Τα 2 παιδια μου...με σπρώχνουν στο ...δικάναλο..!

Reaction score
1.981
Απάντηση: Τα 2 παιδια μου...με σπρώχνουν στο ...δικάναλο..!

Μέχρι πρόσφατα τα MP3 αρχεία αποτελούσαν το 99% του υλικού για τις ακροάσεις μου.
Ένα πικαπ Pioneer που υπήρχε εγινε λειτουργικο πριν μερικούς μήνες μόνο κ μόνο γιατι υπήρχαν ξεχασμένοι καμα 20αριά δίσκοι στο σπίτι, οπότε ας παίζουν και αυτοί που κ που...!!

Μετά από 2 ημέρες που ακουσα μουσική (ΜΡ3) με τον Sansui, κάθισα εχτές το πρωί και μετέτρεψα 7-8 CD σε FLAC....
Ο λόγος; Με νευρίασαν τα σκαμπανεβάσματα σε ένταση και σε ποιότητα των MP3...!!! Μέχρι τώρα το θέμα αυτό υπήρχε αλλά δεν ήταν τόσο εμφανές. Αλλα με τον Sansui να οδηγεί τα ηχεία τα πράγματα ζώρισαν. Αν με αυτά τα μηχανήματα μου φαίνεται τόσο πολύ η διαφορά, άραγε με έναν ενισχυτή και ένα ζεύγος ηχείων κόστους...πχ 2-3.000 ευρώ...τί γίνετε...;;;;;;
Πλέον μπήκα αυτόματα στην διαδικασία των αρχείων σε μορφή FLAC....άρα πάμε και για καινουργιο-ους δίσκους για αποθήκευση...κλπ...κλπ...κλπ...!

Έτσι αρχίζει η αυτοκαταστροφή....:138::138:

Reaction score
1.981
Απάντηση: Τα 2 παιδια μου...με σπρώχνουν στο ...δικάναλο..!

Επανέρχομαι μετά απο καιρο (αφού πλέον μπορώ να χαρώ τον Sansui) , για να θέσω το εξής ερώτημα:
Σαν πηγή για μουσική χρησιμοποιώ το Xtreamer media player παίζοντας κυρίως flac αλλά και mp3.
Η ένταση ελέγχεται όμως τόσο απο το volume του xtreamer όσο και απο αυτό του sansui, με αποτέλεσμα ανάλογα με τον ήχο του κάθε τραγουδιού/κοματιου μουσικής, να πρέπει να ''κόβω'' ένταση κυρίως απο το xtreamer για να μην μπουκώνει κάπως (ή τουλάχιστον έτσι μου ακουγόταν) ειδικά όταν το volume στο πλαυερ ήταν στο τέρμα.
Αυτό όχι σε όλα τα κομμάτια, αλλά σε κάποια με είτε πολύ μπάσο ή κακής ποιότητας μπάσο.
Τα rca τα συνδέω στην είσοδο aux του ενισχυτή.

Υπάρχει τρόπος άραγε να πάρω σήμα απο το xtreamer απλά, και η ένταση να είναι μόνο στον ενισχυτή; Ο οποίος έχει σαν εισόδους πέρα απο την aux και την phono,tape in και tape rec in & out...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds