Τελικός για PSB Stratus Gold i

Reaction score
66
Καλημέρα σε όλους.
Πρόσφατα απόκτησα ένα ζευγάρι PSB Stratus Gold i αλλά επειδή τα ηχεία είναι βατοφόρα ψάχνω για έναν τελικό τουλάχιστον 200w στα 8ohm με καλά ρεύματα....
Μάλλον κάτι σε μεταχειρισμένο λόγω σφιχτού μπάτζετ συν το ότι θα πρέπει να αφήσω χώρο για ένα dac-streamer....
Η γνώμη σας για τον Rotel 1080? Η Rotel λέει ότι είναι 200w στα 8ohm αλλά δεν λέει πουθενά πόσα είναι στα 4ohm και με ενδιαφέρει γιατί στα 4ohm είναι τα PSB. Αν κάποιος ξέρει κάτι θα είμαι υπόχρεος....

Last edited:

Reaction score
66
Πολύ καλή επιλογή ηχείου. Τα έχει τα γκάζια του ο 1080.
https://www.stereophile.com/content/rotel-rb-1080-power-amplifier-measurements
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Δυστυχώς το review λέει: Rotel puts out 291W into 8 ohms with one channel driven (24.6dBW), 558W into 4 ohms (24dBW), and even 800W into 2 ohms (23dBW)!
Τι εννοεί ο ποιητής? Συγνώμη αλλά δεν το πολυκατάλαβα... δλδ πόσα βγάζει στα 4ohm και στα δύο κανάλια?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Αν και ουσιαστικά είναι Dual Mono ο ενισχυτής, με μόνο κοινό το πρωτεύον του μετασχηματιστή, υπολόγισε λίγη λιγότερη ισχύ από αυτή που αναφέρεται, όταν λειτουργούν μαζί και τα δύο κανάλια.
Γύρω στα 500 σίγουρα στα 4 Ωμ και γύρω στα 250 στα 8.

gid

Reaction score
9.833
Τι εννοεί ο ποιητής? Συγνώμη αλλά δεν το πολυκατάλαβα... δλδ πόσα βγάζει στα 4ohm και στα δύο κανάλια?
Εσύ βέβαια θα συνεχίσεις να το ψάχνεις, εγώ θα σου απαντήσω "πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεσαι για τα ηχεία σου". ;)

Reaction score
1.064
αν δεν εχεις εμπειρια με τελικους,αν παρεις Rotel θα δεις απλα την διαφορα που κανει ο τελικος ενισχυτης αλλα ετα απο 8-9 μηνες θα τον πας για πουλημα αν ακουσεις καποιους ακομα.Κατα την ταπινη μου γνωμη,στην κατηγορια αυτη παρε ΑΝΤΗΕΜ, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πιο τιμιοι κ πολυ καλυτεροι απτους μπουμαριστους Rotel

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi