Τελικό για yamaha RX-V659

Reaction score
5.893
Απάντηση: Τελικό για yamaha RX-V659

το ιδιο προβλημα το ειχα και εγω.
η πιο σωστη λυση ειναι να παρειs εναν ολοκληρομενο σε συνδιασμο με τον 659.

Reaction score
1

Το κουμπάκι από πίσω το εχει και ο creek o destiny .Αλλα για να αποκόπτει το τελικό του οταν δουλεύει σαν pro .Στο πίσω πάνελ ο creek εχει pre out και pre in ΟΧΙ ΓΕΦΥΡΩΜΕΝΕΣ .Εαν λοιπόν ειναι τοποθετημένος ενας av στο pre in και οι υπόλοιπες πηγές ειναι κλειστες θα οδηγήτε μόνο τελικός.

Reaction score
1

Βρέθηκε και αλλος με αυτή τη δυνατότητα densen B-110 Aρα λοιπόν εχεις αρκετές επιλογές .Ολα αυτα που αναφέρω ειναι κατόπιν δοκιμών .:pc:

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Τελικό για yamaha RX-V659

Οπως το λές Μάνο Το ΗΤ DIRECT ειναι ενας διακόπτης (μπουτονάκι)τον εχει μπροστά στή πρόσοψη με τους υπόλοιπους διακόπτες ( cd-tape-ΗΤ-aux και ουτο καθε εξης).Οταν πατήσουμε το ΗΤ το σήμα που που εχουμε τοποθετήσει στην αντίστηχη εισοδο πάει κατ\ ευθείαν στον τελικό παρακάπτοντας το προενισχυτικό στάδιο.Υπάρχει βέβαια και στο τηλεχειριστήριο το αντίστ κουμπι .Οπως ακριβως το εχετε καταλάβει .

Τέτοια λέγε μου να ψήνομαι :)

Όσο για το διακόπτη, κι εγώ τον Arcam που αναφέρθηκε προηγουμένως είχα στο μυαλό μου, που έχει το διακόπτη πίσω.

Reaction score
0
Νομίζω πως ο Cambridge μπορεί να δουλέψει ως προενισχυτής και όχι ως τελικός, μιας και δε βλέπω πουθενά κάποια Power In είσοδο!

Reaction score
0
Και εγώ δεν έβρισκα καμία τέτοια είσοδο οταν μου είπαν για τη δυνατότητα αυτή. Απλά διάβασα το ακόλουθο στα specs στο site:

The 840A also features bypassable tone controls, tape record out, a preamp output, and two sets of speaker outputs, all of which are gold-plated for low contact resistance and freedom from oxidisation. Any input can be set to fixed gain (allowing the 840A to be used for the front channels of a surround-sound system for instance) and all inputs have individual trimmable gain.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67