- Reaction score
- 2.305
Παντως εχει και την πλακα του να τους βλέπεις να μπαινουν με βαλιτσες, στρωματα και ξηρα τροφη...
Εγώ νομίζω ότι είναι κατάντια της χώρας! και το καλύτερο, θα ήταν ένας ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός! μην ξεχνάτε πως όλα αυτά τα βλέπουν όλες οι χώρες, νομίζεται ότι θα λένε τα καλύτερα?Παντως εχει και την πλακα του να τους βλέπεις να μπαινουν με βαλιτσες, στρωματα και ξηρα τροφη...
Ετσι ακριβώς...απλά νομίζω ότι έχουμε πια συνηθίζει να είμαστε ο διεθνής περίγελος...Εγώ νομίζω ότι είναι κατάντια της χώρας! και το καλύτερο, θα ήταν ένας ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός! μην ξεχνάτε πως όλα αυτά τα βλέπουν όλες οι χώρες, νομίζεται ότι θα λένε τα καλύτερα?
O Μαρινακης ειναι απολυτως βεβαιο οτι θα παρει αδεια
Χρόνια πολλά!Πιστεύω δεν θα κλείσει κανείς.
Άσε που όλο αυτό το ρεζιλίκι θα έχει διάρκεια μέχρι τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.Χρόνια πολλά!
Κι εγώ αυτό πιστεύω.
Θα βγει αντισυνταγματική ίσως η απόφαση και θα εκπέμπουν όλοι κανονικά.
Ωραία, αυτό το κανάλι θα το βάλω στο 7 του τηλεκοντρόλ.Πρώτη άδεια στον Μαρινάκη
Πανελλαδικής εμβέλειας Γενικού ενδιαφέροντος και μόνο.Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει: Ο διαγωνισμός (χα, καλό αστείο) γίνεται για άδειες λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εκπομπής/εμβέλειας ή γενικά για άδειες λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών; Επειδή, στη δεύτερη περίπτωση, όλοι αυτοί οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί θα κλείσουν αυτοστιγμής, σωστά;
ΟΚ, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.Πανελλαδικής εμβέλειας Γενικού ενδιαφέροντος και μόνο.
Σου έχω την απάντηση που θα έδινε η κυβέρνηση.το υποχρεωτικο κλεισιμο των σταθμων που δεν θα παρουν αδεια,θα γινει σε τρεις μηνες. Προφανως καποιοι θα κλεισουν αμεσα,γιατι να πληρωνεις τοσο κοσμο για τρεις μηνες,την στιγμη που κανεις πλεον δεν θα διαφημιζεται σε ενα σταθμο που κλεινει.Αληθεια τι θα γινει με τα συμβολαια διαφημιστικων εταιρειων,παραγωγων κλπ ? Ψιλα γραμματα θα μου πειτε για την εθνοσωτηρια κυβερνηση των Καρανικαδων......