Τα φωτα σας

Reaction score
0
Εχω τα roister emfassis 25 με εναν pioneer A209r.ο χωρος μου ειναι 25 τ.μ αλλα ηχο της προκοπης δεν εχω ακουσει.σκεφτομαι να αλλαξω τον ενισχυτη αλλα δεν εχω ιδεα τι να αγορασω.διαθετω μεχρι 400 ευρω.η γνωμη σας θα ηταν μια βοηθεια.ευχαριστω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167
Απάντηση: Τα φωτα σας

Μήπως είναι δυνατόν να ανεβάσεις μια φωτό του δωματίου;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τσεκαρε αυτους:

Harman Kardon HK-980
Yamaha A-S500

Reaction score
0

Δυστιχως δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο.Μαλλον θα καταληξω στον Yamaha A-S500.Βρηκα και αυτους. Nad C325BEE,Denon PMA-700AE,Yamaha RX-797. ποιον θα μου προτεινατε απο ολους?
Βρηκα και εναν μεταχειρισμενο Rotel RA-2030 στα 280 ευρω.να το λαβω υποψιν η να μην μπλεξω?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεδομενου του χωρου και των ηχειων σου, IMHO καλυτερες προτασεις ειναι ο A-S500 , HK-980 λογω συνολικου πακετου ικανοτητας οδηγησης , ισχυος και ηχου

Reaction score
0

Σ ευχαριστω.θα καταληξω αναμεσα στους δυο που μου ειπες.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μπορεις σε παρακαλω να δεις και αυτον?
http://stereonomono.blogspot.com/2011/08/rotel-ra-2030-1978.html
o Χριστος και η Παναγια.... Αυτος μετα απο τοσα χρονια που θα χουν ρημαξει ολα τα θερμικα και μη στοιχεια μεσα, θα ναι πιο πεσμενος απ τον δεικτη αναπτυξης. Για αναβαθμιση στον Α209 τον σκεφτηκες αυτον? Πες στον ανθρωπο που τον πουλαει, οτι του πουλας τον Α209 να σκασει το χειλακι του.

Πηγαινε σε εναν καινουριο ενισχυτη να παιξει τα ηχεια σου και να χεις μια αξιοπιστια. :605:

Reaction score
539

Εγώ πάλι θα πω ότι αν δε σ'αρέσει ο ήχος σου τώρα, δε φταίει ο ενισχυτής.
Ή, για να το θέσω αλλιώς, ΜΑΛΛΟΝ κάτι άλλο φταίει πρώτα, και μετά ο ενισχυτής.
Μην περιμένεις να ΑΛΛΑΞΕΙ εκ βάθρων ο ήχος σου με έναν καλύτερο/δυνατότερο ενισχυτή. Τα λέω αυτά δεδομένου του χώρου σου, του ενισχυτή και των ηχείων σου.
Και πάντα με κάθε επιφύλαξη.
Ίσως απλά δε σου αρέσουν αυτά τα ηχεία ή πιθανότατα τα έχεις τοποθετήσει λάθος.
Θα πρότεινα να δανειστείς για demo ένα άλλο σετ ηχείων να κάνεις μια σύγκριση.

Reaction score
0

κατ αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους.δυστηχως στην επαρχια δεν εχουμε την δυνατοτητα να ακουσουμε και να συγκρινουμε κατι.η αποσταση μεταξυ των ηχειων ειναι 2,5 μετρα.80 εκ.απο τον πισω και πλαινους τοιχους.απλα καποιες στιγμες χρειαζομαι μεγαλυτερη ενταση και με τον pioneer κοντα στα ορια μου εκαψε το τουιτερ απο ψαλιδισμο.κοστος επισκευης 50 ευρω.εδω ειναι και το παραξενο,αν μου καψει ή εκαιγε παραπανω μεγαφωνα τοτε το κοστος θα ηταν παραπανω απο το να αγορασω καινουρια ηχεια.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Θα έλεγα να κάνεις μια αναφορά σε όλο σου το σύστημα αρχικά.
Λέγοντας ότι <<δεν έχεις ακούσει ήχο της προκοπής>> τι ακριβώς σου φταίει σε αυτό που ακούς?

Reaction score
295

Tα Roister emphasis 25 τα παίζω μ αυτόν:
http://www.skroutz.gr/s/318535/Marantz-SR5023.html?keyphrase=marantz+sr-5023
με διπλοκαλωδίωση σε χώρο 30 τμ.Ο ηχος είναι πολύ καλός (ζεστος γεμάτος,χωρις ακρότητες)και συγκριτικά με άλλα μου συστήματα αρκετα ακριβότερα.
Τα δε roister νομίζω είναι αρκετα καλά ηχεία.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα φωτα σας

Θα έλεγα να κάνεις μια αναφορά σε όλο σου το σύστημα αρχικά.
Λέγοντας ότι <<δεν έχεις ακούσει ήχο της προκοπής>> τι ακριβώς σου φταίει σε αυτό που ακούς?
Τελικα δεν εφταιγε τιποτα απο ολα αυτα..το προβλημα ηταν οτι ολα τα cd μου ητν γραμμενα απο mp3 με μαλλον χαμηλη αναληση..σημερα δοκιμασα cd εταιριας και τα αυτια μου δεν το πιστευαν..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.183
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe