι εγινε? Εκλεψε την παρασταση μια Ελληνικη κατασκευη ,απροσδιοριστης κλασης ως προς την τοπολογια,αλλα σιγουρα ταξης ΑΑΑ ως προς το παιξιμο.Και μονο το γεγονος οτι "ξεχαστηκε "ο Κρελλ (που παρεμπιπτοντως τους αφησε ολους κοκκαλο) σκεφθειτε πως επαιζε ο "Ελληναρας"

Για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη.........

Reaction score
3.967

Και εγώ εννοείται ότι περιλαμβάνομαι στο δύσκολο περιβάλον για τους κατασκευαστές τους εν Ελλάδι.

Τόχω ξαναγράψει όμως κ θα το ξαναγράψω ότι ΠΡΕΠΕΙ τα χρήματά μας να πηγαίνουν σε άξιους δικούς μας ανθρώπους.

Το άρθρο του Φ. Συρίγου (ναί κ γώ τον αντιπαθώ...) στο οπισθόφυλλο της "Ε" (σημερινό φύλλο), αξίζει να διαβαστεί.

Reaction score
1.788

Και εγώ εννοείται ότι περιλαμβάνομαι στο δύσκολο περιβάλον για τους κατασκευαστές τους εν Ελλάδι.

Τόχω ξαναγράψει όμως κ θα το ξαναγράψω ότι ΠΡΕΠΕΙ τα χρήματά μας να πηγαίνουν σε άξιους δικούς μας ανθρώπους.

Το άρθρο του Φ. Συρίγου (ναί κ γώ τον αντιπαθώ...) στο οπισθόφυλλο της "Ε" (σημερινό φύλλο), αξίζει να διαβαστεί.
+10000000000

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

.........«η Ελλάδα είναι η ωραιότερη χώρα του κόσμου, που δυστυχώς όμως κατοικείται από τους μεγαλύτερους μαλάκες που υπάρχουν στη Γη».........
Μας ξερει και δεν το ξερουμε?

Reaction score
3.967

αρα ειναι δικος μας!!!!!!!
Όταν κάνω αυτοκριτική (όταν όμως! Παράξενο πράγμα η αυτοκριτική!
Πώς φώναζε παληά η μαμά: πλύνε πόδια πρίν κοιμηθείς κ όλοι πέφταμε τούφα για ύπνο δήθεν, πρός αποφυγήν ....) δεν κοιτάω καθρέφτη, αλλά δίπλα μου, κάποιος θα υπάρχει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός