Την άποψή σας παρακαλώ...

Reaction score
3.500
@ Νίκο Τσαρουχά & Sambalis ,
Νίκο, αν σου είναι δύσκολο να βρεις ένα κοντραμπάσο κι έναν κοντραμπασίστα, πως θα βρεις τα ηχεία που θέλει ο φίλος μας ο Sambalis ?

Γι αυτό σου λέω, άκουσέ με. Θα σε πνίξει ο Αντρέας Κ. αν μάθει ότι ετοιμάζεσε να παραγγείλεις τα top ηχεία του Hitech για to mega test του AVSite.

Reaction score
2
Συμμετέχοντας στο θέμα με το cd player της Naim, μου ήρθε μία ιδέα…

Να στήσουμε ένα φθηνό συνδυασμό ενισχυτή-ηχείου και να «παίξουμε με ψηφιακές πηγές, ώστε να δούμε αν μία ακριβότερη πηγή, έχει ή κάνει τη διαφορά, που πολλές φορές συζητάμε.

Κουρτίνες, για να μη φαίνεται κάθε φορά ποια ψηφιακή πηγή αναπαράγει τη μουσική μας, υπάρχουν…

Σας ακούω, μάλλον διαβάζω!

Reaction score
1.380
Σαν ιδεα ειναι καλη. Το ειχα κανει (χωρις κουρτινα) με τρια players σχεδον ιδιας κατηγοριας και οι διαφορες ηταν ακουστες. Μικρες αλλα ακουστες. Οταν μου ετυχε σε συστημα ενα player των 1600 ευρο και ενα των 4400 ευρο, τοτε επαθα πλακα.
Οι διαφορες τεραστιες, δυστυχως υπερ του ακριβου...

Reaction score
3
Aπό τον Αντώνη Χατζηκωνσταντή,υπάρχουν δύο προτάσεις για μια ακρόαση στην Stepcom.

Η πρώτη είναι ακρόαση ψηφιακού και αναλογικού μέσου ,ίδιων εταιρειών,

Η δεύτερη,ακρόαση των καινούργιων ηχείων της AUDIO PHYSIC.

Ακούμε προτάσεις.
Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα,αν και σκεφθόμαστε για τις 10/12.

Reaction score
2
Καλή εβδομάδα,

Πρώτα απ’ όλα, προτείνω η συγκέντρωση, να γίνει Σάββατο 17/12 ή Κυριακή 18/12.

Αυτό το Σάββατο έχω εγκατάσταση από το πρωί και την Κυριακή ο γιος μου θα παίζει σε μία παράσταση που ανεβάζει το προ-νήπιο! Θέλω και πρέπει να είμαι εκεί!

Πιστεύω ότι σε μία συγκέντρωση ατόμων με το ίδιο χόμπι, θα πρέπει όχι απλά να γίνονται παρουσιάσεις όπως π.χ. το Scorpio της Audio Physic, αλλά να λύνονται ή τέλος πάντων να παίρνουν ένα δρόμο θέματα όπως αυτά που είδα σε τρεις ημέρες να αναφέρονται στην κατηγορία Hi End & Audio.
Ψηφιακές πηγές και αν αξίζουν/ακούγονται οι διαφορές χρημάτων μεταξύ των και πότε, σε ποια τιμή, υποθέτουμε ή πιστεύουμε ότι παύουν να υπάρχουν και γίνονται δυσανάλογα του κόστους και ανάλογα τον ακροατή, ακουστές.
Στις συγκεντρώσεις που γίνονται, προσωπικά πιστεύω, ότι θα πρέπει να δίνεται τροφή για συζητήσεις και όχι ευκαιρία πωλήσεων από κάποιους αντιπροσώπους με ειδικές τιμές για όσους παρευρέθησαν στη συγκέντρωση!
Δε λέω ότι πάντα αυτό γίνεται ή αυτό ισχύει, άλλα έχω βρεθεί σε τέτοιες συναντήσεις, που υπάρχουν καλύτερες τιμές για τους συμμετέχοντες.

Οπότε η πρότασή μου είναι:

Συγκριτικό ψηφιακών πηγών, τυφλό ή όχι, ανεξάρτητα κατηγορίας τιμής, επιλέξτε εσείς κατηγορία για τα συνοδά μηχανήματα (ενισχυτής, ηχεία, καλώδια) και προτείνω ο καθένας που θα βρεθεί στη συγκέντρωση, να έχει μαζί του ένα δισκάκι που το ξέρει καλά, ώστε αν κάτι τον μπερδέψει, να το χρησιμοποιήσει ως αναφορά του.

Τι λέτε;

Reaction score
3.500
Αντώνη, επειδή με ενδιαφέρει πολύ και το θέμα των CD players, μου επιτρέπεις να φέρω μαζί με ένα CD player και ένα DAC ?

Συγκεκριμένα θα ήθελα να φέρω :

1. Το θρυλικό Marantz 63 KIS (made in U.K)
2. Behringer SRC9624 DAC.
3. Καλώδια VDH The First Ultimate.

Αν υπάρχει πρόβλημα απλά πες μου να μην τα φέρω.
Θα ήθελα να ακούσω αν τα παλιά players παίζουν ακόμα και πως παίζουν συγκριτικά με τα μοντέρνα players.

Reaction score
3
Aντώνη,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το είδος της συγκέντρωσης,γιατί το σκεπτικό μας είναι ίδιο. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ και όχι μόνο απλή ακρόαση.

Για την ημερομηνία κανένα πρόβλημα,όμως το βλέπω καλύτερα για Σαββάτο.

Μήπως να φέρω και το 50άρι της SONY?

Reaction score
0
Εγώ θα πρότεινα συγκριτικό cdplayers για να δούμε τελικά αν οι πηγές παίζουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Όμως θα πρέπει να υπάρχει ένα καλό ηχείο για αυτή τη δοκιμή τύπου ATC και όχι αμφιλεγόμενο όπως__

Reaction score
3.500
Οι πηγές βεβαίως και παίζουν ρόλο.
Το ερώτημα είναι κατά πόσον εμείς μπορούμε να καταλάβουμε σημαντικές διαφορές, που πρακτικά θα μπορούσε να σημαίνει : να πετάξουμε αυτό που έχουμε και να αγοράσουμε κάποιο άλλο.

Για το ηχείο συμφωνώ με τον SomeoneElse.
Το ηχείο, σε ένα τέτοιο συγκριτικό, θα πρέπει να είναι αποκαλυπτικό.

Αν δεν υπάρχει ένα καταξιωμένο monitor, θα ήθελα να προτείνει ο Αντώνης ποιο πιστεύει ότι είναι περισσότερο αποκαλυπτικό από αυτά που ήδη έχει στο χώρο του.

Reaction score
3.500
Αποκαλυπτικό αλλά να είναι ταυτόχρονα ουδέτερο και αχρωμάτιστο.
Να έχει επίσης καλό χαμηλό.

Αντε να βρούμε άκρη.

Reaction score
2
Κανένα πρόβλημα στο να φέρουν κάποιοι ή και όλοι τις πηγές τους!
Προσωπικά θα έχω κρατήσει κενό εκείνο το Σάββατο( απ' ότι καταλαβαίνω) από εγκαταστάσεις ή αλλες υποχρεώσεις.

Επιλέξτε μόνο την κατηγορία τιμής του συστήματος που θα συνοδεύει τις πηγές.

Αν κάποιος έχει και θέλει να φέρει τα ATC, πολύ ευχαρίστως. Προσωπικά δεν έχω.

Αν χρησιμοποιήσουμε τη δοκιμή για να παρουσιαστούν ταυτόχρονα και τα Scorpio της Audio Physic, τότε επιτρέψτε μου να στήσω σύστημα κατά βούληση.

Πείτε μου, επίσης, αν η δοκιμή θα είναι τυφλή ή όχι, για να ξέρω ποιόν χώρο να ετοιμάσω.

Δε βλέπω τον κο Τσαρουχά (χρόνια πολλά!!!!!!!) να γράφει τη γνώμη του, που ξεκίνησε και το θέμα.

Reaction score
0
Το σάββατο ακούγεται πολύ καλό, και η διεξαγωγή της συνάντησης ακούγεται συναρπαστική...

Συγχαρητήρια κ. Χατζηκωνσταντή!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ κε Χατζηκωνσταντή για τις ευχές!

Δεν χρειάζεται να γράψω την γνώμη μου, το θέμα τσουλάει με βάση τις προτιμήσεις αυτών που θα παρευρίσκονται. Δυστυχώς δεν θα είμαι ανάμεσά σας μιας και τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά....

Θα περιμένω φυσικά τις εντυπώσεις σας με αγωνία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik