Τηλεχειριζόμενος διακόπτης με dimmer.

Reaction score
7
Φτου! Το φανταστηκα...
Βεβαια δεν εχω οικονομικες στο σαλονι, αλλα σκεφτομουν να βαλω γιατι τα 300W των πυρακτωσεως... καινε....

Καλα, βεβαια ετοιμαζω αλλη πατεντα με back light πισω (ε, ναι back ight και απο μπροστα!) απο την οθονη... μολις περασω τα καλωδια θα βαλω και φωτο...

Reaction score
139
ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ και ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΝΤΟΥΙ παρακαλώ
για τους τσιφουτηδες χωρίς ντιμερ και πολυτελειες http://www.tele.gr/common/default.htm[schild=19 fontcolor=C0C0C0 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]pare kosme[/schild]

Reaction score
1
ΕΡΩΤΗΣΗ:

Μπορώ με πολυτηλεχειριστήρια (πχ logitech, pronto κλπ) να ελέγξω Τηλεχειριζόμενες Πρίζες σαν και αυτές που εχει η TELE στο site της αντικαθιστώντας το δικό τους remote;

Εχει ενα σετ 3 πριζες σουκο με το τηλεχειριστήριο στα 30 ευρώ.

Επισης το remote του ηλεκτρικού πανιού μπορεί να αντικατασταθεί από πολυτηλεχειριστήρια (πχ logitech, pronto κλπ);

VG

Reaction score
0
Ευτυχως ειδα αυτο το thread ΑΦΟΥ ειχα βαλει διακοπτες στο καινουριο μου σπιτι,και νομιζα οτι πηρα ακριβους διακοπτες...

Reaction score
1
Αν τα logitech, pronto ειναι προγραμματιζομενα-learning δε βρισκω το λογο να μη μπορει να αντικατασταθουν...
Ετσι λέω και εγώ απλά δεν ξέρω αν καποια είναι RF και κάποια Infrared

Reaction score
0
Παιδιά αν βρίκατε πουθενά Lutron σε 220volt, να στέλνουν Ελλάδα και σε καλή τιμή, παρακαλώ πειτε μου!!:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.878
@ Ανδρεάδης
Γιώργο, οι οικονομικές λάμπες δεν δουλεύουν με dimmer.
Αυτό είναι αλήθεια.

Όλες οι γνωστές οικονομίας λάμπες δε ντιμάρονται και το αναγράφει στη συσκευασία τους.

Ένα ντίμερ που βρήκα έγραφε ότι κάνει και για λάμπες οικονομίας, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να κάψει μία σε 2 λεπτά....

Μου είπε όμως ένας πωλητής ότι άρχισαν να κυκλοφορούν και λάμπες οικονομίας που ντιμάρονται, αλλά δεν είχε να μου δώσει. Αν ψάξεις μπορεί και να βρείς. Όταν μου το είπε ήταν πια αργά, είχα πάρει όλες τις λάμπες που χρειαζόμουν και το παράτησα...

Reaction score
0
Ποιον διακοπτη ακριβως ψαχνεις να σου πω.

Ψάχνω τον Lutron Rania με remote control σε χρώμα μπέζ.
Σε κάποια τιμή κάτω από τα 200 ευρώ που μου είπαν εδώ!
Βασικά όμως να κάνει για ελληνικά δεδομένα, δηλαδή να είναι επιτοίχια και να είναι 220v. πχ ο Maestro δεν κάνει για εδώ!
Καλά θα ήταν να έβρισκα το control σε μαύρο!!:103:

Reaction score
384
Ενας αγγλικος διακοπτης θα εμπαινε σε ελληνικο τοιχο? Νομιζω ειναι και τα κουτια τους διαφορετικα.(?)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef