Τηλεκοντρόλ 8 σε 1

Reaction score
0
Για τα χρηματα που ζηταει, μπορεις να το παρεις και να το δοκιμασεις.

Reaction score
0
Το προϊόν αυτό το είχαν ξαναβγάλει και πριν κανα 5μηνο. Το είχα πάρει τότε για την καθημερινή χρήση και δεν το μετάνιωσα.
Ελέγχει μέχρι 8 συσκευές τις οποίες μπορείς να βρεις μέσα από την λίστα συσκεύών του. Εάν δεν περιέχεται μια συσκευή εκεί μπορείς να την κάνεις assign σε όποιο κουμπί συσκευής επιθυμείς και μετά να αντιστοιχίσεις ενα-ένα όλα τα κουμπιά της συσκευής στα αντίστοιχα του τηλεκοντρόλ.
Γενικά είναι καλό από ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμό και σχετικά εύκολο στις λειτουργίες του. Δέχεται και μακροεντολές. Θα σε ικανοποιήσει αν το θες για να αντικαταστήσεις καθημερινά τηλεκοντρόλ όπως tv, vcr, dvd άντε και κανάν ενισχυτή. Για να δεις μια ταινία που χρησιμοποιείς 5-6 συγκεκριμένα κουμπιά από κάθε τηλεκοντρολ είναι μια χαρά.
Αλλά για πιο προχωρημένες συσκευές και τις advanced λειτουργίες αυτών καλύτερα να στραφείτε σε κανα logitech ή κανα pronto και να κλειδώσετε τα πολλά remotes σε κανα συρτάρι.

Reaction score
7
Δε μου πολυαρεσε η ιδεα ενος πολυΤΧ, αλλα σιγουρα θα ηθελα να ειναι φωτειζομενο στα πληκτρα ή με οθονη, γιατι μεσα στο σκοταδι αν και γενικα τα συνηθιζω τα κουμπια χωρις να τα βλεπω ειναι δυσκολο, ειδικα αν εχεις 5 ΤΧ...

Το αλλο σπαστικο με καποια φωτιζομενα ειναι οτι φωτιζεται το πληκτρο αλλα οχι η περιγραφη του!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Ωραια ειναι τα κοντρολ που τα πλήκτρα ειναι μαύρα και φωτίζονται οι περιγραφές με διαφάνεια ωστε να περνάει το φώς.
Φυσικά, οι περιγραφές ειναι επάνω στα πλήκτρα.

Reaction score
164
Βαγγέλη, οι προσφορές του Lidl συνήθως εξαντλούνται μέχρι το μεσημέρι, στην καλύτερη περίπτωση, της ημέρας που αρχίουν. Τα 8-1 είναι ενάμιση μήνα παλιά ;)

Reaction score
7
Το θεμα ειναι να εχει ή οθονη ή φωτιζομενα πληκτρα/περιγραφες πληκτρων, γιατι και των AV ενισχυτων ειναι προγραμματιζομενα αλλα στο σκοταδι της θεασης δεν ειναι ευχρηστα...

Reaction score
7
Το σκεφτομαι και αυτο αλλα προτιμω καποιο με μεγαλη οθονη. μαλλον θα καταληξω σε καποιο palm.... καποια στιγμη...
εκτος και αν ερθει το Logitech® Harmony® 895

Reaction score
164
Προωπική άποψη, και όχι μόνο, είναι ότι αυτά με τις touch screen είναι μόνο για μόστρα.
Αν δεν μπορείς να δουλέψεις το remote, χωρίς να το κοιτάζεις, για μένα είναι άχρηστο. Αλλά γούστα είναι αυτά ;)

Reaction score
164
Γι' αυτό θεωρώ κορυφαίο για τα δικά μου γούστα το Logitech.
Και με πλήκτρα "κανονικά", και με menu στην οθόνη, και πλήρως φωτιζόμενο, και, σχετικά, φτηνό.
Αν δεν είχε και το ηλίθιο software θα ήταν τέλειο.

Reaction score
0
παιδια εχω ενα προβλημα και ισως μπορειτε να με βοηθησετε..
εχω το MD 4689 εχω χασει την code list και δεν μπορω να συντονισω το dvd μου που ειναι tomson.
θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τους κωδικους?
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Reaction score
0
Ψάξε στο ebay για philips pronto.

Συνήθως κοστίζουν από 200€ και πάνω (μαζί με τα μεταφορικά), αλλά μπορεί να σταθείς τυχερός.

Βρήκα ένα 890 (το παλιότερο και μικρότερο μοντέλο), με ελαττωματική οθόνη με 26€ (40 με τα μεταφορικά), και έτυχε να πουλά κάποιος άλλος καινούργια οθόνη με 15€ (20€ με τα μεταφορικά).
Συνολικά με 60€ απέκτησα ένα κορυφαίο τηλεχειριστήριο.
Έφτιαξα μόνος μου και το καλώδιο για να το συνδέσω στην σειριακή (χρειάστηκα μόνο ένα female RS232 και ένα stereo mini jack), και το έχω φτιάξει όπως θέλω.
Μπορεί να έχει μόνο 1MB μνήμης, αλλά φτάνει άνετα για ότι έχεις στο σπίτι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef