Τα σημαντικοτερα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ever.

Reaction score
4.250
Ομως δεν θα ηταν ιεροσυλια εαν δεν βαζαμε και τις εκτελεσεις της Janis Joplin & Nina Simon? Οριστε λοιπον για να αποκαταστησουμε την ταξη!

Reaction score
4.250

Επειδη λιγο πιο πισω αναφερθηκε το ονομα του Nat King Cole, νομιζω οτι τα 2 παραπανω κομματια αποτελουν την κορυφη της καριερας του.

Reaction score
4.250
Και αφου πηγαμε σε γλυκα και μελωδικα κομματια. Ιδου η αδυναμια μου

Σε τετοιου βεληνεκους καλλιτεχνες ειναι πολυ δυσκολο να γινει επιλογη, ομως εγω προσωπικα βαζω το παραπανω κομματι στην κορυφη. Ωστοσο για την Barbra αξιζει να βαλουμε 2-3 ακομη.

Reaction score
6.582
Τι κανει ενα τραγουδι,ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ? (η μια συνθεση)
1) Η αναγνωρισιμοτητα του.
2) Η εμπορικη του η ακομα και η αντιεμπορικη του πορεια.
3) Η επιρροη του πανω στην εξελιξη της μουσικης.
και 4) κατα ποσο αυτο το κομματι διασκευαστηκε, η συνεχιζει να "ζει" ακομα στο περασμα των χρονων.

Πιστευω πως εναν και μονο λογο απο τους παραπανω να πληρει ενα κομματι, ( η ακομα καλυτερα και συνδιασμο των παραπανω), το καθιστα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Παντως σιγουρα δεν ειναι ενα κομματι σημαντικο, μονο και μονο επειδη αρεσει σε εμας.

Reaction score
4.195
Τι κανει ενα τραγουδι,ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ? (η μια συνθεση)
1) Η αναγνωρισιμοτητα του.
2) Η εμπορικη του η ακομα και η αντιεμπορικη του πορεια.
3) Η επιρροη του πανω στην εξελιξη της μουσικης.
και 4) κατα ποσο αυτο το κομματι διασκευαστηκε, η συνεχιζει να "ζει" ακομα στο περασμα των χρονων.

Πιστευω πως εναν και μονο λογο απο τους παραπανω να πληρει ενα κομματι, ( η ακομα καλυτερα και συνδιασμο των παραπανω), το καθιστα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Παντως σιγουρα δεν ειναι ενα κομματι σημαντικο, μονο και μονο επειδη αρεσει σε εμας.

ΜΙΧΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Castra said:
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει με ποιά έννοια είναι σημαντικά κάποια τραγούδια που έχουν μπεί.
Επειδή μας αρέσουν απλά;
Πάντως το The model των KRAFTWERK που έκανα like, το θεωρώ κλασσικά σημαντικό γιατί έφερε την ηλεκτρονική ποπ κοντά στον πολύ κόσμο.
Σηματοδότησε μετά εκατοντάδες γκρούπς που έπαιζαν ηλεκτρονική ποπ. Μέχρι δεκαετία επηρέασε.

Σημαντικα και για τον λογο που ειπες, αλλα και σημαντικα για εμας, χωρις κανενα λογο.
Ετσι απλα επειδη γουσταρουμε πολυ το τραγουδι.
Αλλωστε εμεις δεν ειμασταν και παλι αυτοι που τα "αγοραζαμε"?
Εμεις οι ιδιοι παλι τα καναμε να ειναι σημαντικα η να μην ειναι.
ΜΙΧΑ ΓΙΩΡΓΟΣ, Wednesday at 22:15 Αναφορά
#116 Like + Quote Απάντηση

:thumbsdown:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut