argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
Απάντηση: Τα 12 σπουδαιότερα ηχεία όλων των εποχών
ωραια λιστα παιδια, ξυπνησατε αλλες εποχες
ωραια λιστα παιδια, ξυπνησατε αλλες εποχες
Ε, άντε ντε... πες το ρε φιλαράκ!αυτό το magico...λίγο ξένο στη λίστα....
Oχι απλα ειχαν προβλημα............................Μα ουτε ενα jbl?Μαιμου λιστα!:205:
έχεις δίκιο.Μα ουτε ενα jbl?Μαιμου λιστα!:205:
αυτό το magico...λίγο ξένο στη λίστα....
Θα το πω κι εγώ μαζί σας... Οντως... Φαντάζει σχεδόν... εξωγήινο...Ε, άντε ντε... πες το ρε φιλαράκ!
...
Θα... περιμένω την... 10η...έλα μωρε, τέτοιες κριτικές κι αν δεν έχουμε ξαναδεί, η "αποκάλυψη", η "μαγεία", δε ξέρω γω τι, σιγά την τελειότητα που "χωράει" και 10 αναβαθμίσεις κάθε χρόνο δηλαδή, κι όλα αυτά χωρίς να ξέρουμε ούτε καν ποιά καλώδια χρησιμοποίησε...:143::135:
δηλαδή τι με λέει αυτός ο βαλίνας, πως θα βάλω δίπλα στην πορδή το ινφίνιτι, και θα διαλέξω την πορδή, ε? βρε δε ....:136:
ε τι τα advent ?Aυτή η λιστα είναι η επιλογή του Absolute Sound , οχι η δική μου.
Οσο για τα Advent ...
![]()
ποια advent εννοεις;
ε τι τα advent ?
ΚαλημέραΕσύ τώρα πως μου... ξέφυγες??? ε???
Και ντρέπομαι... :120:
Το όνομά σου? :138:
Ας βγάλουμε κι εμείς απο μία...Ο καθένας μου φαίνεται βγάζει μια λίστα και άιντε....
αρχίζω:Ας βγάλουμε κι εμείς απο μία...
Και όλα αυτά μαζί περιμένεις να τα κάνει ο Harley;...και η απουσία των 800 και 808 είναι μεγάλο φάουλ.
Ο καθένας μου φαίνεται βγάζει μια λίστα και άιντε....
Δε μιλάμε για τα καλύτερα ηχεία αλλά για τα σημαντικότερα. Αυτά που τα ξέρουν λίγο-πολύ όλοι.
Οπότε δε τίθεται θέμα αντικειμενικότητας, ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε...
μαλλον πρεπει να εχεις το the smaller η και το λιγο και μεγαλυτερο νεωτερο the advent loudspeakerΓια τον Νικο Αρ. που μου απαντησε για τα αντβεντ, εχω ενα ιδιο αντβεντ (μαλλον σε διαστασεις), με ιδιο γουφερ αλλα με ενα πορτοκαλι τουιτερ. Εχει καμια σχεση με αυτο;
Ααααααααααυτή μάλιστα!!!Και για τρελαμένους.