17 Ιανουαρίου 2005 #21 Β Βασίλης Λιοπρασίτης Μηνύματα 160 Reaction score 0 Topic αναφοράς.Αξίζουν συγχαρητήρια καί στούς δύο.
17 Ιανουαρίου 2005 #22 Ν Νανόπουλος Γιάννης Μηνύματα 119 Reaction score 0 Βσίλη σε ευχαριστούμε πολύ...
17 Ιανουαρίου 2005 #23 A Andronidis Akis Μηνύματα 206 Reaction score 0 κ. Λαμπρου λόγο φόρτου εργασίας δεν έχω βρει ακόμα την ευκαιρία να σας τηλεφωνήσω. Θα σας καλέσω λίαν συντόμως για να συνεννοηθούμε για τον τρόπο αποστολής του classer με τις 3 ρυθμίσεις του προβολέα (πριν την ρύθμιση 1 ρύθμιση 2 ρύθμιση). Ευχαριστώ εκ των προτερων Ανδρονιδης Ακης
κ. Λαμπρου λόγο φόρτου εργασίας δεν έχω βρει ακόμα την ευκαιρία να σας τηλεφωνήσω. Θα σας καλέσω λίαν συντόμως για να συνεννοηθούμε για τον τρόπο αποστολής του classer με τις 3 ρυθμίσεις του προβολέα (πριν την ρύθμιση 1 ρύθμιση 2 ρύθμιση). Ευχαριστώ εκ των προτερων Ανδρονιδης Ακης
19 Ιανουαρίου 2005 #24 S stergios Μηνύματα 531 Reaction score 0 Γιάννη, να σε ρωτήσω θέλω πόσο σου κόστισε η Stewart. Αν δεν θέλεις δημοσίως στείλε μου pm. Ευχαριστώ και καλές θεάσεις, Στέργιος
Γιάννη, να σε ρωτήσω θέλω πόσο σου κόστισε η Stewart. Αν δεν θέλεις δημοσίως στείλε μου pm. Ευχαριστώ και καλές θεάσεις, Στέργιος
20 Ιανουαρίου 2005 #25 Ν Νανόπουλος Γιάννης Μηνύματα 119 Reaction score 0 ...Stergio...σου έχω στείλει pm. σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου..