Τηλεχειριζομενες πριζες

Reaction score
2
Με λιγο ψαξιμο (thanx George), βρηκα το εξης thread.

Αν και τις ειχα δει στο σπιτι του GTX, δεν μου ειχε περασει ποτε η ιδεα. Αφου λοιπον με πιασε το μερακλιδικο μου, λεω να παρω την 3πλη, να μαζεψω και κατι σιχαμενα καλωδια που κρεμονται, και να τα περασω ολα μαζι σε μια γυψοσανιδα.

Με 63€ λοιπον, 3πλος διακοπτης, touch on/off, dimmable, χωρις την αναγκη εξτρα remote , και με υπερυθρες!

Reaction score
164
Αυτόν έχω και εγώ, αλλά σε μονό.
Τι θέμα είναι ότι μπλέξαμε τις πρίζες με τους διακόπτες... :114:
Πάντωςνα ξέρεις ότι οι Varilight είναι φτιαγμένες για Αγγλικού τύπου "κουτιά" και δεν μπαίνουν στα δικά μας. Το πρόβλημα το έλυσα με λίγη... σιλικόνη.
Πάντως δουλεύουν απροβλημάτιστα και είναι προγραμματιόμενες, δηλαδή μπορούν να δουλέψπυν με οποιοδήποτε remote υπάρχει σπίτι.

Reaction score
2
Τελικα ειναι πιο "καθαρη" λυση απο αυτην που ελεγα να ακολουθησω, και αυτο μου αρεσει.

Οσο για τα κουτια, το ξερω, αλλα θα μπει σε μια ηδη υπαρχουσα κατασκευη (οχι τοιχο), που δεν ειναι δυσκολο να δουλευτει. Problem solved!

Reaction score
11
Απάντηση: Τηλεχειριζομενες πριζες

Μετά από τόσα χρόνια που άνοιξε για πρώτη φορά αυτό το θέμα είμαι σίγουρος οτι θα έχετε βρει λύσεις για τηλεχειριζόμενες πρίζες να μου πείτε κι εμένα χεχε!:116:

Θέλω κι εγώ πρίζες on/off που να μπορεί όμως να τις ελέγχει το harmony.
Κάποιες απλές της tele που πήρα δεν κάνουν, επίσης ψάχνοντας στο internet δεν βρήκα κάποιες που να αναφέρεται καθαρά στα χαρακτηριστικά τους αν το σήμα τους είναι RF ή IR.

Αν έχετε τίποτα υπόψη σας θα το εκτιμούσα πολύ.
Οπωσδήποτε να είναι από internet εντός Ελλάδας δεν μπαίνω στη διαδικασία να παραγγείλω από εξωτερικό, δεν έχω καν πιστωτική κάρτα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693

............ δεν έχω καν πιστωτική κάρτα.
Aαααααα! Και πως σου το επιτρέπουν αυτό οι τράπεζες;
Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3 - 4. Πως επιβιώνεις στην κοινωνία;
:142: :142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692

...δεν έχω καν πιστωτική κάρτα.
Δεν χρειάζεσαι πιστωτική. Υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες

από πολλές τράπεζες.

Reaction score
11

Ναι, αλλά δεν μου είπατε που θα βρω τις πρίζες που με ενδιαφέρουν.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Τηλεχειριζομενες πριζες

δεν έχω καν πιστωτική κάρτα.
ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!! :607:

Άστους να λένε!!! Μέχρι και τα αναψυκτικά που πίνουν, με πιστωτική τα έχουν αγοράσει...:143::143::135:

Reaction score
11

Πήρε τέτοιες εδω και πολύ καιρό. Καλές είναι, μόνο που δεν τις ελέγχει το Harmony.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster