Τα videogames είναι μόνο ανδρικά?

Reaction score
62
Αυτό το ερώτημα μου προέκυψε μετά την ανάγνωση ενός άρθρου, που λέει ότι οι γυναίκες gamers συνεχώς αυξάνονται. Και όχι μόνο παίζουν παιχνίδια πιό "γυναικεία" (αν και δεν μου αρέσει ο όρος), αλλά και παιχνίδια σκληροπυρηνικά, όπως Doom, Resident evil, racing και άλλα, που πολλοί θεωρούν ανδρική υπόθεση. Επίσης δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παίζουν και online παιχνίδια και είναι μάλιστα τόσο καλές, που τους περισσότερους συμπαίχτες τους τους κάνουν σκόνη και αυτοί μένουν με την απορία πώς έχασαν τόσο εύκολα σε ένα υποτίθεται "ανδρικό" παιχνίδι (βλέπε Fifa!!!) από γυναίκα!! Κι όμως! Οι γυναίκες gamers είναι εδώ ίσες και καλύτερες πολλές φορές από τους άνδρες και πληθαίνουν! Τα videogames δεν είναι πιά ανδρική υπόθεση κι εγώ χαίρομαι γι' αυτό μιάς και μπορώ να παίζω ένα διπλό με την κοπέλα μου, χωρίς να θεωρούμαι...κάπως !! :wink:

Reaction score
7
Μηπως η αυξηση ειναι φαινομενικη και οχι πραγματικη;

Δηλαδη μηπως ειναι το φυσικο αριθμητικο επακολουθο της αδιαμφισβητητης μειωσης των (βαση σεξουαλικων προτιμησεων) αρσενικων;
¨
Ή μηπως λογω της ισοτητας που νομιζουν οτι υπαρχει;

Reaction score
7
Δηλαδη μηπως ειναι το φυσικο αριθμητικο επακολουθο της αδιαμφισβητητης μειωσης των (βαση σεξουαλικων προτιμησεων) αρσενικων;
Αν και 100% στρειτ, καταθέτω για τους σκοπούς της έρευνας ότι δεν είναι λίγες οι φορές που χάνω από την κοπέλα μου :???: :oops:, τόσο στο Pro evolution soccer όσο και στο Smackdown (γκολ και ξύλο δηλαδή...).
Νομίζω πάντως ότι το γυναικείο μυαλό είναι πιο "εκπαιδεύσιμο" και σίγουρα πιο πεισματάρικο εκ φύσεως.

Reaction score
0
Πολυ ΡΟΖ μας τη βγαινεις τωρα τελευταια ΥΟDA.
Mια "Παω Αραχωβα" -Χειμερινη Μυκονος ,μια το Lifting "να δειχνω πιο νεος" ,πριν απο αυτο 678 χρονων παππους με σκουλαρικι.
Καλα ειχα καταλαβει οτι το ταγμα των Jedi ηταν στην πραγματικοτητα ενα τσουρμο απο "καλογριες". :wink:

Reaction score
7
Νομίζω πάντως ότι το γυναικείο μυαλό είναι πιο "εκπαιδεύσιμο" και σίγουρα πιο πεισματάρικο εκ φύσεως.
Αυτο ειναι που φωναζω.... Η γυναικα θελει εκπαιδευση.
Ξεκιναμε με τη βασικη εκπαιδευση και συνεχιζουμε....

@ Andrew... Προσεξε γιατι μπορω να παρω το μερος της γυναικας σου και να χασεις και τα διακαιωματα του σαλονιου....

Reaction score
0
@ Andrew... Προσεξε γιατι μπορω να παρω το μερος της γυναικας σου και να χασεις και τα διακαιωματα του σαλονιου....
Γιατι;
Eχετε γινει "φιλεναδες";; :D

Reaction score
62
Πάντως ξέρω γυναίκα που στο Fifa μας έχει όλους για προθέρμανση. Μιλάμε επιστήμονας ο άνθρωπος!! :lol:

Reaction score
0
Παντα ειχα προβλημα με αυτο το θεμα! Παντα με αφηναν να κερδιζω και καλα, γιατι δεν ειναι δυνατον μια κοπελα να ειναι καλυτερη στο V Rally ή στο Tekken. Δει εχει καμια σημασια αν εχεις τα καλυτερα σκορ που δεν μπορουν να σπασουν, παντα υπαρχει μια δικαιολογια.

Στο σπιτι παντως ειναι βαρετα τα πραγματα, βασικα δεν υπαρχει και καμια προκληση αφου κερδιζω παντα και με διαφορα σε οποιοδηποτε παιχνιδι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

minas

Πισιά
Reaction score
4.300
Δεν είμαι σεξιστής, με κανένα μέτρο σύγκρισης.
Αλλά τη μέρα που θα χάσω από γυναίκα, σε παιχνίδι που δεν είναι αθλητικό ή ξύλο, θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα στη ζωή μου :shock:
Και πριν βιαστείτε να με παρεξηγήσετε: Απλά εννοώ ότι σε αυτές τις 2 κατηγορίες, η προπόνηση φέρνει εμφανή αποτελέσματα, άσε που εγώ παίζω τέτοια πολύ σπάνια.
Εδώ που τα λέμε, σπάνια παίζω και τα υπόλοιπα πλέον, αλλά η "προϋπηρεσία" δεν κρύβεται :mrgreen:

[gaming mode on]
Και μια και το πιάσαμε, βάλτε και τους άντρες στο παραπάνω.
Κοπιάστε ρε, αν βαστάει η καρδούλα σας!
Κολώνετε, ε? Σκουλήκια!
Γιου τόκινγκ του μι? Αϊ εμ ινβίνσιμπολ!
[/gaming mode off]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κατά τη γνώμη μου, οι γυναίκες δεν έχουν τόσο έντονη παρουσία στα σύγχρονα games γιατί, όπως βλέπω από τους γιους μου, τα παιχνίδια αυτά απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση της προσοχής, και η γυναικεία προσοχή αποσπάται ευκολότερα. Αυτό είναι στοιχείο της φύσης της, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο μητρικό ένστικτο και τη συνακόλουθη ετοιμότητα για αντιμετώπιση κινδύνων, άσχετα αν οι κίνδυνοι αυτοί δεν υπάρχουν.

minas

Πισιά
Reaction score
4.300
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Εγω εχω κοψει τα ηλεκτρονικα... Προτιμω τα ζωντανα παιχνιδια... :lol: :lol: :lol:
Leisure suit Lefteri, Police Academy, Blues Brothers και βεβαίως...
Lefteroom 3: Stsi Kritis ta limeria και το αλησμόνητο Zwoklefti: Kingdom under Fire

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney