Τα φώτα σας Please...

Reaction score
0
Σκεφτομαι για αγορα ηχοσυστήματος και δε μπορώ να καταλήξω.
Ειμαι μεταξυ Pioneer vsx 1016 k pioneer 916 και για ηχεια σε B&W 602 s3 kai B&W 303...Ολα εχουν υπερ και κατα και εχω ψιλοπελαγώσει.
οποιαδήποτε προταση θα ήταν καλοδεχούμενη.
t.i.a.

Reaction score
182
Εχω τον 916 με μικρα ηχεια δορυφορους και ειμαι ευχαριστημενος για ταινιες. Για μουσικη δεν μπορω να κρινω μια και δεν εχω αξιολογα ηχεια η πηγη. Παντως και σε στερεο mode αποδιδει καλα.

Νομιζω η διαφορα του με τον 1016 περα απο την (μεγαλη?) διαφορα τιμης ειναι στην υπαρξη hdmi στον 1016 που δεν ξερω αν τη χρειαζεσαι.

Reaction score
0
Συμφωνώ με τον Ηλία,αν χρειάζεσαι η πιστεύεις οτι θα χρειαστείς σύντομα hdmi πάρε τον
1016(νομίζω οτι εχει και THX certification-αλλά μην δίνεις και πολύ σημασία)...Αλλιώς stick to 916

Reaction score
50
antone καλωσήρθες, αλλά για πες μας και τις συνήθεις λεπτομέρειες, πόσα χρήματα διαθέτεις, τι χρήση θέλεις για το σύστημά σου, σε τι χώρο θα μπει κτλ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα φώτα σας Please...

Thanks κ καλως σας βρήκα. Βασικά το θέλω για μουσική και λιτερο για ταινίες. Είμαι στο ψυχολογικό όριο των 1000 ευρώ.Θέλω να γεμίσω χώρο γύρο στα 45 τετραγωνικά. Σορρυ που αργώ να απαντήσω αλλά ειναι και η εξεταστική συη μεση

Reaction score
182
Νομίζω ότι αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο για μουσική και λιγότερο για ταινίες και αν φτάνεις τα 1000 ευρώ έχει πολύ καλύτερους ενισχυτές από τον 1016.

Reaction score
50
Κάτσε δηλαδή θες δικάναλο σύστημα; Γιατί βλέπω μιλάς για ζεύγος ηχείων. Ή πολυκάναλο, αλλά με μουσικό, ας πούμε, προσανατολισμό; Με τα 1000 ευρώ τι ακριβώς σκοπεύεις ν' αγοράσεις; Ενισχυτή και δυο ηχεία ή κάτι παραπάνω;

Reaction score
0

Για αρχη θελω 2 ηχεια. και σιγα σιγα να τα προσθεσω. Περιορισμενο budget βλεπεις. Σε pioneer κ b&w θα κινηθω.Η μουσικη με ενδιαφερει πιο πολυ χωρις να αποκλειω τισ ταινιες

Reaction score
50
Κάτσε δηλαδή οπωσδήποτε πας για Pioneer και B&W; Δεν το λέω για κακό, απλά αν είναι έτσι να περιορίσουμε εκεί τις προτάσεις μας. Άλλες εταιρίες γιατί τις έχεις αποκλείσει, αν επιτρέπεται;

Reaction score
0

απλα σκεφτόμουν να πάρω ένα εισαγωγικό σύστημα όπως η σειρά 303B&W και ο Pioneer 916 και αργότερα να επενδύσω σε κάτι καλύτερο ή ο 1016 με τη σειρά 602 θα με καλυψει για αρκέτό καιρό. Universal player είναι το Pioneer 659. Υπαρχει καμια άλλη προταση κατασκευαστων που θα πρέπει να κοιτάξω?:confused:

Reaction score
0

Δεν εχω αποκλείσει τιποτα. Απλά επειδη τώρα μπήκα στο χώρο δε ξέρω πολλα πραγματα ακόμη.Αν έχεις τι να προτεινεις θα ηταν πολυ καλο.
Παντως μου αρεσε το χαμηλο των 602

Reaction score
50
Κοίταξε να δεις... προτάσεις υπάρχουν πάαααααρα πολλές!!! Και για ενισχυτές ok ας πούμε ότι είναι σχετικά λίγες σ' αυτά τα λεφτά (και αφού πας για πολυκάναλο). Αν θες όμως μουσικό προσανατολισμό οι marantz είναι η καλύτερη πρόταση.

Τώρα για ηχεία... εδώ κι αν υπάρχουν επιλογές. Καταρχήν έχε υπόψη σου ότι με ηχεία του μεγέθους που αναφέρεις αποκλείεται να γεμίσεις 45 τετραγωνικά. Μεταξύ των δύο που λες θα επέλεγα τα 600άρια. Πάντως έχε υπόψη σου ότι ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ και κανείς άλλος. Τώρα επειδή λες ότι θα'ναι προσωρινή η κατάσταση με τα ηχεία, για να καταλάβω, δηλαδή αργότερα λες να πάρεις πιο μεγάλα για μπροστά; Και τα υπάρχοντα θα τα χρησιμοποιήσεις για πίσω; Ρωτάω γιατί άλλο πράγμα κοιτάς αν πηγαίνεις για κάτι που μελλοντικά θα πάει ως surround και αλλού κοιτάς αν θες από τώρα τα ηχεία που θα παίζουν μπροστά. Για να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένος, αν σ' ενδιαφέρουν μεγάλα ηχεία, στα πλαίσια που θέτεις θα μπορούσες να κοιτάξεις Wharfedale 9.5, Monitor Audio Bronze και... μια γερμανική εταιρία που δε μου'ρχεται το όνομά της :) Για μικρά επίσης απ' τις ίδιες εταιρίες + ίσως καλύτερα τα B&W τα 600άρια που λες κι εσύ, μια και θα υποκαταστήσουν κάπως καλύτερα τα μπροστινά.

Reaction score
1
Μια αλλη καλή πρόταση για ηχεία δαπέδου γύρω στα 550 ευρώ είναι τα klipsch F2 (100w/8Ohm/95.5db) που λόγω μεγάλης ευαισθησίας θα μπορείς να παίξεις "δυνατά" χωρίς απαραίτητα να πρέπει να πάρεις κτήνος ενισχυτή.

Reaction score
0

Thanx guys. Το σιγουρο ειναι οτι θα τα ακουσω ολα πριν καταληξω καπου.
Ερωτηση: Τα epos m12 ειναι καθαρα για μουσικη? :dancing:

Reaction score
0

Βασικά πολυ μελλοντικα εχω σκοπο να παρω μεγαλυτερα ηχεια για μπροστα. Τι θα πρεπει να ζητησω απο το καστατημα για να γινει σωστη ακουστικη δοκιμη απο το μερος μου(Ηχομονωση, καλωδιωση, ενισχυτικα...κλπ)?

Reaction score
0

ρε παιδες τι γινεται στο χωρο? Χαμος!!! Πωλητης σε μεγαλη αλυσιδα ηλεκτικων δε μπορουσ ενα καταλαβει γιατι θελω να ακουσω τα ηχεια πριν τα αγορασω...Ελεος! Ξερετε καποιο σοβαρο μαγαζι στη σαλονικη? :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα φώτα σας Please...

χμ... Εχεισ δικαιο. Περιεργο το οτι προσπαθω να ακουσω μια βδομαδα τα b&w απο την ηλεκτρονικη αθηνων στη σταυρουπολη(δε θελω να πεταξω λασπη αλλα ειναι πολυ σπαστικοι) και ολο κατι γινεται και δε μπορουν να τα παιξουν...απαραδεκτοι...:mad_3:/ Ακουσα παντως Quad l1 και τα ερωτευτικα. Πλυ καλη στ.εικονα!.Τα warefadale δε μου αρεσαν και τοσο αν και πολυ ποιοτικο ηχειο :prof:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO