Τα παιδικά της εποχής μας

Reaction score
62
Ποιά ήταν τα αγαπημένα σας παιδικά, που βλέπατε όταν ήσασταν μικροί ή που βλέπετε και που θα βλέπατε και τώρα? Sport Billy, Thundercats, Transformes και από Ελλάδα Φρουτοπία βεβαίως βεβαίως!!!! :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Βρε νέωπες, τι ειναι τούτα που γράφετε;

Εγώ, Ταρζάν, Μάγια ο ελέφαντας, ενα διαστημικό με κινούμενα σχέδια που δυστηχώς δεν το θυμάμαι, όπως και πολλά άλλα δεν θυμάμαι σε τίτλους.

Reaction score
427
Φρουτοπία βεβαίως
Τι να πρωτοθυμηθώ; Την Μάτα την Ντομάτα; Την Βεατρίκη το Σπαράγγι; Το Λαχανιασμένο Λάχανο; ή τον Ερετζούμ 39;

Mappet Show έβλεπα πολύ,

καθώς δεν είχα χάσει και κανένα επεισόδιο του

Νιλς Χόλγκερσον

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι με πολλή νοσταλγία το Σνούπυ.
Κατά δεύτερο λόγο, τα παιδικά της Warner (Μπαγκς Μπάνι, Ντάφι Ντακ, Ελμερ Φαντ, Γουίλι Κογιότ..)

Όσο για μεταγενέστερες εποχές, Φρουτοπία δαγκωτή!

Reaction score
29
Μάγια η μέλισσα, Κάντυ-κάντυ, Χάιντυ (οχι δεν είμαι λούγκρα !!!), G-Force (νάτα και τα αντρικά), Τhundercats, Sport Billy, Οδύσσεια του Διαστήματος, Τενεκεδούπολη.

Τώρα αν δείτε τα "παιδικά" που παίζουν θα έπρεπε να είναι rated PG-18 (όπως λέμε στα Ελληνικά).

Reaction score
1
...ενα διαστημικό με κινούμενα σχέδια που δυστηχώς δεν το θυμάμαι, όπως και πολλά άλλα δεν θυμάμαι σε τίτλους.
υποψιάζομαι οτι εννοείς 1 εκ των τριών:

1) Διαστημόπλοιο Αργώ

2) Ομάδα G (ή "Η μάχη των πλανητών" για τους πιο τυπικούς...:wink:

3) Οδύσσεια του Διαστήματος

τα οποία φυσικά τα έβλεπα σα μανιακός... έβλεπα επίσης Νηλς Χόλγκερσον, φυσικά Μια φορά και ένα καιρό ήταν ο άνθρωπος και ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ

ΥΓ DIMITRIS K. μας μελαγχόλησες... :cry:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ομαδα G, Οδυσσεια του διατηματος, Νιλς χολγκερσον, Τhe pink panther show, Μια φορα και ενα καιρο ηταν ο ανθρωπος... Μιλαμε για κορυφαιες σειρες και οχι απαραιτητα μονο για παιδια...Αληθεια, ξερει κανεις αν η Οδυσσεια υπαρχει σε DVD?

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Thunderbirds(ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ)[ΕΙΡΤ], Skipy το αυστραλεζικο καγκουρω[ΕΙΡΤ],bugs bunny,υποβρυχιο Stingrey[ΥΕΝΕΔ](παλι με μαριονετες),captain scarlet[ΥΕΝΕΔ](παλι με μαριονετες)[ΥΕΝΕΔ],χαμενοι στο διαστημα[ΕΙΡΤ],μαυρη καλλονη[ΕΙΡΤ],Μπαρμπα-Μυτουσης και αργοτερα ..ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ!!!!![/b]

Reaction score
49
Εκπληκτικές στιγμές!!!
Και όλα τόσο υπέροχα........

Και τα παίρνω στο κρανίο με τις αηδίες που υπάρχουν τώρα στην τηλεόραση.......
Κάτι απαίσια teletabis, pokemon κ.ο.κ

Το muppet show το εκτιμώ πολύ περισσότερο όσο παιρνούν τα χρόνια...All time classic!!!! :D :D :D :D

Reaction score
0
Ομαδα G, Οδυσσεια του διατηματος, Νιλς χολγκερσον, Τhe pink panther show, Μια φορα και ενα καιρο ηταν ο ανθρωπος.
ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ :sad:

Reaction score
4.273
Αααααααααχχχχχχχχχχ....................
Τί υπέροχα παιδικά πραγματικά!!!!!!!!!!!!!!
Τα θυμάμαι με τόση αγάπη..............
Μακάρι να τα έβγαζαν σε dvd

Υ.Γ Εγώ δεν ξεχνάω τον Βρασίδα το κρεμμύδι (που τον κατάλάβαιναν πριν μπει στο χώρο).....

Reaction score
1
Αααααααααχχχχχχχχχχ....................
Υ.Γ Εγώ δεν ξεχνάω τον Βρασίδα το κρεμμύδι (που τον κατάλάβαιναν πριν μπει στο χώρο).....
και οι Μπάτσοι ήταν αν θυμάμαι καλά τα "σκληρά καρύδια"... :D
σε DVD διατίθενται κάποια (όπως το διαστημόπλοιο ΑΡΓΩ) αλλά θέλει ψάξιμο...

Reaction score
0
Καλά POPEYE δεν έβλεπε κανείς ?? δεν θυμάστε που έβαζε το ΥΕΝΕΔ κάθε απόγευμα στις 5 που άνοιγε ξανά αλλά μόνο για 10-15 λεπτά :(
Πολλά από αυτά παίζουν στο δορυφορικό BOOMERANG , όπου βάζει Πολλά κλασικά cartoons από WB όλη την σειρά των ηρώων της μέχρι pink panther , thunterbirds , flintstones , scoobydoo κλπ.
Εγώ πάντως δεν αναπολώ αυτήν την μιζέρια των πεντάλεπτων των τότε καναλιών , αναπολώ την ποιότητα μόνο , γιατί σήμερα (δείτε JETIX) το μισό πρόγραμμα από τα "παιδικά" είναι ακατάλληλο για παιδια .

V

VIDEOMIX

Guest
...ενα διαστημικό με κινούμενα σχέδια που δυστηχώς δεν το θυμάμαι, όπως και πολλά άλλα δεν θυμάμαι σε τίτλους.
υποψιάζομαι οτι εννοείς 1 εκ των τριών:

1) Διαστημόπλοιο Αργώ

2) Ομάδα G (ή "Η μάχη των πλανητών" για τους πιο τυπικούς...:wink:

ΥΓ DIMITRIS K. μας μελαγχόλησες... :cry:
Σου βγάζω το καπέλο (αν και δεν φοράω) Αυτά τα 2 τα πρώτα εννοούσα. :smile:
Και πρέπει να έχω την μουσική των τίτλων σε κασσέτα. Τα γράφαμε με τον αδελφό μου!!!! Σπάνιο ντοκουμέντο. :cool:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508