Τελος εποχης!

Reaction score
49
Αισίως φθάσαμε τις 12 σελίδες......
Σελίδες στις οποίες δεν έγραψα ούτε κουβέντα!!
Έκανα απλά υπομονή για να δω μέχρι που θα φθάσει........

Θα μιλήσω λοιπόν ως απλό μέλος που απλά παρακολουθεί το AVsite και συμμετέχει ενεργά.

Φθάνει πια.....
Ήμαρτον!!!
Διαβάζω μηνύματα επί μηνυμάτων για το τι έγινε εκεί/εδώ/παραπέρα.
Με αφορμή τι?
Το κλείσιμο ενός καταστήματος......
Ναι της Laserland.
ΟΚ!! Συμπάσχω ως άνθρωπος για μια τέτοια κατάσταση (κυρίως γιατί κάτι τέτοιο επηρεάζει κάποιες οικογένειες πίσω από τα "γνωστά" πρόσωπα) αλλά μέχρι εκεί.
Εεε δεν θα κλάψω κιόλας!!!
Όσο "σκληρό" κι αν ακούγεται, ή όσο "νεκροθάφτη" κ.ο.κ με αποκαλέσουν μερικοί, είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Ο καθένας στην ζωή του κάνει τις επιλογές του.
Ιδιαίτερα στις επαγγελματικές / οικονομικές επιλογές μας είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι εμείς.
Μία επιχείρηση δεν κλείνει γιατί έτσι μας την κάπνισε.
Κλείνει για κάποιους λόγους.
Αυτούς καλείται ο καθένας μας να τους ανακαλύψει, να προχωρήσει και να φροντίσει να μην επαναληφθούν

Ο Αντρέας (Καφάτος) έκανε μια ανακοίνωση για το κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος, και εγώ την βρήκα πέρα για πέρα αληθινή. Αντρίκεια και ξεκάθαρη. Σε κάθε σημείο της.
Έτσι μου φάνηκε, έτσι την μεταφράζω. ΟΚ?
Αν κάποιος θέλει να την δει αλλιώς, επίσης δικαίωμά του.

Αλλά το να μπαίνει ο καθένας και να κατηγορεί όλα τα μέλη του AVsite πάει πολύ!!
Και δεν το δέχομαι, γιατί γιαυτό το site έχω φτύσει αίμα, έχω χάσει άπειρες ώρες ύπνου / χρόνου / ξεκούρασης.
Και ο χρόνος έχει δείξει ότι βαδίζουμε στην σωστή κατεύθυνση!!!

Άρα, όπως όλα τα μέλη απαιτούν να σέβομαι το βήμα που μου έχουν παραχωρήσει, έτσι κι εγώ με την σειρά μου απαιτώ να σέβονται τους κόπους και τις αγωνίες μου και πάνω από όλα την ψυχική μου ηρεμία!!
Δεν δέχομαι, ο χώρος στον οποίο ζω αρκετές ώρες καθημερινά, να γίνει βωμός για θυσίες και αιμοχαρείς δηλώσεις.
Και δεν το επιθυμώ απλά αλλά το απαιτώ!!

Απ' την άλλη θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ θέλω να κλείσει το AVforum. Σε τελική ανάλυση και εγώ εκεί γνώρισα πολλά από τα παιδιά που γράφουν εδώ, αλλά έκανα και τα πρώτα μου βήματα στον "αέρα". Το ότι σε κάποια δεδομένη στιγμή επέλεξα να αλλάξω βήμα ήταν από καθαρά προσωπική μου απόφαση. Επέλεξα να αγκαλιάσω το AVsite γιατί με έκανε να νιώσω πιο όμορφα. Και αφού ήταν και στα πρώτα του βήματα, πίστεψα ότι θα μπορούσα να το γαλουχήσω κι εγώ λιγάκι!! Και πιστεύω ότι τα πράγματα βαδίζουν στην σωστή κατεύθυνση!!

Παρακαλώ και ζητώ λοιπόν, όσοι συνεχίσουν να κρίνουν κουβέντες άλλων παιδιών εδώ μέσα, ας το κάνουν επί προσωπικού και όχι γενικολογώντας.
Και ακόμα περισσότερο θα ήθελα η κουβέντα να σταματήσει αν είναι να συνεχιστεί με βαρύγδουπες δηλώσεις και ειρωνείες!!

Και κάτι ακόμα.
Εκφράζω μία άποψη που πιστεύω ότι καλύπτει ένα μεγάλο εύρος φίλων εδώ μέσα.

Η αγκαλιά του AVsite είναι ανοικτή για να καλωσορίσει όλους όσους θα ήθελαν να μπουν στην παρέα μας.
Και μπορείτε απλά να παρακολουθείτε στην αρχή αν θέλετε.
Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα θέλετε από μόνοι σας να μας τιμήσετε με τα γραπτά σας, που επίσης θεωρώ σίγουρο ότι θα είναι συνεπή ως προς το ύφος και ήθος του AVsite!!

Eυχαριστώ για την υπομονή σας!
Πάντα φιλικά.

Γιάννης Δημητρόπουλος

Reaction score
298
Ας κάνω και εγώ ένα αφελές ερώτημα: αν ο Χ χρωστάει στον Ψ μισό εκατομμύριο ευρώ, ποιός αξίζει συμπαράσταση, ο Χ ή ο Ψ? :?:

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Λεωνίδα,το μήνυμά μου δεν αφορά ούτε εσένα ούτε κανέναν απο το άλλο fora.Αφορά μόνον την νοοτροπία της διοίκησής του. :|
Προς τι το συμπληρωματικό ποστ George? Με έκοψες για κανά τσαμπουκά τύπο και είπες να με προλάβεις????  :lol:

Δεν με πειράζει που είμαι και στα δύο φόρα. Άλλωστε πρώτα το άλλο βρήκα και μετά αυτό (διαφορά 2-3 ημερών αν θυμάμαι καλά). Σ'αυτό μ'αρέσει η πλατφόρμα στο άλλο το όνομα.

Όπως και να έχει ούτε η διοίκηση του μεν με έχει ενοχλήσει, ούτε του δε. Δε φανατίζομαι για λογαριασμό κανενός και περνάω καλά. Ίσως εδώ λίγο καλύτερα. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό για τους από εκεί.

Να 'στε καλά...

V

VIDEOMIX

Guest
RDoherty said:
Ας κάνω και εγώ ένα αφελές ερώτημα: αν ο Χ χρωστάει στον Ψ μισό εκατομμύριο ευρώ, ποιός αξίζει συμπαράσταση, ο Χ ή ο Ψ? :?:
Ο Ψ. Ο Χ θέλει φάπες. Αλήθεια, γιατι ρωτάς; Ποιός ειναι ο Χ και ποιός ο Ψ; :shock:

Reaction score
298
Γενικά μιλούσα. Δεν γνωρίζωω κανέναν που να έχει να δανείσει, ή που να θέλει να δανειστεί, τόσα λεφτά. Ούτε έχει σημασία ο Χ, ο Ψ ή το ποσόν.

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
dream_GR said:
kaizen said:
ίσως άσχετο ίσως όχι... ο Ανδρέας Καφάτος μου έχει φερθεί καλύτερα από φίλους χρόνων σε σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισα (έχω σκοπό να τον ευχαριστήσω δημόσια όταν έρθει ο χρόνος), χωρίς να έχει οικονομικό συμφέρον από μένα... Ευχαριστώ πολύ φίλε!
δεν είναι ασχετο, και εγώ από google search βρήκα το avsite ουτε ήξερα για το "others" dharmaforum, και τον Ανδρέα τον γνώρισα όταν πήγα να παραλάβω ενα μικρό ταπεινό KISS πρίν 4 μήνες... όπου τελικά με την φιλική του αντιμετώπιση και την ζεστή του και εγκάρδια τιμιότητα εφυγα και με εναν μικρό και ταπεινό OPTOMA... αφού είχε χώρο ή σακκούλα και το πορτμπαγκάζ του αμαξιού μου!!!

Ο Ανδρέας είναι εμπορος και στηρίζει οικονομικά και με όλη την ενέργεια του αυτόν τον χώρο που όλοι απολαμβάνουμε, Φυσικά σαν εμπορος του χώρου (επαγγελματίας) το φορουμ αυτό είναι αναγκαστικά αλληλενδετο με το μαγαζί που εργάζεται. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πάλι απαραίτητο για το φορουμ μας καθώς πείτε μου που θα δοκιμάζαμε όλα αυτά τα εκάστοτε καλούδια που μας δίνεται το μοναδικό δικαίωμα να τα δούμε και να τα ακούσουμε απο κοντά?

Πείτε μου πως θα είχαμε δοκιμές μηχανηματων 20,000 Ευρώ αν δεν είχαμε ενα μαγαζί που θα μπορούσε να επωμιστεί τις δοκιμές αυτές? Ποιά αντιπροσωπεία θα εμπιστευόταν εναν ιδιώτη να του δώσει για δοκιμές μερικά πανάκριβα μηχανήματα? Σε ποιό καημένο σπίτι θα δοκιμάζαμε 5 προτζέκτορες, ποιός θα τα έστηνε ποιός θα το οργάνωνε, ποιανού το σπίτι θα γινόταν κοινόβιο για 20-30 μουρλούς? Ποιανού η γυνάικα θα δεχόταν 30 μουσαφήριδες να της καπνίσουν το σύμπαν???? Που αλλού θα είχαμε την τύχη να εχουμε εναν κοινό τόπο συνάντησης όπου τελικά μετά απο μήνες αλληλογραφίας βλέπουμε ποιός είναι ο τάδε και ποιός είναι ο δίνα?

Ενα μαγαζί που θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιο φορουμ είναι πάντα απαραίτητο. Το εζησα σε άλλο φορουμ αυτοκινητοήχου με εναν καλό φίλο που το είχαμε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια, ότι το μαγαζί ήταν σουπερ-αναγκαιο και αν δεν είχαμε την τύχη να είναι συνδεμένα και τα δύο μαζί δεν θα είχαμε τίποτε το πρακτικο να παρουσιασουμε πέραν απο αμπελοφιλοσοφίες θεωρητικές!!!!

Αυτά τα γραφω γιατί πολλές φορές αυτό που θεωρούμε δεδωμένο δεν το εκτιμάμε και το θεωρούμε ότι έτσι έπρεπε να είναι και δεν λέμε και όυτε καν ευχαριστώ. Ξέρετε τι ιδρώτα χύνει ενας "φουκαράς" εδώ μέσα κάθε φορά που όλοι μας ετοιμαζόμαστε για μια νέα "παρουσίαση"????? Εεε? Δεν νομίζω ότι το ξέρετε, γιατί αν το γνωρίζατε θα γράφατε και ένα ευχαριστώ παραπάνω...!!!
Σε λιγο δεν θα χρειαζεται το google search για καποιον να βρει το Avsite...
Σε λιγο.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Reaction score
14
Βασίλης Σωκρατίδης said:
Τις παραινεσεις τις εχω ηδη εφαρμοσει, αλλα εσεις δεν δυνασθε να το ξερετε, καθοτι ειστε τυφλωμενοι απο ενα μισος που δεν ξερω και δεν με νοιαζει απο που πηγαζει.. Αν θελετε να γνωρισετε το τι εννοω, ας με ρωτησετε με ΠΜ, μαλλον θα ανασκευασετε μετα.

Οι σκληρές εκφράσεις συνήθως παίρνουν σκληρές απαντήσεις Βασίλη... :(

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Φτανει ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!!
Ακομα περισσοτερο σταματηστε εσεις που ενδιαφερεστε για τον Στελιο τον Σιδερακη.Δεν του φτανουν οι φουρτουνες που περναει (ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΓΑΥΡΕ)πρεπει να εχει και ολους να ξυνουν πληγες?
Αντε γιατι το κεφαλι μου ειναι σαν βουλγαρικο θυμιατο απο τα χθεσινοβραδυνα 8)

Reaction score
0
Εμένα πάντως το ιδιοκτησιακό καθεστώς κάθε ηλεκτρονικού ή έντυπου μέσου ενημέρωσης με ενδιαφέρει απόλυτα.
Έτσι ώστε, όταν διαβάζω μηνύματα σε διάφορα φόρα του τύπου "το τάδε DVD player που εισάγει κατ' αποκλειστικότητα και εμπορεύεται το δείνα κατάστημα είναι το καλύτερο ανεξαρτήτως τιμής" και γνωρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης του φόρουμ και ο καταστηματάρχης-αντιπρόσωπος είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο, να αξιολογώ ανάλογα και την αξιοπιστία της πληροφορίας.
Αλλά γιατί παιδιά του AvForum δε γράφετε τις απόψεις σας και στο δικό σας site? :lol: :lol:
Κανείς δεν αναρωτιέται αν άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ποιό είναι το νέο?
Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί άλλαξε ο server και πλέον το φόρουμ σέρνεται?
Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αναρωτιέμαι αν τελικά εγώ είμαι ο τρελλός ή ο κόσμος γύρω μου.
Επιβάλλεται, με πρωτοφανή τρόπο για τα χρονικά του ελληνικού internet, καθεστώς απαγόρευσης σε ένα ολόκληρο φόρουμ (χωρίς μάλιστα σαφείς διευκρινήσεις τι είδους ή ύφους μπορεί να είναι τα μηνύματα που μπορεί να "παρακωλύουν" την ομαλή λειτουργία του φόρουμ) και δε μιλάει κανείς? Μόνο πμ πάνε κι έρχονται στα μουλωχτά..
Όσοι τολμούν να μιλήσουν, βγαίνουν σε άλλα φόρα να τα πούν? (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου).
Η πτωτική πορεία του εν λόγω φόρουμ ήταν βέβαια εμφανής τον τελευταίο χρόνο. Τα νέα μέλη (κάνοντας ερωτήσεις του τύπου "τι είναι καλύτερο να πάρω πλάσμα ή lcd κι από που" κι εξαφανιζόμενα στη συνέχεια) αυξάνονταν εκθετικά, προκαλώντας ευδαιμονία στους υπεύθυνους. Ταυτόχρονα 3-4 νέα μέλη (με πολύ ελεύθερο χρόνο στη διαθεσή τους) έκαναν hijack σ΄ολόκληρο το φόρουμ, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να παρακολουθήσεις οποιοδήποτε θέμα (τεχνικής ή μη φύσης) χωρίς να διαβάσεις απαραίτητα , και πολλές φορές, τη γνώμη τους. Οι σοβαροί άνθρωποι που αρθογραφούσαν στις κατηγορίες που αποτελούσαν το σκληρό πυρήνα του φόρουμ (ήχος χαι εντ) αραίωσαν σημαντικά την παρουσία τους. Τους τελευταίους μήνες οι κατηγορίες αυτές είναι κλινικά νεκρές. Να μην αναφέρω σημαντικά ονόματα χρηστών (ανεξάρτητα απ' αυτούς που μετανάστευσαν στο avsite) που έπαψαν να γράφουν..
Το κύκνειο άσμα αποτέλεσε για μένα η αλλαγή server και πλατφόρμας. Για λόγους που δε μπορώ να εξηγήσω (δεν είμαι ειδικός) το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, αισθητικά και λειτουργικά. Συμφώνησαν σ' αυτό (πάλι με πμ) σχεδόν όλοι οι απλοί χρήστες με τους οποίους επικοινώνησα. Κάποιοι έπαψαν να γράφουν γιατί το έβρισκαν πρακτικά δυσκολότερο. Κάποιοι άλλοι το εξέφρασαν και γραπτώς, αντιμετωπίζοντας την ανεπίτρεπτη μήνι των ιθυνόντων. Το τωρινό lock down δεν αποτελεί για μένα παρά την τελική επιβεβαίωση των επιφυλάξεών μου. Βέβαια, όπως πολύ ωραία είπε κάποιος όλα αυτά ελάχιστη σημασία για τους υπόλοιπους γύρω μας και αποτελούν σημαντική ένδειξη του πόσο μεγαλοποιούμε πράγματα ουσιαστικά ασήμαντα.
Ακόμα κι αν κλείσει το avforum (που δεν το πιστεύω και το απεύχομαι), ο όγκος των χρηστών που θα μεταφερθεί εδώ σύντομα θα δημιουργήσει ανάλογα προβλήματα γιγάντωσης και αλαζονείας. Ο χώρος χρειάζεται και τα δύο φόρουμ, για να μην πω και τρίτο, με ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο και πραγματικά ανεξάρτητο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ούτε και με ενδιαφέρουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκαν τα γεγονότα σχετικά με το κλείσιμό του. Έχοντας σχετικά πρόσφατα βιώματα από ανάλογη προσωπική καταστροφή, του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου γρήγορη ανάκαμψη, είναι και πολύ νέος απ΄ οτι ακούω. Τα'χει αυτά η ζωή..

Legolas signing off, my last post here.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
legolas111 said:
Ακόμα κι αν κλείσει το avforum (που δεν το πιστεύω και το απεύχομαι), ο όγκος των χρηστών που θα μεταφερθεί εδώ σύντομα θα δημιουργήσει ανάλογα προβλήματα γιγάντωσης και αλαζονείας. Ο χώρος χρειάζεται και τα δύο φόρουμ, για να μην πω και τρίτο, με ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο και πραγματικά ανεξάρτητο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Θεωρώ αυτή την φράση σου καλοπροαίρετη αλλά δεν συμφωνώ στο ότι η γιγάντωση του avsite θα δημιουργήσει προβλήματα αλαζονείας... Και μιλάω γενικά όχι αν κλείσει το avforum που ελπίζω να μην κλείσει, γιατί νομίζω ότι ήδη έχει συμβεί και δεν έχουμε προβλήματα αλαζονείας...

Έχουμε γιγαντωθεί ως φόρουμ σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα... σε λιγότερο από 2 χρόνια γίναμε από 250, 2.500 ακολουθώντας 2 απλούς κανόνες: Κανείς δεν είναι "γκουρού" ή δεν το παίζει "γκουρού" και "φωτεινός παντογνώστης" στο avsite και επίσης όλες οι απόψεις, οι γνώμες, και οι προτάσεις, εκλαμβάνονται από ΟΛΟΥΣ καλοπροαίρετα! Το έχω γράψει πολλές φορές ότι αυτή η συνταγή είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.

Ειδικά για την καλοπροαίρετη διάθεσή μας το καλύτερο επιχείρημα είναι η δυσφορία των μελών μας για το πως εξελίχθηκε το συγκεκριμένο αυτό topic. Και εγώ θα ήθελα να μην είχε πάρει αυτή την τροπή το θέμα αλλά από την άλλη είναι πιο σημαντικό να γράφονται απόψεις από το να τις αποκλείαμε.

Υ.Γ. Ειλικρινά θα ήθελα το προηγούμενο post σου στο avsite να μην ήταν το τελευταίο...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.925
Oσο πιο πολυ γνωριζω το ΑV-Site και την ιστορια του τοσο πιο πολυ το συμπαθω.

Διαβαζω πολυ καιρο και τα δυο Site και μπορω να πω οτι το ΑV-Site κανει την διαφορα.

Και μπορει να μην μου φαινεται αλλα ειμαι αυστηρος κριτης και εχω ιδιαιτερη αδυναμια σε θεματα δικαιοσυνης και ισορροπιας

Μεσα απο τα post τους τα παιδια του ΑV-Site τιμουν την λογικη υπαρξης των forums

Και ενα παιδι που μεγαλωνει υγιες δεν μπορει παρα να ειναι προιον αγαπης.

Reaction score
36
spylab said:
Μεσα απο τα post τους τα παιδια του ΑV-Site τιμουν την λογικη υπαρξης των forums
Και ενα παιδι που μεγαλωνει υγιες δεν μπορει παρα να ειναι προιον αγαπης.
Ετσι έτσι !!!!!

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members