ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Θεωρω υποκριτικο να μην γραψω 2-3 λογια την στιγμη μαλιστα που εχω μιλησει με αρκετους απο εσας για το συγκεκριμενο θεμα.
Ακομα ενα καταστημα του χωρου εκλεισε.
Τουλαχιστον για εμενα δεν ηταν ενα οποιοδηποτε καταστημα.
Πολλες αναμνησεις με συνδεουν μαζι του απο την στιγμη που γνωρισα πολλους απο εσας μεσα απο τους χωρους του.
Εφυγα απο εκει με τα χειροτερα των συναισθηματων.
Σε σημειο που 1-2 φορες με πηρε ο δρομος μου προς τα εκει και αναγκαστηκα να κανω ολοκληρο κυκλο μονο και μονο για να μην περασω απο μπροστα.
Τουτη την στιγμη ομως το μονο που αισθανομαι ειναι θλιψη για το γεγονος.
Αλλο πραγμα να σου αρπαζει καποιος κατι που το εφτιαξες εσυ 100% και αλλο να γκρεμιζεται ενα ονειρο για το οποιο εδωσες και εσυ τα παντα.
Αλλο ο ελευθερος χρονος και αλλο το πως θα ζησεις.
Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι στον ανθρωπο που με αδικησε τοσο πολυ , καλη δυναμη και καλη συνεχεια.
Ας ξανασταθει στα ποδια του διοτι τον εχουν αναγκη οι δικοι του.
Καλο διαβα φιλε!
Ακομα ενα καταστημα του χωρου εκλεισε.
Τουλαχιστον για εμενα δεν ηταν ενα οποιοδηποτε καταστημα.
Πολλες αναμνησεις με συνδεουν μαζι του απο την στιγμη που γνωρισα πολλους απο εσας μεσα απο τους χωρους του.
Εφυγα απο εκει με τα χειροτερα των συναισθηματων.
Σε σημειο που 1-2 φορες με πηρε ο δρομος μου προς τα εκει και αναγκαστηκα να κανω ολοκληρο κυκλο μονο και μονο για να μην περασω απο μπροστα.
Τουτη την στιγμη ομως το μονο που αισθανομαι ειναι θλιψη για το γεγονος.
Αλλο πραγμα να σου αρπαζει καποιος κατι που το εφτιαξες εσυ 100% και αλλο να γκρεμιζεται ενα ονειρο για το οποιο εδωσες και εσυ τα παντα.
Αλλο ο ελευθερος χρονος και αλλο το πως θα ζησεις.
Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι στον ανθρωπο που με αδικησε τοσο πολυ , καλη δυναμη και καλη συνεχεια.
Ας ξανασταθει στα ποδια του διοτι τον εχουν αναγκη οι δικοι του.
Καλο διαβα φιλε!