- Reaction score
- 7
Αν μου εξηγησεις τι ειναι, θα σου πω....!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Αλήθεια πως προσθέτει κανείς σε T-REX providers... έχω ξενυχτήσει και δεν βρίσκω άκρη... :twisted:
Αν μου εξηγησεις τι ειναι, θα σου πω....!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Αλήθεια πως προσθέτει κανείς σε T-REX providers... έχω ξενυχτήσει και δεν βρίσκω άκρη... :twisted:
Προς τι το συμπληρωματικό ποστ George? Με έκοψες για κανά τσαμπουκά τύπο και είπες να με προλάβεις????Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Λεωνίδα,το μήνυμά μου δεν αφορά ούτε εσένα ούτε κανέναν απο το άλλο fora.Αφορά μόνον την νοοτροπία της διοίκησής του. :|
Ο Ψ. Ο Χ θέλει φάπες. Αλήθεια, γιατι ρωτάς; Ποιός ειναι ο Χ και ποιός ο Ψ; :shock:RDoherty said:Ας κάνω και εγώ ένα αφελές ερώτημα: αν ο Χ χρωστάει στον Ψ μισό εκατομμύριο ευρώ, ποιός αξίζει συμπαράσταση, ο Χ ή ο Ψ? :?:
Σε λιγο δεν θα χρειαζεται το google search για καποιον να βρει το Avsite...dream_GR said:δεν είναι ασχετο, και εγώ από google search βρήκα το avsite ουτε ήξερα για το "others" dharmaforum, και τον Ανδρέα τον γνώρισα όταν πήγα να παραλάβω ενα μικρό ταπεινό KISS πρίν 4 μήνες... όπου τελικά με την φιλική του αντιμετώπιση και την ζεστή του και εγκάρδια τιμιότητα εφυγα και με εναν μικρό και ταπεινό OPTOMA... αφού είχε χώρο ή σακκούλα και το πορτμπαγκάζ του αμαξιού μου!!!kaizen said:ίσως άσχετο ίσως όχι... ο Ανδρέας Καφάτος μου έχει φερθεί καλύτερα από φίλους χρόνων σε σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισα (έχω σκοπό να τον ευχαριστήσω δημόσια όταν έρθει ο χρόνος), χωρίς να έχει οικονομικό συμφέρον από μένα... Ευχαριστώ πολύ φίλε!
Ο Ανδρέας είναι εμπορος και στηρίζει οικονομικά και με όλη την ενέργεια του αυτόν τον χώρο που όλοι απολαμβάνουμε, Φυσικά σαν εμπορος του χώρου (επαγγελματίας) το φορουμ αυτό είναι αναγκαστικά αλληλενδετο με το μαγαζί που εργάζεται. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πάλι απαραίτητο για το φορουμ μας καθώς πείτε μου που θα δοκιμάζαμε όλα αυτά τα εκάστοτε καλούδια που μας δίνεται το μοναδικό δικαίωμα να τα δούμε και να τα ακούσουμε απο κοντά?
Πείτε μου πως θα είχαμε δοκιμές μηχανηματων 20,000 Ευρώ αν δεν είχαμε ενα μαγαζί που θα μπορούσε να επωμιστεί τις δοκιμές αυτές? Ποιά αντιπροσωπεία θα εμπιστευόταν εναν ιδιώτη να του δώσει για δοκιμές μερικά πανάκριβα μηχανήματα? Σε ποιό καημένο σπίτι θα δοκιμάζαμε 5 προτζέκτορες, ποιός θα τα έστηνε ποιός θα το οργάνωνε, ποιανού το σπίτι θα γινόταν κοινόβιο για 20-30 μουρλούς? Ποιανού η γυνάικα θα δεχόταν 30 μουσαφήριδες να της καπνίσουν το σύμπαν???? Που αλλού θα είχαμε την τύχη να εχουμε εναν κοινό τόπο συνάντησης όπου τελικά μετά απο μήνες αλληλογραφίας βλέπουμε ποιός είναι ο τάδε και ποιός είναι ο δίνα?
Ενα μαγαζί που θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιο φορουμ είναι πάντα απαραίτητο. Το εζησα σε άλλο φορουμ αυτοκινητοήχου με εναν καλό φίλο που το είχαμε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια, ότι το μαγαζί ήταν σουπερ-αναγκαιο και αν δεν είχαμε την τύχη να είναι συνδεμένα και τα δύο μαζί δεν θα είχαμε τίποτε το πρακτικο να παρουσιασουμε πέραν απο αμπελοφιλοσοφίες θεωρητικές!!!!
Αυτά τα γραφω γιατί πολλές φορές αυτό που θεωρούμε δεδωμένο δεν το εκτιμάμε και το θεωρούμε ότι έτσι έπρεπε να είναι και δεν λέμε και όυτε καν ευχαριστώ. Ξέρετε τι ιδρώτα χύνει ενας "φουκαράς" εδώ μέσα κάθε φορά που όλοι μας ετοιμαζόμαστε για μια νέα "παρουσίαση"????? Εεε? Δεν νομίζω ότι το ξέρετε, γιατί αν το γνωρίζατε θα γράφατε και ένα ευχαριστώ παραπάνω...!!!
Βασίλης Σωκρατίδης said:Τις παραινεσεις τις εχω ηδη εφαρμοσει, αλλα εσεις δεν δυνασθε να το ξερετε, καθοτι ειστε τυφλωμενοι απο ενα μισος που δεν ξερω και δεν με νοιαζει απο που πηγαζει.. Αν θελετε να γνωρισετε το τι εννοω, ας με ρωτησετε με ΠΜ, μαλλον θα ανασκευασετε μετα.
Ναι καλα... Lara επαιζες....Γιάννης Δημητρόπουλος said:Αισίως φθάσαμε τις 12 σελίδες......
Σελίδες στις οποίες δεν έγραψα ούτε κουβέντα!!
Θεωρώ αυτή την φράση σου καλοπροαίρετη αλλά δεν συμφωνώ στο ότι η γιγάντωση του avsite θα δημιουργήσει προβλήματα αλαζονείας... Και μιλάω γενικά όχι αν κλείσει το avforum που ελπίζω να μην κλείσει, γιατί νομίζω ότι ήδη έχει συμβεί και δεν έχουμε προβλήματα αλαζονείας...legolas111 said:Ακόμα κι αν κλείσει το avforum (που δεν το πιστεύω και το απεύχομαι), ο όγκος των χρηστών που θα μεταφερθεί εδώ σύντομα θα δημιουργήσει ανάλογα προβλήματα γιγάντωσης και αλαζονείας. Ο χώρος χρειάζεται και τα δύο φόρουμ, για να μην πω και τρίτο, με ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο και πραγματικά ανεξάρτητο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Ετσι έτσι !!!!!spylab said:Μεσα απο τα post τους τα παιδια του ΑV-Site τιμουν την λογικη υπαρξης των forums
Και ενα παιδι που μεγαλωνει υγιες δεν μπορει παρα να ειναι προιον αγαπης.