Τελικη επιλογη για αγορα HD. Βοηθεια? Εκλεισα το PE-35 της Τoshiba.

Reaction score
4
Tελικη επιλογη.

ΤOSHIBA HD DVD PE35.

Υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα? 450 ευρω. Να προσεξω κατι?
Για Bluray θα παιξω με PS3 αν παρω η οποτε παρω.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αποκοδικωποιει ολα τα forma ηχου και το PE35 το κανει. 24 frames p.s κτλ κτλ κτλ ...

Το χτυπαω? Το εχω ηδη κλεισει αλλα αν βρεθει τιποτα καλυτερο μεχρι να ερθει μπορω να αλλαξω.
Το εψαξα ομως πολυ για HD dvd και δεν μπορω να πω οτι βρηκα κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.

Μηπως δεν κοιταξα καλα?

Reaction score
62
Αυτή τη στιγμή είναι το πιο ολοκληρωμένο HDDVD player. Το περιμένω πώς και πώς. Καλορίζικο!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Τελικη επιλογη για αγορα HD. Βοηθεια? Εκλεισα το PE-35 της Τoshiba.

Από υπότιτλους; βέβαια μπορεί να μην σε ενδιαφέρει ...

Reaction score
0
Πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή. Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά γιατί με το Add On του XBox 360 δεν γίνεται δουλειά. Άντε καλορίζικο.

Reaction score
4
Υποτιτλους θα βαζω Εγγλεζικους ετσι ωστε οταν δεν καταλαβαινω μια λεξη καλα η δεν την ακουω καλα να πεφτει το ματι και στην γραμματοσειρα.

Ελπιζω καποια στιγμη να εχει και Ελληνικους.

Ετσι και αλλιως οι περισσοτερες ταινιες που θα βλεπω θα ειναι κανονικα dvd απο τα βιντεοκλαμπ.
Που θα βρω HD για να νοικιασω αφου δεν εχουν!!! Μονο οσες HD αγορασω απο το ιντερνετ ...
Tις υπολοιπες τις βλεπω απο το htpc.

Eυχαριστω για τα καλοριζικα ... Για να δουμε τι θα δουμε ...

Reaction score
174
Αφού δε θα το χρησιμοποιείς (ως επί το πλείστον) ως HD player γιατί το.... "φορτώνεσαι" από τώρα?

Reaction score
4
Αφού δε θα το χρησιμοποιείς (ως επί το πλείστον) ως HD player γιατί το.... "φορτώνεσαι" από τώρα?
Γιατι με τρωει ο κ@λος μου να δω HD ταινια !!! :cool_11: Εχω πηξει στις HD ταινιες απο το pc οι οποιες εχουν καλη εικονα αλλα οπως και να το κανεις ειναι συμπιεσμενες και δεν θα φθανουν την ποιοτητα που εχει το δισκακι.

Ασε που θελω επιτελους να ακουσω και HD ηχο. Dolby hd η dts hd.

Αγορασα και τον Marantz SR7002 που αποκοδικωποιει τα καινουρια forma οποτε οπως καταλαβες κατι πρεπει να παρω !!!

Reaction score
54
αριστη επιλογη. Και εγω σημερα το εκανα παραγγελια απο το shop21 και περιμενω :>

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis