Τηλεόραση/Monitor Samsung P2370HD

Reaction score
2
έχω την εν λόγω τηλεόραση/monitor εδώ και σχεδόν σκάρτα ένα χρόνο.
Συστηματικά μου παρουσιάζει δύο συγκεκριμένα προβλήματα για το ένα εκ των οποίων έχω βρει αναφορές και σε ξένα site..
α) ενώ ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος και έχει πέσει και η οθόνη σε αδράνεια, ενδέχεται να "αρχίσει" να ανοίγει και να κλείνει κάνοντας τον ήχο καλωσορίσματος/αποχαιρετισμού μέχρι να ξανανοίξω τον υπολογιστή π.χ. την επόμενη μέρα..
β) αν ο υπολογιστής πέσει σε αδράνεια άρα και η οθόνη, και τον επαναφέρω, μερικές φορές η οθόνη παραμένει σε αδράνεια και πρέπει είτε να την κλείσω και να την ανοίξω ή να κάνω αλλαγή source ώστε όταν επανέλθω στο dvi να αναγνωρίσει κανονικά ότι ο υπολογιστής έχει "ξυπνήσει"
η samsung συνέστησε να την πάω για έλεγχο, όταν ζήτησα firmware update αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί γιατί δεν έχω περιθώριο να μείνω χωρίς οθόνη..

επίσης πρόσφατα εμφάνισε και ένα νέο κόλπο όπου μετά την επαναφορά από αδράνεια, εμφανίζει λάθος ανάλυση ή κομμένα πλαϊνά κομμάτια της οθόνης, όπου πάλι λύνονται με άνοιγμα και κλείσιμο..

πάω στην samsung ή μπορεί να βρεθεί firmware update να δοκιμάσω από το σπίτι αν λυθεί η κατάσταση?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Τηλεόραση/Monitor Samsung P2370HD

Υπάρχει firmware update διαθέσιμο στο internet;

Reaction score
2

όσο καιρό ψάχνω δεν έχω βρει, αν είχε βρει θα το είχα δοκιμάσει μόνος μου, αλλά ούτε στο site της samsung έχουν κάτι διαθέσιμο ούτε σε άλλα site βρήκα κάτι..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Aπ ότι θυμάμαι η Samsung δεν δίνει firmware updates ανοιχτά στο κοινό παρά:
1)Τα κάνει η ίδια αν της πάει κάποιος την τηλόραση
η
2)Γίνονται απ την ίδια την τηλεόραση εφόσον έχει αυτήν την δυνατότητα.
Ζήτα τους αν μπορούν να σου στείλουν με email το τελευταίο firmware

Reaction score
2

το ζήτησα, αλλά μου είπαν να τους πάω την τηλεόραση.. :202:
στο μενού υπάρχει επιλογή για αναβάθμιση firmware μέσω usb..αλλά δεν έχω το firmware, και μια άλλη επιλογή η οποία δεν πέτυχε..
μάλλον θα μιλήσω μαζί τους από αύριο πάλι..

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Σου είπαν από το service ότι υπάρχει νέο firmware το οποίο διορθώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις;
Ποια κάρτα γραφικών έχεις;

Reaction score
2

συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση..
η κάρτα γραφικών μου είναι evga 460gtx
όχι από το service δεν μου είπαν για firmware, μάλλον με θεώρησαν άσχετο για να μου εμπιστευτούν μια τόσο σημαντική πληροφορία..
όσο για την οθόνη, βρίσκεται από την Τετάρτη στη Samsung, ενώ με δική μου επιμονή, ζήτησα από τον υπάλληλο να μου "διαβάσει" τι είχε σημειώσει η προηγούμενη συνάδελφός του σαν βλάβες όταν έκανα αναφορά του προβλήματος και είχαμε κλείσει το ραντεβού, και οι σημειώσεις τις ήταν άλλα αντί άλλων..
ενώ ο υπάλληλος που μίλησα, μου συνέστησε να μη χρησιμοποιώ την αδράνεια γιατί αντιμετώπιζε και ο ίδιος τέτοιο πρόβλημα με κάποια δική του οθόνη...πονάει πόδι..κόψει πόδι..

και από την Τετάρτη λοιπόν, είμαι με μια 17άρα samsung, σαν προσωρινή αντικατάσταση που ζήτησα..που ναι μεν να μην φανώ αχάριστος, να'ναι καλά οι άνθρωποι που μου την έστειλαν, από την άλλη, η μετάβαση από τις 23 στις 17..με έχει "παροπλίσει" εντελώς όσον αφορά την διπλωματική μου και μόνο για λίγο browsing τη χρησιμοποιώ..

Reaction score
2

απο σήμερα είμαι στη φάση που αρχίζω να εκνευρίζομαι...
επικοινώνησα με την service one και μου είπαν ότι από την Παρασκευή την ελέγχει ο τεχνικός και μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζει πρόβλημα, και πως αν ο τεχνικός δεν διαπιστώσει ο ίδιος το πρόβλημα, έχουν εντολή να μην αντικαθιστούν κανένα κομμάτι..
Τους εξήγησα, ότι από την αρχή έκανα σαφές πως το πρόβλημα παρουσιάζεται σε ακανόνιστα διαστήματα με μια περιοδικότητα 1-2 φορών την βδομάδα..το οποίο όμως περιλαμβάνει πολλές μεταβάσεις σε αδράνεια, κατά τη διάρκεια της μέρας και άνοιγμα κλείσιμο του υπολογιστή, συνθήκες που είναι αδύνατο να προσομοιώσει ο τεχνικός, γιατί δεν θα πρέπει να κάνει τίποτα άλλο για μια βδομάδα από το να κάθεται μπροστά από την δικιά μου οθόνη περνώντας την σε αδράνεια και επαναφέροντάς την μέχρι να ελπίσουμε ότι θα εμφανίσει το σύμπτωμα.
Ήταν κάθετοι ότι πρέπει να το διαπιστώσει ο τεχνικός, ακόμα και όταν τους προέτρεψα να googlάρουν το συγκεκριμένο πρόβλημα για να δουν ότι αναφέρεται σε πολλούς χώρους για το συγκεκριμένο μόνιτορ, ακόμα και από πελάτες στο site της samsung. Η απάντηση φυσικά ήταν αποστομωτική, ότι δεν τους ενδιαφέρει τι γράφει ο καθένας, το θέμα είναι τι θα διαπιστώσει ο τεχνικός..
Και όταν τους είπα, ότι υπάρχει η δέσμευση επισκευής σε μια βδομάδα, μου είπαν αφενός πως θα επικοινωνήσουν εκείνοι αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα, και αφετέρου, ότι εφόσον μου είχαν δώσει οθόνη αντικατάστασης κακώς γκρίνιαζα..!!!

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524