Τελικος ΕΜΜΑ 2007

Reaction score
0
Στις 6 & 7 Οκτωμβριου θα πραγματοποιηθει ο τελικος αγωνας για το 2007 της European Mobile Media Association στο εκθεσιακο κεντρο Περιστεριου. Εκει θα μπορεσετε να δειτε αυτοκινητα , καθημερινα ή οχι τα οποια ειναι φτιαγμενα βασει αυστηρων κανονων εγκαταστασης με 2 προσανατολισμους.

Ο 1ος και σημαντικοτερος να χαριζουν στους ευτηχης ιδιοκτητες τους πολλες ωρες ακουστικης απολαυσης κατα την διαρκεια ταξιδιων ειτε κατα την μετακινηση τους στην πολη με κυριο προσανατολισμο την οσο το δυνατον πιστη αναπαραγωγη της μουσικης, οσο βεβαια το επιτρεπει ο χωρος του αυτοκινητου και το πορτοφολι του καθενος. Ποιοτητα εγκαταστασης χωρις ή με κραυγαλεες κατασκευες που ειτε εκμεταλευονται ολο των χωρο αποσκευων ειτε καταλαμβανοντας το δυνατον λιγοτερο χωρο κανοντας το αυτοκινητο πληρως λειτουργικο.

Ο 2ος ειναι οι SPlαδες που δεν αφορουν κανεναν μας οποτε το προσπερναμε. :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ειναι μια καλη ευκαιρεια για καποιους που επιθυμουν να αναβαθμισουν τον ηχο στο αυτοκινητο τους να παρουν ιδεες, να ακουσουν αυτοκινητα και να σας γνωρισουμε απο κοντα!!

Εξαλου , νομιζω οτι θα υπαρχει και κερκιδα για μια συμμετοχη, τον κυριο ρεγκουνα!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Τελικος ΕΜΜΑ 2007

ααα μην ξεχασω και την κατηγορια Multimedia οπου κυριως αναφερεται στο ICC , in car cinema!!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Στην τελευταία θα κατέβαινα εγώ κατά 2/3 (το in car, μου λείπει το cinema) αλλά μου είπαν ότι δεν μπορώ λόγω κανονισμών...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελικος ΕΜΜΑ 2007

Στην τελευταία θα κατέβαινα εγώ κατά 2/3 (το in car, μου λείπει το cinema) αλλά μου είπαν ότι δεν μπορώ λόγω κανονισμών...
:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
5
Μόλις τελείωσα την δήλωση συμμετοχής.

Το σάββατο από τις 9 το πρωί θα είμαι εκεί με το Ρεγκουνάμαξο για να παίξω στην κατηγορία Expirienced Unlimited (SQ πάντα ;-) )

Οσοι θέλετε να έρθετε, το τηλέφωνό μου το ξέρετε. Αν δεν το ξερετε ψάξτε για ενα Ford Focus ανθρακί :p

Καλή επιτυχία και στον Trompy ;-)

Reaction score
51

Καλή επιτυχία και στους δύο (Λάμπρο & Αρτέμη)!!!:bravo: :bravo: :cool_4:
Περιμένουμε αποτελέσματα και (βεβαίως) φωτογραφίες.....
Τόσο των δικών σας όσο και άλλων αυτοκινήτων (που πιθανότατα να αξίζουν την προσοχή μας)

Reaction score
0

Ευχαριστουμε πολυ παιδια κ ελπιζουμε να σας δουμε απο κοντα!!!

Υγ Καλη επιτυχια Λαμπρο κ τα λεμε κατω!!

Reaction score
5
Λοιπόν... είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πω οτι δεν θα μπορέσω να διαγωνιστώ αυτή την φορά για λόγους ανωτέρας βίας. Παρ'ολ'αυτά θα περάσω να δω τον σύντροφο Trompy στον οποίο κι εύχομαι καλή επιτυχία (γλύτωσες λαμόγιο :lol: )

Στον επόμενο... δεν πειράζει :cry:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελικος ΕΜΜΑ 2007

Λοιπόν... είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πω οτι δεν θα μπορέσω να διαγωνιστώ αυτή την φορά για λόγους ανωτέρας βίας. Παρ'ολ'αυτά θα περάσω να δω τον σύντροφο Trompy στον οποίο κι εύχομαι καλή επιτυχία (γλύτωσες λαμόγιο :lol: )

Στον επόμενο... δεν πειράζει :cry:

εχω πληροφοριες απο εγκυρες πηγες, οτι μολις επισκευασεις το δυναμο σου θα ερθεις να διαγωνιστεις!!!!!!

Reaction score
0
Kρίμα ρε Λάμπρο...:roll:
Είμαι σίγουρος ότι θα πήγαινες πολύ καλά.

Όπως είπα, θα προσπαθήσω να έρθω και μάλλον θα τα πούμε και από κοντά.

Reaction score
51
Kρίμα βρε Λάμπρο!!!:-(
Γιατί δεν ψάχνεις κανένα μεταχειρισμένο δυναμό για να κάνεις τη δουλειά σου??? Όλο και κάποια άκρη θα έχει ο Αντρέας.....:cool_4:

Reaction score
0
Έκανα την απαραίτητη επίσκεψη!:happy_6:
Κάντε λίγη υπομονή και αύριο θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό και από τις δύο μέρες.:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.090
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117