Τα φώτα σας Please...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα φώτα σας Please...

Τα warefadale δε μου αρεσαν και τοσο αν και πολυ ποιοτικο ηχειο :prof:

Η γνωστή "κατάρα" των Wharfedale.
Θέλουν καιρό να στρώσουν.

Reaction score
0
Aν και δεν εχω υποψη μου τις τιμές των ηχείων που συζητάτε μια πολυ καλή και οικονομική λυση θεωρώ τα crystal audio thx t3 αν θυμάμαι σωστά το μοντέλο. Σίγουρα πολύ καλό σε ταινίες και συμπαθέστατο σε μουσική. Δεν χάνεις τίποτα να το ακούσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα φώτα σας Please...

Ευχαριστώ για τη προταση. Θελω να τα ακουσω τα συγκεκριμενα αλλα ολο κατι γινεται ρε γαμωτο και δε μπορω... εχει 1 μηνα που πηγαινω σε μαγαζια και εγινα γραφικος κιολας! ολοι μου λενε να ξαναπερασω , τωρα λειπει ο υπευθυνος κτλ... φυσικα ενας ηταν επαγγελματιας και μου εφυγε η πικρα για ολους. Α! Κ η ατακα πωλητη: <<Τι B&W Ρε συ? Μπαχαρας....>>
Τι να πεις...:happy_5:

Reaction score
0

Thanks σε οσους βοηθησαν. Σε ηχειο κατεληξα στο quad 11L και σε ενισχυτη στο pioneer 1016. Δε ξερω ομως τι παιζει και με τον yamaha 659. ειμαι μεταξυ των 2 αυτων

Reaction score
4
Διαβασε αυτο και ισως βγαλεις ακρη.
Ειναι ενα συγκριτικο για τους Denon 1906 Pioneer VSX1016 και Yamaha RXV-659

Δεν λεει και πολλα αλλα ειναι το μονο που βρηκα ετσι σε μια προχειρη ματια που εριξα..

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=725833

Εγω θα αγοραζα pionner γιατι ειναι περισσοτερο ταινιακοι.
Οι yamaha ειναι περισσοτερο μουσικοι.

Εχω τον vsx 1015 s και ειμαι ευχαριστημενος.

Κακα τα ψεματα διαφορα με το αυτι δεν προκειτε να καταλαβεις η pioneer παρεις η yamaha εκτος και αν εισαι χαιεντας.
Aν και αυτα τα παιδια δεν ασχολιουνται με τετοια ταπεινα μηχανακια... :happy_8::happy_8:

Reaction score
0

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.:cool_4:.
ΑΦΗΣΤΕ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ.
ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΕ YAMAHA K QUAD ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ PIONEER K B&W ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...
:crazy_1:

Reaction score
0

HI παιδια. Η βοηθεια σας ηταν ανεκτιμητη κ με βοηθησε σημαντικα να παγειωσω καποιες γνωσεις. Τελικα πηρα αυτα που ηθελα στην αρχη(pioneer k b&w) και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.Εχω αλλαξει το τροπο που ακουω μουσικη πλεον!! σημερα εβαλα συνδεση στο internet και ελπιζω να συνησφερω και εγω οσο μπορω σε αυτο το παροπαντων σοβαρο φορουμ. Βουρ στισ συνδεσεισ και στα καλωδια!!:bravo: :cool_4:

thanx for all:happy_4: :cool_4:

Reaction score
4
:bravo:
Καλες θεασεις και ακροασεις!
Ανεβασε και καμια φωτο να δουμε τι εστησες! :cool_4:

Reaction score
7
Βουρ στις συνδεσεις ΑΛΛΑ χαλαρα στις εντασεις... ειναι αρχη ακομα... ασε να στρωσουν πρωτα οι αναρτησεις και δινεις ενταση σιγα σιγα...

Καλες ακροασες

Reaction score
0
εγω που εχω τον marantz με τα B&W ΜΤ20 τα βρισκω πολυ αναλυτικά σε σημειο ομως κουραστικό για μουσική .... (βεβαια σε χαμηλοτονα κομματια Dianna Krall πχ ειναι πολυ καλα) για πες αν ειναι πιο μεστά τα 303

Reaction score
0

οκ με τισ εντασεις. Χαλαρα στην αρχη. πως να στειλω φωτο ομως?
Εχεις δικαιο για την αναλυτικοτατα και σε αποροφουν. Δε μπορεις να κανεις κατι αλλο ενω ακους! μου ερεσει ομως. Περιμενω toshlink τωρα γιατι το dvd το εχω αναλογικα συνδεμενο.Συντομα θα παρω βασεις και θα αναδιοργανωσω το χωρο:crazy_3:. Η στερεοφωνια του ειναι καλυτερη απ οτι περιμενα!

Reaction score
0

Θελω να ανεβασω κατι καλωδια που πηρα να μου πειτε καμια γνωμη γιατι με μοιαζουν πολυ χοντρα. 2ον, να κανω κολλησσεισ με καλαι η μπανανες? σκεφτομαι για διπλοκαλωδιωση αλλα φοβαμαι μη μου βγαλει ολα τα προβληματα του χωρου απο τη αναλυση.

Reaction score
0

πως μπορω να ανεβασω φοτογραφιες?:cool_3:

Reaction score
1
Πατας το κουμπι [ΝΕW REPLY] η [Go Advanced] οπωσδηποτε οχι το [Quick Reply] γιατι δεν υπαρχουν οι επιλογες.
Στο [Additional Options] πατας το [Manage Attachments] και μπορεις να κανεις [upload] οποια φωτογραφια εχεις στο :pc: σου.

Reaction score
0

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=24394 εδω ειναι λιγο μετα την αγορα.
Σε λιγο θα το φτιαξω καλυτερα!:cool_4: Τωρα ψαχνω βασεις για τα ηχεια. Κανεις καμια ιδεα? Να κοιταξω τισ λυσεις ιδιοκατασκευης?:crazy_1:

Reaction score
0

Αμμεσως πριν απο μενα στις φωτο ειναι και ο argi μe δημοσιευση στο ηχος η κανω λαθος? (που πας ρε αμοιρε antone....:respect: :happy_8: )

Reaction score
0

Να επανελθω σε ενα βασανιστικο ζητημα... Τςρα που τα βολεψα με το πολυκαναλο, να σκεφτομαι για κανενα δικαναλο? ΤΙ λετε?
:happy_2:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO