- Reaction score
- 142.911
Τεράστια.αν οντως έχει γίνει καποια ουσιαστική πρόοδος από τότε.
Όπως και στα αυτοκίνητα.
Όπως και στους υπολογιστές, στα κινητά τηλέφωνα και στις τηλεοράσεις.
Τεράστια.αν οντως έχει γίνει καποια ουσιαστική πρόοδος από τότε.
Δεν εχει υπάρξει στο ανθρώπινο αυτί όμως μπαρμπακώστα....Τεράστια.
Όπως και στα αυτοκίνητα.
Όπως και στους υπολογιστές, στα κινητά τηλέφωνα και στις τηλεοράσεις.
Ούτε στο μάτι, αλλά δεν βλέπω κανέναν σας να δουλεύει σε γυάλινη οθόνη με ανάλυση 640x480, ούτε να βλέπει τις ταινίες του από βίντεο.Δεν εχει υπάρξει στο ανθρώπινο αυτί όμως μπαρμπακώστα....
Οσον αφορα την αναλυση ξερεις καλυτερα απο μενα οτι ειναι μακρυα απο την ικανοτητα του ματιού....απο εκει και περα...πανω απο τα 72hz υπάρχει αντιληπτή διαφορα στην αλλαγη των φρειμς???Ούτε στο μάτι, αλλά δεν βλέπω κανέναν σας να δουλεύει σε γυάλινη οθόνη με ανάλυση 640x480, ούτε να βλέπει τις ταινίες του από βίντεο.
Υ.γ. το μπαρμπακωστα δεν ηταν ειρωνικο...ηταν δηλωτικό εμπειρίας...Οσον αφορα την αναλυση ξερεις καλυτερα απο μενα οτι ειναι μακρυα απο την ικανοτητα του ματιού....απο εκει και περα...πανω απο τα 72hz υπάρχει αντιληπτή διαφορα στην αλλαγη των φρειμς???
Σε αυτο το συσχετισμό αναφερομουν....όχι φυσικα, στην αδιαπραγματευτη βελτιωση/πρόοδο των τεχνολογιών...
Και σε 12ιντσο με "εγχρωμο" πράσινο φίλε κώστα...το 86 europc shneider το έλεγαν....με κόκκο....σα ρύζι....χέσε μεσα....Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει σε 14άρι μόνιτορ με 0,39mm dot pitch...![]()
...δε χωραει συζητηση Κωστα για το εαν αλλα μεσα αναπαραγωγης εχουν εξελιχθει, η συνεχιζουν να εξελισσονται, το μεγαλο ζητημα ειναι εαν αυτη η εξελιξη συμβαδιζει με τη βελτιωση της ακουστικοτητας. Εως τωρα, απο τη μικρη σχετικα πειρα που εχω, μπορω να σου πω οτι μαλλον δε συμβαδιζει ...γνωμη μου..Μόνο το πικάπ έχει αγγίξει από το 1930 την απόλυτη τελειότητα. Και δεν έχει περιθώρια άλλα για βελτίωση ή εξέλιξη. Τέλειο. Θεϊκό.
Όλα τα υπόλοιπα, συνεχίζουν να εξελίσσονται και να βελτιώνονται με ταχύτατους ρυθμούς.
Ακόμα και τα μίντια πλεϊερς.
Στα νεα παιδια οταν τους λες irc λενε τι ειναι παγωτο;Και σε 12ιντσο με "εγχρωμο" πράσινο φίλε κώστα...το 86 europc shneider το έλεγαν....με κόκκο....σα ρύζι....χέσε μεσα....
Μετά από μισή ώρα testdrive 2 δεν έβλεπες μπροστά σου....
Δυστυχώς ξέρω αδερφούλι...
Που το 91 στο πολυτεχνείο παλευαμε με ascii το 255 να κάνουμε "γραφικά" την εποχή του irc.....που όταν πήγαμε στο mirc νομίδαμε τελείωσε η εξέλιξη......άστο να κοιμάται φίλε.......τουλάχιστο γελάω με τον 13χρονο γιό που θεωρεί δεδομένα όλα αυτα τα συγχρονα....και αναρωτιεται πως ζούσαμε τότε.....αστο το @αμημένο να κοιμάται....γεράσαμε...
Φιλε μου νομιζω το ειπα παραπανω...αλλο πραγμα λεμε/συσχετιζουμε...Σπιτι εχεις ακόμα ασπρόμαυρη τηλεόραση ;