Τα παιδικά της εποχής μας

Reaction score
0
Tο Muppet Show δεν μου αρεσε αλλα μου αρεσε πολυ ενα αλλο του ιδιου δημιουργου που ειχε κατι πλασματα στο υπεδαφος υποτιθεται . Ποιο ηταν εκεινο ?
Με τον Sport Billy ημουν αρρωστος. Ειχε και μια σειρα διαστημικο με κουκλες ηταν πολυ ωραιο. Τομ και Τζερρυ. Και τα Στρουμφακια φυσικα.....
Το Γαλακτικα δεν μπαινει μεσα στα παιδικα αλλα ημουν το ιδιο φανατικος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και πρέπει να έχω την μουσική των τίτλων σε κασσέτα. Τα γράφαμε με τον αδελφό μου!!!! Σπάνιο ντοκουμέντο. :cool:[/quote]
Τα εχω ολα σε κασσετες!! Και εγω με τον αδερφο μου τα εγραφα!! Νιλς Χολγκερσον, Ομαδα G, Το μυστηριο του χρυσου πιθηκου, Ντιουκς, just name it! Αμαν ρε παιδια, νιωθω δεκα χρονων παλι... :cry:

Reaction score
1
Αααααααααχχχχχχχχχχ....................
Τί υπέροχα παιδικά πραγματικά!!!!!!!!!!!!!!
Τα θυμάμαι με τόση αγάπη..............
Μακάρι να τα έβγαζαν σε dvd

Υ.Γ Εγώ δεν ξεχνάω τον Βρασίδα το κρεμμύδι (που τον κατάλάβαιναν πριν μπει στο χώρο).....
στο dc++ υπάρχουν σχεδόν όλα τα επεισόδια σε μορφή avi επι το πλειστον... κατέβασα κάμποσα και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια :sad: :sad:

V

VIDEOMIX

Guest
Τα εχω ολα σε κασσετες!! Και εγω με τον αδερφο μου τα εγραφα!! Νιλς Χολγκερσον, Ομαδα G, Το μυστηριο του χρυσου πιθηκου, Ντιουκς, just name it! Αμαν ρε παιδια, νιωθω δεκα χρονων παλι... :cry:
Έχω και κάτι διαφημιστικά.

<<Χωρίς λεφτά η με λίγα λεφτά παντα τα ψώνια ειναι γιορτηηη.....>>
Και τελειώνει.... <<Όπου κι αν εισαι, σε όποια γειτονιά, Κωτσόβολος νέα γενιά, Αριστείδου Ε Ν Ν Ι Ά>>!!!!!
Ούτε οι ίδιοι δεν το θυμούνται, ειμαι σίγουρος!!! :lol:

Reaction score
0
Τα παιδικά ανέκαθεν ήταν το αγαπημένο μου πρόγραμμα...
Λοιπόν,ποτέ δε θα ξεχάσω τα κλασικά της Disney,Tom και Jery,στρουμφάκια(τα οποία βλέπω ακόμα και τώρα!),sport Billy,ροζ πάνθηρα,thundercats,οδύσσεια του διαστήματος,ένα ξωτικο(νομίζω το λέγαν χοπερντι ντικ),την Candy,την φρουτοπία...
Ωραία χρόνια...
Τελευταία έβλεπα τα ποκεϊμον,ο αγαπημένος μου είναι ο πίκατσου!!! :D

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν,ποτέ δε θα ξεχάσω τα κλασικά της Disney,Tom και Jery,στρουμφάκια(τα οποία βλέπω ακόμα και τώρα!),sport Billy,ροζ πάνθηρα,thundercats,οδύσσεια του διαστήματος,ένα ξωτικο(νομίζω το λέγαν χοπερντι ντικ),την Candy,την φρουτοπία...
Ωραία χρόνια...
Aυτό που σου τονίζω με έντονα γράμματα, δεν ειναι κάπως παλιό για την ηλικία σου; Πως και το έβλεπες; :!: :!: :!:

Reaction score
4.255
Τον mr. Paddington τον θυμάστε;;;;;;;;
Το Tao tao και άλλα γιαπωνέζικα;;;;;
Τα ρώσικα παραμύθια;;;;;;;;;;

GTX

Reaction score
39
Υ.Γ Εγώ δεν ξεχνάω τον Βρασίδα το κρεμμύδι (που τον κατάλάβαιναν πριν μπει στο χώρο).....
Ο Βρασίδας ήταν όλα τα λεφτά και μένα ήταν ο καλυτερός μου :D

Αυτό πως και δε το'χουν βγάλει σε κανα DVD αλήθεια?

Reaction score
0
Ωραία χρόνια...
Aυτό που σου τονίζω με έντονα γράμματα, δεν ειναι κάπως παλιό για την ηλικία σου; Πως και το έβλεπες; :!: :!: :!:
Παλιό για την ηλικία μου??
Τότε εσύ από που το έβλεπες καμάρι μου????
Ρίξε και καμιά ματιά στο avatar!!!!:lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Επειδή ειπώθηκαν σχόλια για την ηλικία μου και για το άν όντως έβλεπα το συγκεκριμένο παιδικό,
Ήταν ο οδησσέας με το γιο του τηλέμαχο.Είχαν και ένα χαζό κόκκινο ρομπότ που δε θυμάμαι το όνομα του(νομίζω άρχιζε από "Λ",κάτι σαν Λεό).Τον κεντρικό υπολογιστή τον λέγαν "Σερταπ" αν θυμάμαι σωστά.Αργότερα στην παρέα εισχώρησε και ένα μώβ κοριτσάκι με τηλεπαθητικές ιδιότητες που ήθελε να επαναφέρει από νάρκωση τους δικούς της και ειδικά τον αδερφό της(τους θυμάμαι να κρέμονται από το ταβάνι σαν νυχτερίδες)!!!!
Έμπλεκαν σε διάφορες περιπέτειες καθώς ήταν χαμένοι στο διάστημα και θέλαν να φτάσουν στ Γη!!!
Το πέρασα το τεστ??

Reaction score
1
Αυτό πως και δε το'χουν βγάλει σε κανα DVD αλήθεια?
σε DVD κυκλοφορούν στο dc++ από το οποίο εδώ και 3-4 μέρες που μου βάλατε την ιδέα κατεβάζω σαν τρελός και ήδη έχω τα 20 από τα συνολικά 33 επεισόδια οπότε στην επόμενη συγκέντρωση θα δώσω από ένα copy σε όποιον νοστάλγησε φρουτοπία... :D

loukitsa said:
Είχαν και ένα χαζό κόκκινο ρομπότ που δε θυμάμαι το όνομα του
το έλεγαν Νονό και έτρωγε καρφάκια... :D

loukitsa said:
στην παρέα εισχώρησε και ένα μώβ κοριτσάκι με τηλεπαθητικές ιδιότητες που ήθελε να επαναφέρει από νάρκωση τους δικούς της και ειδικά τον αδερφό της(τους θυμάμαι να κρέμονται από το ταβάνι σαν νυχτερίδες)!!!!
πρόκειται για την Τεμίς που όντως είχε έναν αδελφό το Νομαγιός... :wink: :wink:

Reaction score
62
Επειδή ειπώθηκαν σχόλια για την ηλικία μου και για το άν όντως έβλεπα το συγκεκριμένο παιδικό,
Ήταν ο οδησσέας με το γιο του τηλέμαχο.Είχαν και ένα χαζό κόκκινο ρομπότ που δε θυμάμαι το όνομα του(νομίζω άρχιζε από "Λ",κάτι σαν Λεό).Τον κεντρικό υπολογιστή τον λέγαν "Σερταπ" αν θυμάμαι σωστά.Αργότερα στην παρέα εισχώρησε και ένα μώβ κοριτσάκι με τηλεπαθητικές ιδιότητες που ήθελε να επαναφέρει από νάρκωση τους δικούς της και ειδικά τον αδερφό της(τους θυμάμαι να κρέμονται από το ταβάνι σαν νυχτερίδες)!!!!
Έμπλεκαν σε διάφορες περιπέτειες καθώς ήταν χαμένοι στο διάστημα και θέλαν να φτάσουν στ Γη!!!
Το πέρασα το τεστ??
:shock: :shock: :shock: Νομίζω πως έχεις πρόβλημα μνήμης ε??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Απάντηση: Τα παιδικά της εποχής μας

Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα παιδικο,δεν ξερω τιτλο,θυμαμαι το επαιζε στο cartoon(κρητης) νομιζω,ηταν ενα αγορακι με ενα κοριτσακι και ειχαν ενα σπιτακι πανω σε ενα δεντρο,το κοριτσακι μια μερα χαθηκε και βρεθηκε σε ενα διαφορετικο κοσμο παραξενο(ενας ανεμοστροβυλος τους μετεφερε στο παραξενο μερος),με στρογκυλα βουνα και θυμαμαι υπηρχε ενας καπετανιος που χαρακτηριστικη φραση του ηταν "με το πιστολι μου και το σπαθι μου" επαιζε γκαιντα και ηταν ντυμενος με σκοτσεζικα ρουχα.Αν δεν κανω λαθος το ονομα του ηταν μπλακ τζακ.αν γνωριζεται κατι βοηθηστε ...ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos