Τηλεχειριζόμενος διακόπτης με dimmer.

Reaction score
164
Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος:
Έναν διακόπτη για απλά φώτα (που να μπαίνει στη θέση του on-off διακόπτη που έχω τώρα) και να μπορώ με τηλεκοντρόλ να αυξομειώνω τον φωτισμό.
Ρώτησα σε δύο-τρία μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό και δεν είχαν ιδέα.

Reaction score
786
Sothoms εισαι μεγαλος σώστης!

Εψαχνα για κατι τετοιο καιρο και στα ηλεκτρολογικα ολοι με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν τους εξηγουσα τι ηθελα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτο που πολλοι απο εσας δεν γνωριζουν ειναι πως ο sothoms στο βλαχοχωρι που γεννηθηκε ....χρησιμοποιουσαν dimmer οταν τον θηλαζε η κατσικα και ετσι δεν αγνοει την χρηση τους :lol: :lol: :lol:

Οσο για τον unforgiven , ρε συ Βασιλη τι τις θες τις ρομαντζες?
Αυτα πριν παντρευτουν αγορι μου :lol:
Μετα τον γαμο αφηνουμε το φως τερμα και κοιταζομαστε στον καθρεφτη για να ριχνουμε 5-6 φασκελα στα μουτρα μας για το εγκλημα που καναμε :lol:

Reaction score
427
Εγώ γεννήθηκα με ένα dimmer στο χέρι και ξέρω από αυτά.
Στο δικό σου χωριό τι έκανες για να χαμηλώσεις τον φωτισμό;
Σε έβαζε η γυναίκα σου να σκεπάζεις τις δάδες;

Reaction score
164
Οσο για τον unforgiven , ρε συ Βασιλη τι τις θες τις ρομαντζες?
Αυτα πριν παντρευτουν αγορι μου :lol:
Μετα τον γαμο αφηνουμε το φως τερμα και κοιταζομαστε στον καθρεφτη για να ριχνουμε 5-6 φασκελα στα μουτρα μας για το εγκλημα που καναμε :lol:
Όπως πολύ καλά ξέρεις, από κάποια ηλικία και πάνω, η διαδρομή πολυθρόνα-διακόπτης για τα φώτα είναι ανάλογη με τον μαραθώνιο μετ' εμποδίων ;)
Άσε αν έχεις κάνει έγκλημα, δεν είναι και ανάγκη να το βλέπεις :)

Reaction score
164
psakse online gia Lutro exoun kai apla polu kala dimmer me remote kai polu kales times
Αν εννοείς Lutron, έχεις δίκιο: Έχουν πολύ καλούς διακόπτες, αλλά από τιμές... :shock:
Ο διακόπτης έχει 110€+ΦΠΑ
Το remote 90€+ΦΠΑ
Σύνολο: 238€...
Τσάμπα πράμα! :shock:

Reaction score
384
O Lutron erxetai se diaforetika finirismata, kai exei tromeri poiotita kataskeuis.
Episis, mporeis na programmatiseis 4 diaforetika themes, einai kai athorivos.
Elegxei to fotismo se vimata 0.4%, pisteuo oti axizei.

Dimitris

Reaction score
0
Καλημερα.Εαν σε ενδιαφερει εχω μια τηλεχειριζόμενη πριζα με dimmer και on/off.Την ειχα αγορασει 40 ευρω θα στην δωσω 20 ευρω η την ανταλασω με κατι αναλογο χωρις dimmer.

Reaction score
164
Τελικά βρήκα :)
Την αγόρασα από το Ebay και κόστισε γύρω στα 30€ με μεταφορικά, μαζί με το remote της.

Δουλεύει μια χαρά και μάλιστα μπορεί να μάθε να δουλεύει με οποιοδήποτε remote.
Μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε βάση για τον τοίχο και έτσι την... κόλλησα :)

Reaction score
384
Eixa 5 apo autous sto spiti, se asimi.
Einai foveroi diakoptes gia ta lefta tous.

Tous douleua me ena Philips pronto sto home cinema, xoris kanena provlima. Kamia fora omos, ithelan epanaprogrammatismo, sinithos meta apo diakopi reumatos.

Genika, apaixtoi!

Reaction score
7
Μιας και το κουβεντιαζουμε.....

ξερει κανενας αν οι οικονομικες λαμπες (οχι οι πυρακτωσεως... καταλαβατε ετσι) μπορουν να μπουν και να ελεγχονται απο dimmer (τηλεχειριζομενο ή μη)....

επισης οι τηλεχειριζομενοι ειναι αποκλειστικα τηλεχειριζομενοι?

Reaction score
384
Den exo dokimasei na dimaro eikonomiki lampa, ara den xero. Den vlepo to logo giati na min mporeis omos.
O dimmer tis fotografias kanei on-off aggizontas to stroggilo mataki sto kentro tou. Kratontas to patimeno kanei to dimmarisma. Douleuei me opoiodipote tilecontrol. Akoumpas to kentro tou 6 fores kai ta fota arxizoun na ''anevokataivenoun'' apo mona tous. Einai diladi etoimos o diakoptis na mathei tin IR entoli pou tha tou doseis.
Patas to tilecontrol, kai teleioses.

GTX

Reaction score
39
Οι διακόπτες είναι άπαιχτοι τους είχα στην Αγγλία (τους είχα πάρει απ'το B&Q) όπως ειπώθηκε θέλουν που και που επαναπρογραμματισμό αλλά το βασικό τους πρόβλημα είναι οτι αμά τους δώσεις μεγάλο φορτίο οχι πάνω απο το όριο τους που γράφει πάνω ζεσταίνονται πολύ και έχω κάψει 2, απλά σας το λέω να το έχετε υπόψη σας.

Το άλλο κακό είναι οτι θέλουν το τετράγωνο κουτί μέσα στον τοίχο για να βιδώσουν γιατί είναι για την Αγγλική αγορά, εδω το κουτί είναι στρογγυλό και μπαίνουν τελείως διαφορετικά στον τοίχο. Εγώ πάντως πρίν μπω στο σπίτι μιας και ανακαινίστηκε έβαλα τον ηλεκτρολόγο να βάλει τα αγγλικά κουτιά μεσα στον τοίχο (του τα έφερα εγώ απο Αγγλία)
και έχω πάρει και 2-3 extra για καλό και για κακό :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef