Τελος εποχης!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θεωρω υποκριτικο να μην γραψω 2-3 λογια την στιγμη μαλιστα που εχω μιλησει με αρκετους απο εσας για το συγκεκριμενο θεμα.

Ακομα ενα καταστημα του χωρου εκλεισε.
Τουλαχιστον για εμενα δεν ηταν ενα οποιοδηποτε καταστημα.
Πολλες αναμνησεις με συνδεουν μαζι του απο την στιγμη που γνωρισα πολλους απο εσας μεσα απο τους χωρους του.
Εφυγα απο εκει με τα χειροτερα των συναισθηματων.
Σε σημειο που 1-2 φορες με πηρε ο δρομος μου προς τα εκει και αναγκαστηκα να κανω ολοκληρο κυκλο μονο και μονο για να μην περασω απο μπροστα.
Τουτη την στιγμη ομως το μονο που αισθανομαι ειναι θλιψη για το γεγονος.
Αλλο πραγμα να σου αρπαζει καποιος κατι που το εφτιαξες εσυ 100% και αλλο να γκρεμιζεται ενα ονειρο για το οποιο εδωσες και εσυ τα παντα.
Αλλο ο ελευθερος χρονος και αλλο το πως θα ζησεις.
Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι στον ανθρωπο που με αδικησε τοσο πολυ , καλη δυναμη και καλη συνεχεια.
Ας ξανασταθει στα ποδια του διοτι τον εχουν αναγκη οι δικοι του.

Καλο διαβα φιλε! :(

V

VIDEOMIX

Guest
Πολύ ωραίο το μήνυμά σου, αλλα εγώ που δεν είμαι μυημένος επι του θέματος, δεν κατάλαβα τίποτα. :?

Reaction score
3
Δηλαδή,είναι γεγονός τελεσίδικο ή ακόμη υπάρχουν περιθώρια?

Εαν κατάλαβα καλά,είναι το ίδιο μαγαζί που ξεκίνησε δειλά δειλά σε έναν μικρό χώρο και όπου απο εκεί ξεκινήσαμε τουλάχιστον πολλοί απο εμάς,τους παλιούς γνωστούς να γράφουμε στο ίντερνετ,για την τρέλα μας,την μουσική και τον κινηματογράφο.
Στην πορεία έγινε και πολυόροφο και ωραίο και δυνατό και και και,όπου δυστυχώς τώρα μαθαίνω αυτό το άσχημο νέο.
Στέλιο,παλιέ γνωστέ,εδώ θα μετρήσεις τους "φίλους" σου. :|
Μακάρι να σου δώσει ο θεός κουράγιο και δύναμη,για να ξεπεράσεις αυτή την δύσκολη  στιγμή. :cry:

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Ανεξαρτητα απο την συναισθηματικη φορτιση,ειναι ασχημο,πολυ κακο να κλεινουν καταστηματα
που εχουν σχεση με τεχνολογια.Οι λογοι πολλοι....
Κριμα........

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
exile said:
Ανεξαρτητα απο την συναισθηματικη φορτιση,ειναι ασχημο,πολυ κακο να κλεινουν καταστηματα
που εχουν σχεση με τεχνολογια.Οι λογοι πολλοι....
Κριμα........
θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα. Αλλά πολλές φορές η συναισθηματική φόρτιση είναι πολύ ισχυρή...

Reaction score
298
Είναι πολύ κακό να κλείνουν καταστήματα. Ιδίως για τους πελάτες που είχαν δώσει προκαταβολές, τους συνεργάτες που είχαν πληρωθεί με επιταγές κλπ.

V

VIDEOMIX

Guest
RDoherty said:
Είναι πολύ κακό να κλείνουν καταστήματα.  Ιδίως για τους πελάτες που είχαν δώσει προκαταβολές, τους συνεργάτες που είχαν πληρωθεί με επιταγές κλπ.
Δηλαδή;
(ελπίζω σε απάντηση.)

Reaction score
25.319
τι δηλαδη?
αν ενα καταστημα εκλεισε για οικονομικους λογους
αυτο σημαινει οτι:
α) ο ιδιοκτητης ειναι χρεωμενος (μαζι με την οικογενεια του)
β) πιθανοτατα εχει αφησει υπολοιπα στους προμηθευτες του
γ) ενδεχεται να εχει ξοφλησει τους προμηθευτες του παιρνοντας προκαταβολες απο πελατες

δηλωνω οτι δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει , αλλα επειδη δεν ειναι το πρωτο καταστημα που κλεινει και επειδη παρομοια εχουν συμβει στο παρελθον ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να εχει συμβει και τωρα.

σε καθε περιπτωση το να κλεινει ενα μαγαζι ειναι κακο:
α) για τον ιδιοκτητη και την οικογενια του, καταστρεφει τον οικογενιακο τους προγραμματισμο.
β) για τους υπαλληλους του. μενουν ξεκρεμαστοι καθως συνηθως δεν υπαρχει ουτε φραγκο για αποζημιωση.
γ) για τους πελατες που μπορει να εδωσαν προκαταβολη
δ) για τους προμηθευτες που μπορει ναεχουν υπολοιπα.

λυπηρο γεγονος οντως...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παιδιά ας μην φιάχνουμε σενάρια μόνοι μας. Μπορεί το κλείσιμο να είναι επιλογή του επιχειρηματία και όχι ανάγκη...

Σε κάθε περίπτωση δεν έχω παρά να ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον και να ελπίζω σε ένα νέο ξεκίνημα για τον Στέλιο. Όπως είπε ο Ανδρέας, είναι άλλο πράγμα ο ελέυθερος χρόνος, τα forum κλπ και άλλο το πως θα ζήσεις την οικογένειά σου...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το συγκεκριμένο κατάστημα νομίζω είχε προσφέρει πάρα πολλά στον χώρο. Είναι ακόμα περισσότερο κρίμα γιατί ο σημερινός ιδιοκτήτης του ζούσε από αυτό το κατάστημα...

Ελπίζω ο Στέλιος σύντομα να βρει τον δρόμο του και το κλείσιμο του καταστήματος να είναι απαρχή για ένα πιο δημιουργικό και επιτυχημένο ξεκίνημα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός