- Reaction score
- 50
Καλημέρα σε όλους, ελπίζω να επιστρέψατε καλά όσοι είχατε πάει διακοπές.
Μιας και έρχετε νέο μέλος στην οικογένεια σύντομα, αποφάσισα να πάρω μια φτηνή καμερα.
Δυστυχώς έχω μαύρα μεσάνυχτα από κάμερες και θέλω τηνβοήθειά σας.
Ψάχνοντας λιγάκι στο net και μαγαζιά βρίσκω τις ακόλουθες προτάσεις στην οικονομική κατηγορία:
SONY DCR-HC19 και 17
Δεν βρίσκω όμως αρκετά στοιχεία για τις διαφορές τους.
Οι τιμές είναι κοντά στα 400ευρο
JVC GR-D225EX - 23E - 240EX
Δεν την βρήκα σε κανένα μαγαζί (γενικά δεν βρήκα πουθενά JVC, μόνο Canon & Sony)
Τιμή κοντά στα 300
CANON MV800
Τιμή κοντά στα 400
Όπως είπα και παραπάνω δεν γνωρίζω και πολλά οπότε άσχετα με το μοντέλο ίσως θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε και σε θέματα τεχνολογίας
πχ για να περάσω στο PC αυτά που τράβηξα είναι καλύτερο το USB ή το firewire ?
Υπάρχει συνοδευτικό πρόγραμμα για το PC μαζί με την κάμερα;
Ξέρετε αν κάποια από της παραπάνω κάμερες έχουν δυνατότητα για λήψη 16/9 ;
Επιθυμώ να αγοράσω από μαγαζί και όχι από internet λόγω εγγύησης και επειδή είμαι άσχετος πιθανόν να χρειαστώ βοήθεια ή κάποιου είδους service.
Στα περισσότερα μαγαζιά που πήγα οι πωλητές το μόνο που ήξεραν να μου πουν ήταν η τιμή. Πολλές φορές μάλιστα στα ταμπελάκια - διαφημιστικά τους είχαν λάθος τεχνικά στοιχεία.
Πιθανόν να υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα και δεν τα γνωρίζω αλλά η εμπειρία μου μέχρι τώρα είναι απογοητευτική.
Αν μπορείτε να προτείνετε κάποιο μαγαζί θα παρακαλούσα να το κάνετε έστω και με π.μ
Ελπίζω στην βοήθειά σας, γιατί ειμαι χαμένος :roll:
Μιας και έρχετε νέο μέλος στην οικογένεια σύντομα, αποφάσισα να πάρω μια φτηνή καμερα.
Δυστυχώς έχω μαύρα μεσάνυχτα από κάμερες και θέλω τηνβοήθειά σας.
Ψάχνοντας λιγάκι στο net και μαγαζιά βρίσκω τις ακόλουθες προτάσεις στην οικονομική κατηγορία:
SONY DCR-HC19 και 17
Δεν βρίσκω όμως αρκετά στοιχεία για τις διαφορές τους.
Οι τιμές είναι κοντά στα 400ευρο
JVC GR-D225EX - 23E - 240EX
Δεν την βρήκα σε κανένα μαγαζί (γενικά δεν βρήκα πουθενά JVC, μόνο Canon & Sony)
Τιμή κοντά στα 300
CANON MV800
Τιμή κοντά στα 400
Όπως είπα και παραπάνω δεν γνωρίζω και πολλά οπότε άσχετα με το μοντέλο ίσως θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε και σε θέματα τεχνολογίας
πχ για να περάσω στο PC αυτά που τράβηξα είναι καλύτερο το USB ή το firewire ?
Υπάρχει συνοδευτικό πρόγραμμα για το PC μαζί με την κάμερα;
Ξέρετε αν κάποια από της παραπάνω κάμερες έχουν δυνατότητα για λήψη 16/9 ;
Επιθυμώ να αγοράσω από μαγαζί και όχι από internet λόγω εγγύησης και επειδή είμαι άσχετος πιθανόν να χρειαστώ βοήθεια ή κάποιου είδους service.
Στα περισσότερα μαγαζιά που πήγα οι πωλητές το μόνο που ήξεραν να μου πουν ήταν η τιμή. Πολλές φορές μάλιστα στα ταμπελάκια - διαφημιστικά τους είχαν λάθος τεχνικά στοιχεία.
Πιθανόν να υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα και δεν τα γνωρίζω αλλά η εμπειρία μου μέχρι τώρα είναι απογοητευτική.
Αν μπορείτε να προτείνετε κάποιο μαγαζί θα παρακαλούσα να το κάνετε έστω και με π.μ
Ελπίζω στην βοήθειά σας, γιατί ειμαι χαμένος :roll: