Τα πειρατικά Dvd χρηματοδοτούν την τρομοκρατία

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Όσο τραβηγμένος κι αν φαίνεται ο ισχυρισμός του τίτλου, αυτό πιστεύουν και κατέθεσαν στην επιτροπή εσωτερικής ασφάλειας της αμερικανικής Γερουσίας Αμερικανοί αστυνομικοί, που ασχολούνται με τα αδικήματα παραβίασης πνευματικής προστασίας και διερευνούν τα ζητήματα αυτά. Οι ισχυρισμοί βασίζονται στο ότι σε εφόδους που έγιναν σε σπίτια διακινητών παράνομων DVD, βρέθηκαν φωτογραφίες αρχηγών της Χεσμπολάχ, σημαίες της οργάνωσης και συνθήματα εναντίον του Ισραήλ.

Η σύνδεση αυτή επιχειρείται σε μια περίοδο που το Κογκρέσο συζητά το ενδεχόμενο νέας, αυστηρότερης νομοθεσίας κατά της διακίνησης παράνομου ψηφιακού υλικού. Εικάζεται ότι μια τέτοια σύνδεση θα διευκολύνει τη θέσπιση των νόμων αυτών.

Πηγή: ZD Net

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
ναι και η ανθρώπινη βλακεία "χρηματοδοτεί" τους πολέμους...

Δεν σκοτώνει η πειρατία αλλά οι "έξυπνες βόμβες" με ηλίθιους χειριστές...

Reaction score
53
...Οι ισχυρισμοί βασίζονται στο ότι σε εφόδους που έγιναν σε σπίτια διακινητών παράνομων DVD, βρέθηκαν φωτογραφίες αρχηγών της Χεσμπολάχ, σημαίες της οργάνωσης και συνθήματα εναντίον του Ισραήλ...
Πάλι καλά που τα βρήκαν εντός ΗΠΑ, γιατί αλλιώς ο Μπούς θα οργάνωνε καινούργια αντιτρομοκρατική επιδρομή για ανεύρεση όπλων μαζικής καταστροφής.
...η ανθρώπινη βλακεία "χρηματοδοτεί" τους πολέμους...
Δεν ξέρω αν είναι μόνο βλακεία.
Είναι η χειρότερη μορφή αντιανθρωπισμού, αντιχριστιανισμού, νεορατσισμού και νεοφασισμού που υπάρχει.
Και είναι χειρότερη γιατί περνάει αθόρυβα, ξένοιαστα, κάτω από το πανίσχυρο πέπλο διασποράς παγκόσμιας πανηλιθιοποίησης που εκπέμπουν τα παγκόσμια media!!

Reaction score
51
Δηλ. εγώ που έχω ένα-δύο αντεγραμμένα DVD είμαι (με την μέθοδο της μεταβατικής ιδιότητας.....) Ταλιμπάν???? :shock: :shock: :shock:

Γιατί το παραπάνω μου θυμίζει το γνωστό (αν και παλιό....)

"το μπουζούκι είναι όργανο.....
Ο αστυνόμος είναι όργανο.......
Άρα: ο αστυνόμος είναι.......μπουζούκι!!!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1
Κι αν εχει παραπανω εισαι κολλητος του Οσαμα? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Περαν της πλακας πιστευω οτι το να εχεις το δικαιωμα να αντιγραφεις κατι χωρις να το κανεις για κερδος ειναι μια μορφη ελευθεριας δεν συμφωνητε?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ναι δεν ηξερα να αγοραζω τα cd με 22 ευρω.Απατεωνες!!! ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ

Reaction score
7
Ναι δεν ηξερα να αγοραζω τα cd με 22 ευρω.Απατεωνες!!! ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ

Δεν ξερω αν ειδατε τη νεα αντι-πειρατικη διαφημηση με τον τυπο σε ενα cafe που προσπαθει να διαλεξει μια κοπια και οι τιτλοι των cd ειναι ''ντροπη'' κλπ και ολοι τον κοιτανε με μισο ματι?
Η ατακα που ακολουθει ειναι ολα τα λεφτα ομως....

''Θελεις για λιγα ευρω να γινεις κλεφτης;'' (κλεφτης ή κατι τετοιο...)

Ποια λιγα ευρω εννοει ακριβως;
1. Τα λιγα που κανει η κοπια;
2. Τα λιγα παρακατω απο την τιμη του αυθεντικου;
3. Τα λιγα που κανει το αυθεντικο;
4. Τα λιγα παραπανω (απο την τιμη του copy) που πρεπει να δωσεις για το αυθεντικο;

Επειδη μπερδευτηκα... και επειδη τσαντιζομαι οταν βλεπω ενα cd παραγωγης εξωτερικου που το εχουν απλα εισαγει (σε μεγαλη ποσοτητα) να κανει εδω 15€ ενω εγω εχω παρει απ το εξωτερικο ΕΝΑ μονο κοματι με 8€, συμπ. των μεταφορικων...

Reaction score
1
Κλεφτες ειναι οι ιδιες οι εταιριες και το ωραιο ειναι οτι οι καλλιτεχνες οι δημιουργοι δηλαδη, παιρνουν ψιχουλα απο τα 15-25 ευρω που κανει ενα CD. :twisted: :twisted: :twisted:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ντροπή είναι η τιμολογιακή πολιτική των εταιριών...

Άσε που όλοι τον κοιτάζουν περίεργα γιατί... αργεί να διαλέξει και περιμένουν και αυτοί την σειρά τους!!!

Ότι και να λέμε η επιτυχία του i-tunes απέδειξε πόσο λάθος είναι όλοι αυτοί! Με σωστή τιμολόγηση ο κόσμος αγοράζει, δεν έχει πρόβληαμα...

Ακόμα μην μας λένε για δικαιώματα... γνωρίζετε πόσα πληρώνει ένα καφενείο τον χρόνο απλά και μόνο για να παίζει μουσική από ραδιόφωνο...

Και μετά λέμε γιατί έχει 4 Ευρώ ο φραπές...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να σας πω και κατι ακομα .ΣτηΝ LYRIC που δουλευω πληρωνουμε καθε χρονο πνευματικα δικαιωματα γιατι πουλουσαμε κασετοφωνα παλιοτερα και CD Recorders τωρα.Τα παιρνουν απ ολες τις μεριες και εχουν το θρασος να βγαζουν τετοιες διαφημησεις.ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ

Reaction score
152
ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ 150Ε ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, 50Ε ΤΙΣ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΕ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ" ΤΥΦΛΑ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ CD............

Reaction score
51
ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ 150Ε ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, 50Ε ΤΙΣ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΕ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ" ΤΥΦΛΑ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ CD............
Μπαααα........Φταίει η ηχητική του χώρου!!! :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Να σας πω και κατι ακομα .ΣτηΝ LYRIC που δουλευω πληρωνουμε καθε χρονο πνευματικα δικαιωματα γιατι πουλουσαμε κασετοφωνα παλιοτερα και CD Recorders τωρα.Τα παιρνουν απ ολες τις μεριες και εχουν το θρασος να βγαζουν τετοιες διαφημησεις.ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ

Καλα ε!!! Φοβερο!!! Να πληρωνεις δικαιωματα επειδη πουλας κασετοφωνα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειμαστε για πολλες κλωτσιες.... Ξεω οτι οι καφετεριες πληρωνουν (ή πρεπει να πληρωνουν) επειδη παιζουν μουσικη, αλλα οχι και οι εμπορικες εταιριες!!!

Και καλα, αν σε ενα μαγαζι εχεις βαλει ενα cd και παιζει -και σου ζητανε τα δικαιωματα... Αν ακουγεται ραδιοφωνο? Πρεπει να πληρωσεις και τοτε (επειδη ο ρ/σ εχει ηδη πληρωσει)?
Οι τυποι που εχουν δυνατα τη μουσικη στο αυτοκινητο και ακουγεται ΔΗΜΟΣΙΑ? Αυτοι πρεπει?

Reaction score
1.380
Οι νοτες ειναι 7, οι λεξεις αμετρητες.

Κατι τεμπεληδες μιας ιδιωτικης εταιριας (ΑΕΠΙ) που τα παιρνουν με το ετσι θελω απ'ολους...απλα θελουν κρεμασμα.

ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, για να σωσουμε τη μουσικη απο τις πολυεθνικες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007