Τα`παιξε ο mediamaster και θέλω καινούριο

exs

Reaction score
3
Ασχετος απο δορυφορικά, χάλασε κι ο nokia που είχα, για πέστε μου ποιον να πάρω;
Η tv είναι hd / mpeg4, οπότε τι λέτε; σε μαγαζί που πήγα μου είπαν για ένα φτηνό humax 150ευρώ, αξίζει να πάρω αυτό ή να είναι hd με διπλό(δύο εξόδους) δέκτη(αν γίνεται μέσω οικιακού δικτύου να μεταφερθεί το άλλο κανάλι σε άλλο δωμάτιο ώστε να είναι ευχαριστημένοι και οι δύο...) ;
(άλλαξα και την κάρτα νόβα γιατί μου κόπηκε λόγω αναβάθμισης και ούτε καν με ειδοποίησαν...:111::101: )

Και κάτι άλλο: Θα μετακομίσει ο αδερφός μου στην Κύπρο, από που τον συμφέρει να πάρει νόβα, απο εδώ ή απο Κύπρο;(κάπου διάβασα οτι υπάρχει nova CY, αλλά δεν ξέρω αν η κάρτα τους παρέχει ότι κι εδώ...)

Reaction score
4.909
Απάντηση: Τα`παιξε ο mediamaster και θέλω καινούριο

Παρε HD δεκτη, αφου έχεις τηλεόραση HD και ασχετως αν δεν θα βρεις πολλά HD κανάλια. Θα εχεις καλύτερη εικόνα απο έξοδο HDMI και πλέον βρισκεις και φτηνούς HD δεκτες (για SD δεκτη δεν αξίζει πλέον να δώσεις πάνω απο 50 ευρώ). Τωρα για μοντελο, προσωπικά δεν προτείνω ποτε συγκεκριμένες μάρκες, θα βρεθούν άλλοι σίγουρα να προτείνουν κάτι...
Τελος για Nova η κυπριακή δεν έχει στο πακέτο τα μεγαλα ελεύθερα ελληνικά κανάλια (Mega-ant1-alter κλπ) ενω η ελληνική δεν έχει τα κυπριακά Alfa-LTV. Και στις 2 περιπτώσεις αν πάρει νεα συνδρομή θα του δώσουν υποχρεωτικά και τον ιδιοκτησιακό δέκτη με τον οποίο η κάρτα θα είναι παντρεμένη και δεν θα μπορεί να παίξει σε άλλο δέκτη, οπότε ο αδερφός σου....δεν χρειάζεται να ψάχνει για δέκτη! Εσυ αντίθετα, εφόσον έχεις παλιά συνδρομή με σκέτη κάρτα...φ'ύλαξέ την σαν κόρη οφθαλμού!

exs

Reaction score
3

Παρε HD δεκτη, αφου έχεις τηλεόραση HD και ασχετως αν δεν θα βρεις πολλά HD κανάλια. Θα εχεις καλύτερη εικόνα απο έξοδο HDMI και πλέον βρισκεις και φτηνούς HD δεκτες (για SD δεκτη δεν αξίζει πλέον να δώσεις πάνω απο 50 ευρώ). Τωρα για μοντελο, προσωπικά δεν προτείνω ποτε συγκεκριμένες μάρκες, θα βρεθούν άλλοι σίγουρα να προτείνουν κάτι...
Τελος για Nova η κυπριακή δεν έχει στο πακέτο τα μεγαλα ελεύθερα ελληνικά κανάλια (Mega-ant1-alter κλπ) ενω η ελληνική δεν έχει τα κυπριακά Alfa-LTV. Και στις 2 περιπτώσεις αν πάρει νεα συνδρομή θα του δώσουν υποχρεωτικά και τον ιδιοκτησιακό δέκτη με τον οποίο η κάρτα θα είναι παντρεμένη και δεν θα μπορεί να παίξει σε άλλο δέκτη, οπότε ο αδερφός σου....δεν χρειάζεται να ψάχνει για δέκτη! Εσυ αντίθετα, εφόσον έχεις παλιά συνδρομή με σκέτη κάρτα...φ'ύλαξέ την σαν κόρη οφθαλμού!
Ok, πάω για HD tuner 2tuner 1/2/3 hdmi out, κάτι άλλο να προσέξω;
Δεν παίζει πλέον η παλιά, κόπηκε κι έτσι μου έστειλαν άλλη.
Δυστυχώς απ`ότι έμαθα, της Κύπρου δεν έχει τα Ελληνικά όπως antenna/mega αλλά τα Κυπριακά αντίστοιχα, δηλ. δε θα βλέπει Ελληνικές ειδήσεις(βασικό γι αυτόν)
Δεν υπάρχουν ελεύθερα αυτά τα κανάλια;
Αν όχι τότε θα πρέπει να πάρει νόβα απο εδώ, σωστά;
Για μένα τώρα, μήπως είναι καλύτερα-όταν πάει Κύπρο-να του ζητήσω να μου πάρει ένα full pack nova(δε με απασχολούν τα Ελληνικά αφού θα τα έχω απο uhf or mpeg4) μιας που έρχεται πιο φτηνά(33ευρώ το fullpack) απο Ελλάδα;

Reaction score
4.909

Ελεύθερα δεν υπάρχουν σε δορυφορική μετάδοση τα μεγαλα ελληνικά.
Η κάρτα σου ειναι μαλλον ανύπαντρη, οπότε εισαι ΟΚ για όποιον δεκτη θέλεις (πρεπει πάντως να την ενεργοποιήσεις πρώτα), αν πάρεις το κυπριακό αντίθετα μέσω του αδερφού σου μπορει να πληρώσεις κάτι λιγότερο αλλά θα φορτωθείς τον (μαπα) δέκτη τους και η κάρτα σου δεν θα παίζει σε άλλο δέκτη. Αν θες καλύτερα ενεργοποίησε την κάρτα σου και δωστην στον αδερφό σου να βλέπει με δέκτη της αρεσκείας του τα ελληνικά στην Κύπρο και αυτός ας κάνει εκει συνδρομή και σου στελνει δεκτη με κάρτα για το φουλ πακ των 33 ευρώ (έτσι πληρώνετε αθροιστικά λιγότερα και βολεύεστε και οι δύο σ αυτά που θέλετε)

exs

Reaction score
3

thanks! :102:
.................................
...................................
...
..............................................

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884