Τελειωσαμε!!!

Reaction score
0
...Επιτέλους μετά απο αρκετό καιρό και πολλές αλλαγές στον χώρο και στο setup,αργά χθές βράδυ ο Βαγγέλης Λάμπρου,τελείωσε με τις οριστικές ρυθμίσεις του SHARP 12000 στον χώρο μου.Οι τελικές ρυθμίσεις του προβολέα έγιναν με το εξής setup:dvd/marantz 12s2 σύνδεση dvi 15 μέτρων + οθόνη stewart studio tek 130/16:9-123''
Το αποτέλεσμα που πήρα μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις του Ευάγγελου ήταν εντυπωσιακότατο και εαν απόψε δεν ήμουν γρυπωμένος θα έβλεπα κανά δυό ταινοιύλες έτσι γιά πλάκα.Εγώ από μέρους μου το μόνο που έχω να πώ είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και το άρτιο αποτέλεσμα που κατάφερε ο κύριος Λάμπρου,σε ένα χώρο ιδιαίτερα απαιτητικό λόγω μεγάλς οθόνης και όχι μόνο.Τα αποτελέσματα που πήραμε στα χαρτιά αλλά και στην πράξη με εντυπωσίασαν και πραγματικά χαίρομαι τόσο γιατί είμαι κάτοχος αυτού του προβολικού,όσο και γιατί κατάφερε ο Βαγγέλης αυτό το αποτέλεσμα. :lol: :p :wink: :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Περιμενες τιποτα λιγοτερο? :wink:
Καλες θεασεις και να απολαυσεις αυτο που εχεις.
Περαστικουλια σου!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μπήκα πρωί-πρωί και δεν έχω ετοιμάσει ακόμη τα διαγράμματα για να δείτε τι πετύχαμε στον προβολέα του Γιάννη που ΗΤΑΝ ήδη πολύ καλά ρυθμισμένος αλλά με αλλο πάνι (το γκρί της DaLite).
Τώρα με την αναβάθμιση της οθόνης με τη Stewart StudioTek 130, όπου επέμενα και ο ιδιος για αυτή την αλλαγή (εννοώντας το συγκεκριμένο ύφασμα), πήραμε ΠΟΛΥ καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τα γκρί υφάσματα.

Με τα διαγράμματα που θα ακολουθήσουν θα καταλάβετε τι εννοώ. Δηλαδή τι ακριβώς κερδίσαμε με μια επαναρύθμιση σε ένα ΗΔΗ ρυθμισμένο προβολέα απλά κιαι μόνο αλλάζοντας την οθόνη!!!!!
Για την ακρίβεια λέω να βάλω όλες τις φωτό, όπως ήταν παλιά αρύθμιστος, πως ρυθμίστηκε με την DaLite, πως έδειχνε με τις ρυθμίσεις της DaLite στο νέο πανί της Stewart και πως είναι τώρα ρυθμισμένος στο τελευταίο Setup.

Για τον Γιάννη αλλά και κάθε πελάτη/φίλο μου φτιάχνω και ένα Classer με οργανωμένες όλες τι ρυθμίσεις ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ με διαγράμματα αλλά και επεξηγήσεις επάυτών, τη βαθμονόμηση των ρυθμιστικών (μη τυχόν και κάνει Reset στο προβολέα κατα λάθος) και πολλές αλλες πληροφορίες ώστε να έχει στα χέρια του τι ΕΧΑΝΕ, τι ΚΕΡΔΙΣΕ και γιατί ΠΛΗΡΩΣΕ.
Αυτά τα classer θα αρχίσω να τα στέλνω σε λίγο χρόνο σε όλους τους πελάτες/φίλους που έχω πάει μέχρι στιγμής αλλά σιγά-σιγά για να προλαβαίνω ώστε να γίνετε ποιοτική δουλεία.

Για μια πρώτη γεύση απλά των διαγραμμάτων θα δείτε άμεσα εδώ! Stay tuned

Reaction score
0
Ανδρέα σε ευχαριστώ πολύ.
Τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Βαγγέλης και τελικά αποδυκνείεται στην πράξη,ότι η παραμικρή αλλαγή είτε στο setup είτε στα μηχανήματα,είτε στις συνθήκες φωτισμού στον χώρο,μπορεί να αποβεί καθοριστικότατη για το τελικό αποτέλεσμα,κατά συνέπεια η επαναρύθμιση με βάσει τα νέα δεδομένα και ιδιαίτερα απο τον Βαγγέλη μάλλον θα πρέπει να θεωρείται απαραίτητη.Οταν ο Βαγγέλης περάσει κάποια σχεδιαγράματα εδώ θα το δείτε,και το σημαντικό είναι ότι αυτές οι διαφορές δεν μένουν στα χαρτιά,αλά περνούν και στο πανί.

Reaction score
188
αυτα ειναι!!ειναι τελεια οταν απολαμβανεις τα μηχανηματα σου και να περνεις το 100% το δυνατοτητων τους!μπραβο Γιαννη και Βαγγο! :D

Reaction score
0
Γιάννη, θα δώσω συχαρίκια για δεύτερη φορά άλλα γραφώ γιατι μια φορα ακόμα με έφτιαξε ο Βαγγέλης με την αρχειοθέτηση που κάνει... ρε Βαγγέλη κοιμάσαι καθόλου...? ααα και να ρωτήσουμε το Κο Δαφερμο μήπως παραβαίνουμε την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων... (το τελευταίο είναι το αστείο για να μην παρεξηγιόμαστε...)

Reaction score
5
Γιάννη σου εύχομαι τα καλύτερα (ήσυχες, απολαυστικές χωρίς ρυθμιστικό άγχος θεάσεις) ύστερα και από την "τελευταία" σου αναβάθμιση.
Ο κ. Λάμπρου για άλλη μια φορά έδειξε το επίπεδο του επαγγελματισμού και της κατάρτισής του.
Περαστικά από την γρίππη και πούσε, μόλις αναρρώσεις θέλω πρόσκληση για να θαυμάσω και "ζωντανά" το "THE SYSTEM" σου.

Reaction score
0
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ-πολύ και να ξέρετε,πώς μόλις τελειώσω με κάποιες εκκερεμότητες στην δουλειά μου,θα σας καλέσω στον χώρο μου για να τα πούμε και από κοντά.
Απόψε βράδυ κατάφερα να δώ το τρίτο μέρος του άρχοντα,αφού περίμενα υπομονετικά,τον Βαγγέλη για να τελειώσουμε με τις ρυθμίσεις,και στην συνέχεια να το απολαύσω.......ΆΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά...τανία αναφοράς και με διαφορά.Εδώ στους προβολείς φαίνεται αυτό που λέμε:πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος,γιατί μπάινουμε στα δύσκολα...όχι χρώματα,αλά κλίμακα του γκρί-μαύρο και άλλα τέτοια απαιτητικά πλάνα....το καταυχαριστήθηκα!! :lol:

Reaction score
0
Γιαννη σου ευχομαι να απολαυσεις αυτα που με τοσο κοπο εστησες. :wink:

κ. Λαμπρου να περιμενω και εγω το Classer με τις ρυθμισεις :?:

Το παιδι απο την Βουλα :!:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Τι Βρήκαμε Και Τι Φτιάξαμε.

Καταρχήν το σπίτι του Γιάννη Νανόπουλου, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος, σπάνιο δείγμα για εργένη. Ο Γιάννης έχει διακοσμήσει τόσο όμορφα το χώρο του που όσοι πάτε στην αρχή θα εκπλαγείτε και μετά θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν κάτι από όλα αυτά που έχει εκεί, τοποθετείται και σε κάποια δικιά σας γωνιά. Φανταστικός χώρος.

Πάμε τώρα στα επί του Home Theater και επί των ρυθμίσεων, αφού δεν πήγα εκεί για Ντεκορατέρ.
Να κάνω μια μικρή παρένθεση και να τονίσω ότι χρησιμοποιώ τον όρο Home Theater έναντι του Home Cinema μιμούμενος τις αντιστοιχίες του εξωτερικού που έχουν καταλάβει ότι η θεατρικότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Πολλά που θα αναφέρουμε πιο κάτω ίσως φανούν σε πολλούς υπερβολές. Δεν είναι όμως. Είναι ότι χρειάζεται ένας πραγματικός Videophile να απολαύσει σήμερα κομμάτια μιας ποιότητας που πριν από μερικά χρόνια θα πουλούσε το πανάκριβο αυτοκίνητο του για να τα αποκτήσει. Και θα το πουλούσε, αν το έκανε, φυσικά για ένα και μόνο λόγο.
Για να σταματήσει να το οδηγεί για να πηγαίνει κινηματογράφο, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ο Γιάννης πλέον δεν έχει κανένα λόγο για να πάει. Κανένα.

Η εικόνα, αυτή η παρεξηγημένη εικόνα, που μέχρι πρόσφατα θεωρούταν άκρως επαρκής μια 32άρα CRT να συνοδεύει ηχητικά συστήματα 30,000 ευρώ, σήμερα βρίσκεται προ των πυλών της μεγάλης έκρηξης. Μην μπερδεύουμε όμως την εικόνα με τον κινηματογραφικότητα που έχει ο Γιάννης σπίτι του, όπως και τον ήχο ενός μικρού συστήματος με τις καλές HiEnd συσκευές.
Ο Γιάννης έχει φτιάξει σπίτι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. Έντυσε με ρολά Blackout τα παράθυρα του, κατάλαβε και επιμελήθηκε τις ανακλάσεις του φωτισμού, βελτίωσε κομματάκια του Puzzle και αν τον ρωτήσετε μετά από κάθε συζήτηση, μετά από κάθε πρόταση και συμβουλή, βάζει τον επόμενο στόχο. Γιατί εχει και υπομονή και όραμα, από το να τα θέλει όλα εδώ και τώρα!!!

Έφτιαξε λοιπόν ένα πραγματικό Home Theater στην καλύτερη μορφή που θα μπορούσε, για αυτό κάθε ένα κομματάκι, κάθε μια πινελιά, του δίνει κάτι ακόμη. Πιστεύω ότι το σύστημα που παρακολούθησα έχει φτάσει στα όρια του. Δουλεύει όπως λένε οι αυτοκινητιστές στα κόκκινα.
Από συσκευές έχει ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά και η επιμέλεια στο χώρο έχει φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο που όλες οι βελτιώσεις που θα απέφεραν σημαντικά οφέλη έχουν ήδη γίνει. Τώρα ψάχνεται για του τύπου 1 με 2% κάθε φορά.

Τρέλα; Σαφώς και όχι.
Το έγραψα πιο πάνω. ΟΡΑΜΑ

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Στο δια ταύτα.
Το σύστημα του Γιάννη είχε ρυθμιστεί περίπου ένα μήνα νωρίτερα. Για την ακρίβεια ρυθμίστηκε όλη η αλυσίδα της εικόνας του:
DVDp: Marantz s2 – Projector: Sharp 12000 – Cable: DVI 15m – Screen: DaLite High Contrast.

Η ρύθμιση τότε τελείωσε σε ένα άριστο επίπεδο αλλά επειδή ο εχθρός του καλού που στη περίπτωση μας ήταν ήδη το καλύτερο, είναι το τέλειο, ο Γιάννης ήξερε ότι μόνο ένας σοβαρός αδύναμος κρίκος υπήρχε στην αλυσίδα του. Ποιος όμως;

Το DVDp είναι απλά….το καλύτερο. Δεν είναι μόνο ότι είναι ουδέτερο χρωματικά και αποκωδικοποιεί το DVD disk ακριβώς όπως εγγράφηκε αλλά συγχρόνως κλειδώνει (και πολύ σωστά κάνει) όλα τα μενού της εικόνας όταν προβάλει μέσω DVI. Όσο για τον ήχο νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής από DVDp με παράλληλα όμως και ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα εικόνας. Γιατί έχω ακούσει και καλύτερα DVD από πασίγνωστες εταιρίες με μηχανήματα HI-END των 4 και 5 και 6.000 ευρώ αλλά με εικόνα χειρότερη από το επιτραπέζιο DVD-R της Funai. Σε συνδυασμό με τον προβολέα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Κίνηση και De-interlacing το απόλυτο 100%

Ο δεύτερος κρίκος, το DVΙ καλώδιο των 15 μέτρων ήρθε από το εξωτερικό με ιδία παραγγελία πριν καλά-καλά κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τα 10μετρα και παίζει απροβλημάτιστα. Μηδενικός θόρυβος και πτώση ποιότητας Του στοίχισε βέβαια αρκετά με την εισαγωγή και τον εκτελωνισμό, αλλά η μεταφορά της εικόνας είναι άψογη, όπως μας έχουν συνηθίσει τα καλά DVI καλώδια. Δυνατός ο κρίκος και εδώ λοιπόν.

Ο προβολέας αν μη τι άλλο, πασίγνωστος. Τα 9,9 πάνε βροχή και τα αριστεία δεν σταματάνε. Τα Reviews τον αποκαλούνε βασιλιά, δεν θα διαφωνήσω ούτε και εγώ, απλά θα μοίραζα το θρόνο με τον εξίσου καλό και λίγο πιο κινηματογραφικό Marantz s3 που ασχολήθηκα πρόσφατα και η μνήμη μου τον έχει συγκρατήσει εξίσου καλά με τα διαγράμματα που έχω. Η τιμή που τα χωρίζει βέβαια χαώδης, κοντά διπλή τιμή στον ήδη πολύ ακριβό Sharp. Τον Sharp όμως τον προτιμώ για τα μενού του. Διορθώνεις και ρυθμίζεις τα ΠΑΝΤΑ, που δεν είναι καθόλου λίγα βλέποντας τις τελικές τιμές των ρυθμιστικών και φέρνεις την εικόνα καλύτερα σε οτιδήποτε άλλο έχω δει σε single chip, που μόνο ο 3chip της Runco και των 42,000 ευρώ και έγκρισης ISF, μας έδινε την ίδια δυνατότητα. Ο ισχυρότερος ψηφιακός κρίκος λοιπόν.

Τι απέμεινε; Η οθόνη.
Και αν αναρωτιέστε πόση διαφορά κάνει μια καλή οθόνη στη προβολή από μια καλύτερη θα προκαλέσω τη φαντασία σας να την σκεφτείτε σαν το καμβά ενός ζωγράφου. Ο Πικάσο και ο Νταλί δεν ζωγράφιζαν σε οποιοδήποτε καμβά έπεφτε στα χέρια τους. Το ίδιο και ο προβολέας του Γιάννη που είναι ότι καλύτερο ψηφιακό κυκλοφορεί. Υπάρχουν πάρα πολλά στην οθόνη που αποκαλύπτουν την εικόνα ή αντίθετα τη θάβουν.
Δυστυχώς, το έχω ξαναγράψει, στις οθόνες προβολής λείπει το σκαλοπάτι που οριοθετεί την καλή οθόνη. Ένα μικρό παράδειγμα δανειζόμενος στοιχεία της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι σαν να λείπει η Audi, ΒΜW ή Mercedes και έτσι από τη VW να πηγαίνεις κατευθείαν στη Porsche.

Λοιπόν, όλες οι οθόνες συμπεριλαμβανομένης και της υπερτιμημένης Dalite, φτάνουν δεν φτάνουν τη VW. Μετά από εκεί το χάος μέχρι που βλέπεις από μακριά τη Stewart.
Τελείως άλλη ποιότητα, άλλες προδιαγραφές, Custom made παραγγελίες και φυσικά τελείως διαφορετικός τιμοκατάλογος. Προσωπική μου εκτίμηση, αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε μια Stewart τότε μην δώσετε 1500 ή 2000 ευρώ για οθόνη, αλλά το πολύ 900 για μια ηλεκτρική, με IR κλπ. Γιατί απλά θα πετάξετε τα χρήματα σας σε κάτι το οποίο δεν θα έχει διαφορά με κάτι άλλο.
Αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι να βγει κάτι επαναστατικό αλλά μέχρι τότε όπως και για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα, Stewart leads the way!!

Ο Γιάννης λοιπόν αντικατέστησε την High contrast DaLite οθόνη του, με μια Stewart ηλεκτρική 16:9 και με ύφασμα το πιο παλιό γεμάτο βραβεία και πιο δοκιμασμένο από κάθε άλλο, το StudioTek 130.
Την αντικατάσταση αυτή με μια λέξη θα την ονόμαζα: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, αφού ξαφνικά τα μάτια μας πήρανε μια πιο ζωντανή εικόνα, χωρίς τα σπινθηροβολίσματα των High Contrast οθόνων που για λίγο καλύτερο Contrast ratio δίνουν sweetspot, ανομοιομορφία λευκού ανάλογα τη θέση θέασης. Οι καναπέδες γεμίζουν τώρα κόσμο που θα βλέπουν όλοι το ίδιο, και είτε θα βρίσκονται ξαπλωμένοι είτε όρθιοι, η εικόνα θα είναι μία και μοναδική.
Κρατώντας τη λάμπα στη χαμηλή-οικονομική σκάλα και την ίριδα στο μεσαίο πήραμε πραγματικό κινηματογράφο, με καλό μαύρο, δυνατά λευκά και άριστο Greyscale με το πέρας των ρυθμίσεων.

Δεν θα λείπανε και τα διαγράμματα από το θέμα μου έτσι δεν είναι;
Πάνω από όλα τεκμηρίωση, για να αναλύσουμε τι μετρήσαμε στη τελευταία επίσκεψη και τι ακριβώς διορθώσαμε. Να τονίσω ότι τα επάνω διαγράμματα από κάθε ζευγάρι είναι τα ρυθμισμένα settings με βάση την οθόνη DaLite όπως μετρήθηκαν τώρα με την Stewart, ενώ τα κάτω είναι οι μετρήσεις του προβολέα όπως παίζει ΤΩΡΑ ρυθμισμένος με τη νέα οθόνη. Φυσικά και τα πάνω διαγράμματα είναι πολύ καλά απλά διότι το σύστημα είχε ρυθμιστεί και το μόνο που αλλάχτηκε είναι η οθόνη, όποτε ότι διαφορά υπάρχει είναι λόγω της αλλαγής της.
Fine Tuning κάναμε δηλαδή όπως απαιτεί κάθε πραγματικός Videophile!!!

CIE Τρίγωνο.
Η ψυχή του προβολέα το οποίο δεν αλλάζει εκτός των secondary colors τα οποία και διορθώσαμε. Θα έχετε ακούσει για το κόκκινο του sharp. Έχει μετενσαρκωθεί το πρότυπο του μέσα στη παλέτα του προβολέα. Αξεπέραστη ακρίβεια. Επίσης πολύ καλό μπλε, και με κάποια προβληματάκια στο πράσινο, γνωστό φαινόμενο υπερφιλτραρίσματος όταν χρησιμοποιείται πολύ δυνατή λάμπα για να βγάλει άριστο κόκκινο.
Δεν είναι τέλειο τρίγωνο αλλά ένα από τα καλύτερα, μπορεί και το καλύτερο μέχρι στιγμής, μιλώντας για Single chip DLP.

Θερμοκρασία Λευκού
Μετρώντας με τα ρυθμιστικά σεταρισμένα για την παλιά οθόνη παρατηρούμε στη μέτρηση επί της καινούργιας ότι η θερμοκρασία έχει πέσει, έχει ζεσταθεί λοιπόν η εικόνα του προβολέα με βάση τη προηγούμενη ρύθμιση που έδειχνε όπως και η ακριβώς από κάτω. Απελευθερώθηκε λοιπόν λίγο, αλλά ουσιαστικής σημασίας, κόκκινο που ήταν πριν δέσμιο του μπλε, φαινόμενο των High Contrast υφασμάτων.

Μετά τη ρύθμιση οι 6500 kelvin δείξανε ότι είναι όντως μια ευθεία!!!!!

Luminance
Παράλληλα το Gamma διορθώθηκε και αυτό, ελάχιστα βέβαια, προχωρώντας όλο και πιο πολύ προς τη CRTάδικη εικόνα!!

RGB points
Να και τα RGB και το πώς συντελούν το λευκό. Παρατηρούμε πλέον ξεκάθαρα και εδώ ότι με τη νέα οθόνη απελευθερώνεται το κόκκινο που όπως ανέφερα ήταν δέσμιο της παλιάς.
Μετά τη ρύθμιση όλα τα χρώματα κινούνται από το 98 εως 102%. Απλά ακατόρθωτο για grayscale τόσο μικρή απόκλιση χρωματικότητας σε όλα τα σκαλιά της κλίμακας του γκρι. Εδώ η κορυφή της τεχνολογίας που έχει μαζέψει ο Γιάννης σπίτι του, οριοθετεί την ακρίβεια που πετύχαμε.

Κλείνοντας ίσως αναρωτηθείτε: Ναι κορυφή τεχνολογίας μεν αλλά και πανάκριβο και απλησίαστο δε!!!!

Θα ήθελα να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι το Hobby μας είναι ακριβό και είναι για μεγάλα παιδιά. Γιατί η μόνη διαφορά που έχουμε από τους γιούς μας και τις κόρες μας είναι η τιμή των παιχνιδιών μας.
Κάνω λάθος;

Πόσοι νομίζετε ότι έχουν συστήματα και προβολικά ακόμη και των 1500 ευρώ σπίτι τους; Ελάχιστοι. Θα έλεγα ότι όλοι μας ανήκουμε στη κορυφή της καταναλωτικής αλυσίδας αφού προσπαθούμε ή έχουμε φτιάξει ένα mini ή large Home Theater σπίτι μας. Οπότε αφού ξέρετε πολύ καλά ότι έχουμε ένα Hobby αρκετά ακριβό άλλο τόσο γνωρίζετε ότι οι συνεχείς αναβαθμίσεις μας δίνουν αυτή την εσωτερική ευχαρίστηση, αυτό το γαργάλισμα ότι βλέπουμε το τέλειο και προσπαθούμε να το πιάσουμε.
Αν δεν ήταν κάπως έτσι τα πράγματα, δεν θα διαβάζαμε ούτε θα γράφαμε εδώ μέσα.

Η αναβάθμιση είναι το ωραιότερο δώρο που θα κάνετε στον ευατό σας και το σύστημα σας, γιατί θα αξιολογήσετε τι είχατε, τι πήρατε και τι βελτιώθηκε. Αυτό έκανε και ο Γιάννης που είναι χρόνια στο παιχνίδι του Home Theater.
Βήμα-βήμα, σκαλί-σκαλί, all the way to perfection!!!!

Φεύγοντας από το σπίτι του, θα αξιολογήσω την αλυσίδα αυτή που είδα και δοκίμασα συνολικά πάνω από 8 ώρες, σαν Reference DLP Single Chip Home Theater. Θα μπει στο site μου που σύντομα όταν ανέβει, με αυτό τον τίτλο που διαβάσατε, όπως και το έτερο σύστημα του φίλου μου Γιάννη στη Πάτρα με τον Marantz s3.
Αν σας καλέσει σπίτι του σας προειδοποιώ να αρνηθείτε ευγενικά.
Ο δρόμος δεν έχει επιστροφή πίσω στα Home Theater των κοινών θνητών και δε θέλω να κατηγορηθώ για ηθικός αυτουργός αν θελήστε να «δανειστείτε διακριτικά» τίποτα φεύγοντας!!!!!

Για ότι απορία μην διστάσετε, Fire at will!!!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Γιαννη,
ελπίζω να είσαι χαρούμενος και ευχαριστημένος.
Ευχομαι σε σένα και στην Άννα καλές θεάσεις.
Το Classer ετοιμάζεται!!!!!

Reaction score
0
Bαγγέλη δεν είμαι απλά χαρούμενος και ευτυχισμένος...είμαι κάτι πολύ παραπάνω...ιδιαίτερα μαζί σου θα έλεγα ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ!!!!ναι καλά ακούσατε.Απόδειξη -γροθιά-το αποτέλεσμα του Βαγγέλη σε όλλους εκείνους που νομίζουν ότι τέτοια μηχανήματα μπορούν να τα -φέρουν- με μιά ματιά,χωρίς καμιά -μηχανική- υποστήριξη...άσε που σε λίγο θα πίστευα και εγώ ο ίδιος ότι είμαι τελικά τυφλός!!!Βαγγέλη πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ.....
Οσο για τα όσα γράφεις περί χώρου και ψυχολογίας το μόνο που κάνω είναι να κοκκινίζω :oops: :oops: :oops:
Πάνω από όλλα χάρηκα που χάρηκες....και επειδή τελευταία αρχίζω και σε γνωρίζω κάπως παραπάνω και ανεξάρτητα της δουλειάς σου,ξέρω πολύ καλά ότι όταν και εσύ χαίρεσαι,είναι πολύ συμαντικό...σημαίνει ότι πετύχαμε.Αλλά όπως πολύ σωστά είπες πετύχαμε όχι στον τελικό σκοπό,αλλά στον σωστό δρόμο γιά την Ιθάκη.Αλοίμονο σε όποιον πιστέψει ότι τελείωσε!!!θα χάσει την μαγεία της διαδρομής και αυτό είναι ότι χειρότερο.
Τα σχεδιαγράματα που μας έδωσες,είναι η καλύτερη και η πιό αδιαμφισβίττητη -εικόνα- γιά το τι μπορεί κανείς να καταφέρει.Το θέμα όπως μου έχεις και εσύ πεί είναι ο κάθε ένας να ξέρει τι θέλει-τι έχει-τι θα μπορεί να έχει και τι τελικά θα βρεί...αυτό το τετράπτυχο είναι η συνταγή της επιτυχίας τόσο απέναντι στον εαυτό του ,με μηχανήματα και τον χώρο του όσο και απέναντι σε εσένα!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ........

Reaction score
5
Να'στε καλά Βαγγέλη-Γιάννη, μου φτιάξατε την διάθεση. Τώρα τίποτε δεν θα μου την χαλάσει για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Επειδή ο Sharp είναι ο προβολέας-όνειρο για εμένα, όνειρο που για την απόκτηση του εργάζομαι πυρετωδώς καθημερινά, τα αποτελέσματα των ρυθμίσεων χαροποίησαν και εμένα όπως και εσάς. Το ζήτημα είναι να παρθεί έτσι ώστε να αρχίσει και για εμένα το "ταξίδι προς την Ιθάκη". Γιάννη στα ξαναείπα, πολλές και ανέμελες (ρυθμιστικά) θεάσεις με το άριστο σύστημά σου.
Βαγγέλη ευχαριστώ που μας "κάλεσες" στις ρύθμισεις και μας "έφτιαξες" τη μέρα.

Reaction score
458
και πότε είπαμε θα πάμε στον Γιάννη να μας κεράσει καφέ και να δούμε ταινιούλα...?? :)
το σημαντικότερο δεν μας είπατε κύριε Βαγγέλη...:)

Reaction score
384
Mpravo, na to xairesai!

Den tha elega oxi se ena sosto calibration....
exo ki ego ton 12000 me kala mixanimata alla panta kati leipei..

tha ithela poli na do mia photo apo film, na valo kai ton diko mou na do poso piso eimai.
Fisika i photo fen dikaionei tin poiotita tou setup, alla apo to tipota....

perimeno nea
Dimitris

Reaction score
0
Μιά foto εδώ απο κάποια ταινία,είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αδικήσει το τελικό αποτέλεσμα και είναι κρίμα.....άσε που δεν έχω και ψηφιακή foto πρός το παρών.Νίκο και Σωτήρη σύντομα θα τα πούμε από κοντά,αφού σε λίγες ημέρες θα υπάρξει πρόσκληση των μελών του site στον χώρο μου γιά να γνωριστούμε κι'όλλας....Σωτήρη σου εύχομαι να αποκτήσεις το -θηριάκι-πολύ,πολύ γρήγορα...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.380
Members
38.552
Νεότερο μέλος