- Reaction score
- 209
Μολις παρελαβα εναν Roister tower 600, dualmono 2x120 W στα 8 Ohm (300+ Watt στα 2 Ohm), ακομα δεν τον εχω συνδεσει, ακουστικες εντυπωσεις απο τους κατοχους του ?, τη να περιμενω απο αυτον? ταιριασμα με προενισχυτη?
???????Τραβαγε ο οργανισμος του βουνο και οχι θαλασσα!
είσαι Κρήτη (θάλασσα) και είναι Δελφούς (βουνό) :138:???????
Σωστος.....:135:είσαι Κρήτη (θάλασσα) και είναι Δελφούς (βουνό) :138:
Τον χάζευα και εγώ παλαιότερα τον συγκεκριμένο. Θα ήθελα να περάσει ένας από τα χέρια μου να τον δοκιμάσω. προς το παρόν περιμένω τις εντυπώσεις σου. Με τι σύνολο θα τον ακούσεις?
Ε θα μας σκασεις βαλε μια φωτο απο το ολο προτζεκτ!!!!!Να με βασανίσετε δεν θα σας πω τις εντυπώσεις μου!, είναι καλός. Οι πρώτες εντυπώσεις : μουσικός και καθαρός. Λόγο ένος ενισχυτή με mosfet που είχα παλιά ήμουν λίγο επιφυλακτικός αλλά αυτός είναι άλλη περίπτωση. Τώρα παίζει σε ενεργή ενίσχυση με μπερι κροσοβερ λάμπα buffer προενισχηση, Roister στην μεσαια περιοχη, Ampino ψηλά και NAD C370 χαμηλά. Το κροσς είναι στα 250Hz και 2.2 Khz, συνολικά 270W ανά κανάλι και παίζει με απίστευτη διαφάνεια και μουσικότητα.
Και μερικες φωτογραφιες του συστηματος σε δραση. Τα ηχεια ειναι Xavian υποβοηθουμενα χαμηλα απο τα 685
(εννοειται χωρις τα παθητικα τους κροσσοβερ) πηγη ειναι Toshiba netbook +Evo +dac TDA 1543 ιδιοκατασκευη και τρια τερρα μουσικη που διαβαζεται δυκτιακα απο αλλο desktop pc.
![]()
![]()