Τελωνείο + UPS = Μαφία...

Reaction score
384
Απάντηση: Τελωνείο + UPS = Μαφία...

Μπορώ να κανω μια ερώτηση σαν ασχετη μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει;!!
εχω παραγγειλει κατι φωτακια απο Κινα. (2 κουτεσ) ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ευρώ. ΜΟΥ ΤΑ εστειλαν με ups k είχε freeshipping. ομως ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μου κολλησαν στο τελωνειο γιατι λένε πως βρισκουν ψευτικη την τιμη που αναγραφεται. και οντως.για καποιο λογο o πωλητης έγραψε ψευτικη TIMH (μικροτερης αξιας). τωρα τι να κανω?θα πληρωσω προστιμο αν δειξω Την πραγματικη αποδειξη ΑΠΟ ΤΟ paypal? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα!
Σου φτιαχνει μια αποδειξη που να αναγραφει ''Φωτακια + Τροφοδιτικο/α = 50 ευρο''
Τους δειχνεις το paypal που ειναι 50 ευρο. Το τροφοδοτικο/α δεν το ειχε σε στοκ και σου εστειλε μονο τα φωτακια που εκαναν 15 (για παραδειγμα) ευρο γιατι δε μπορουσες να περιμενεις αλλες 4 εβδομαδες. Οταν εχει το τροφοδοτικο/α θα στα στειλει...Αν ανοιξουν το δεμα εχει μονο τα φωτακια ετσι κι αλλιως. :109:

Πριν μια εβδομαδα το εκανα με UPS για τεραστιο σε ογκο δεμα 30 κιλων. Με πηρε η UPS τηλεφωνο να με ρωτησει γιατι ειχα τοσο χαμηλη αξια σε κατι που ειχε $400 ταχυδρομικα. Τελικα πληρωσα £55 φορο μονο. Τους ειπα οτι αγορασα 40.000 κομματια και στειλανε τα 1.000, γιατι τα υπολοιπα θα ερθουν με καραβι, λογω κοστους. Η (νεα) αποδειξη εγραφε 40.000 τεμαχια, και τους προτεινα να δουν και το εμβασμα που εστειλα (δεν χρειαστηκε)...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.445
Members
38.700
Νεότερο μέλος
kchannel