Τελικος Roister tower 600

Reaction score
209
Μολις παρελαβα εναν Roister tower 600, dualmono 2x120 W στα 8 Ohm (300+ Watt στα 2 Ohm), ακομα δεν τον εχω συνδεσει, ακουστικες εντυπωσεις απο τους κατοχους του ?, τη να περιμενω απο αυτον? ταιριασμα με προενισχυτη?

Reaction score
209
Ελπιζω να τα καταφερω, παντως ειναι ομορφος και βαρυς!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Τελικος Roister tower 600

Ναι βαλε....δεν προλαβα προχτες να αγορασω εναν που πουλιοταν:110:

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Τελικος Roister tower 600

είσαι Κρήτη (θάλασσα) και είναι Δελφούς (βουνό) :138:

Τον χάζευα και εγώ παλαιότερα τον συγκεκριμένο. Θα ήθελα να περάσει ένας από τα χέρια μου να τον δοκιμάσω. προς το παρόν περιμένω τις εντυπώσεις σου. Με τι σύνολο θα τον ακούσεις?

Reaction score
209
Να με βασανίσετε δεν θα σας πω τις εντυπώσεις μου!, είναι καλός. Οι πρώτες εντυπώσεις : μουσικός και καθαρός. Λόγο ένος ενισχυτή με mosfet που είχα παλιά ήμουν λίγο επιφυλακτικός αλλά αυτός είναι άλλη περίπτωση. Τώρα παίζει σε ενεργή ενίσχυση με μπερι κροσοβερ λάμπα buffer προενισχηση, Roister στην μεσαια περιοχη, Ampino ψηλά και NAD C370 χαμηλά. Το κροσς είναι στα 250Hz και 2.2 Khz, συνολικά 270W ανά κανάλι και παίζει με απίστευτη διαφάνεια και μουσικότητα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

είσαι Κρήτη (θάλασσα) και είναι Δελφούς (βουνό) :138:

Τον χάζευα και εγώ παλαιότερα τον συγκεκριμένο. Θα ήθελα να περάσει ένας από τα χέρια μου να τον δοκιμάσω. προς το παρόν περιμένω τις εντυπώσεις σου. Με τι σύνολο θα τον ακούσεις?
Σωστος.....:135:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Να με βασανίσετε δεν θα σας πω τις εντυπώσεις μου!, είναι καλός. Οι πρώτες εντυπώσεις : μουσικός και καθαρός. Λόγο ένος ενισχυτή με mosfet που είχα παλιά ήμουν λίγο επιφυλακτικός αλλά αυτός είναι άλλη περίπτωση. Τώρα παίζει σε ενεργή ενίσχυση με μπερι κροσοβερ λάμπα buffer προενισχηση, Roister στην μεσαια περιοχη, Ampino ψηλά και NAD C370 χαμηλά. Το κροσς είναι στα 250Hz και 2.2 Khz, συνολικά 270W ανά κανάλι και παίζει με απίστευτη διαφάνεια και μουσικότητα.
Ε θα μας σκασεις βαλε μια φωτο απο το ολο προτζεκτ!!!!!

Reaction score
209
Παιδια εχω βγαλει φωτογραφιες με το κινητο μου, ας μου πει καποιος πως γινονται post.

Reaction score
3.093
Απάντηση: Τελικος Roister tower 600

Τον εχω 4 χρονια.Απιθανη κατασκευη αξεπεραστη σχεδιαση.Απευθυνεται σε γνωστες του καλου ηχου.Ειναι το μοναδικο μηχανακι που δεν θα δοθει ποτε και πιστεψτε ακουω με κορυφαια ενισχυτικα και ηχεια.Απλα ειναι το...φετιχ μου!!!Καλοακουστος Θοδωρη ειναι σπανιο μηχανακι και οδηγει τα παντα με τα ρευματα που διαθετει.Να τον απολαυσεις, ασε που για να παρεις αναλογο ηχο πρεπει να διαθεσεις πανω απο 1500 ευρω

Reaction score
209
Και μερικες φωτογραφιες του συστηματος σε δραση. Τα ηχεια ειναι Xavian υποβοηθουμενα χαμηλα απο τα 685
(εννοειται χωρις τα παθητικα τους κροσσοβερ) πηγη ειναι Toshiba netbook +Evo +dac TDA 1543 ιδιοκατασκευη και τρια τερρα μουσικη που διαβαζεται δυκτιακα απο αλλο desktop pc.

Reaction score
209
Αυτο ειναι αληθεια, μερικες φορες πρεπει να γινω τιραμολα για να αλλαξω τα καλωδια, επισης χρειαζομαι και ρακ, δωρεες ευπροσδεκτες!, διαφορετικα στο επομενο πενταετες προγραμμα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

:404::404:
Και μερικες φωτογραφιες του συστηματος σε δραση. Τα ηχεια ειναι Xavian υποβοηθουμενα χαμηλα απο τα 685
(εννοειται χωρις τα παθητικα τους κροσσοβερ) πηγη ειναι Toshiba netbook +Evo +dac TDA 1543 ιδιοκατασκευη και τρια τερρα μουσικη που διαβαζεται δυκτιακα απο αλλο desktop pc.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe