Τηλεφακος για κινητο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ολα τα ειχαμε αυτο μας ελειπε.
Οριστε, με 19$ μονο μπορειτε να γινετε αρχι...παπαρατσι και να παρετε με το κινητο σας ολες εκεινες τις μακρινες φωτογραφιες που θελατε αλλα δεν μπορουσατε.
Για SE μονο...

Δειτε εδω για περισσοτερα αλλα και πολλα αλλα αξεσουαρ
http://mobile.brando.com.hk/MobilePhoneTelescope-SE.php

Reaction score
14
Εδώ δεν λειτουργούν καλά καλά με τα φακουδάκια που έχουν...θα λειτουργήσουν με τον τηλεφακό;

Σιγά μην εστιάσει ποτέ αυτό το πράμα. :rolleyes:

Μόνο για συλλέκτες gadget.

Reaction score
50
Χαχαχαχα!!! Το φαντάζεστε να βγάλει κανείς τέτοιο πράγμα και ν' αρχίσει να παίρνει φωτογραφίες με ύφος;;;

Reaction score
0
αν είναι να κουβαλάς αυτή την κουμούτσα μαζί σου αστο καλύτερα!προτιμώ να κουβαλάω την ψηφιακή μηχανή!!

Reaction score
4
Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν βγαλει μια φωτογραφικη μηχανη που να περνει και τηλεφωνο.
Ποιο σωστο θα ηταν.

Reaction score
14
ο ρόζ φωτότυπος θα έχει καλίτερο υλικό με αυτό...

Μόνο που θα ήθελα και μικρόφωνο με τηλεφακό (ζούμ mic) για την καταγραφή συζητήσεων...!!!

GTX

Reaction score
39
Χαχαχαχα!!! Το φαντάζεστε να βγάλει κανείς τέτοιο πράγμα και ν' αρχίσει να παίρνει φωτογραφίες με ύφος;;;

Φαντάζεσαι να το βγάλει και να αρχίσει να μιλάει με το φακό πάνω, πάλι με ύφος "happy_1""happy_1""happy_1"

Reaction score
164
Άσκηση για το σπίτι:
Εάν ένας εξαιρετικός φακός, όπως ο Canon 300 f/2.8L IS (αξίας 4000+ Ευρώ) συνδυαστεί με έναν converter 1.4X αξίας 350€, τότε χάνει μεγάλο μέρος από την οξύτητα, την ευκρίνεια, τη χρωματική απόδοση και αποκτά χρωματικές εκτροπές, τότε τι απώλειες έχει η ψηφιακή μηχανή ενός κινητού (αξίας 2-3€) αν συνδυαστεί με έναν Converter ζουμ 6X αξίας 15€; :happy_8:

Reaction score
17.730
Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν βγαλει μια φωτογραφικη μηχανη που να περνει και τηλεφωνο.
Ποιο σωστο θα ηταν.
χαχαχαχαχαχα Εγω αυτο περιμενω!!!

Reaction score
5
Βασίλη δεν ξέρεις εσύ. Εδώ ο τάδε έδωσε 300-400-500 ευρώ για το νέο του τηλέφωνο για να παίρνει "μαμάτες" φωτογραφίες με 3.2 μεγκαπίξελς. Είναι και Σόνυ. Ξέρεις, καλή μάρκα. Και ο φακός είναι Κάρλζάις. Ή κάπως έτσι του το ήπαν. Ο καλυτερότερος πάντως.
Άντε πάενε ρε που θα του το βγάλεις και ξινό...

Reaction score
14
Απάντηση: Τηλεφακος για κινητο

Καλά, αυτοί οι κατασκευαστές δεν παίζονται. Βλέπω τα Αμερικανάκια και τα Γιαπονεζακια να το γράφουν στη λίστα του...Αη-Βασίλη...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead