Την συμβουλή σας για ήχεία

Reaction score
0
Αγόρασα πρόσφατα εναν Yamaha RX-V663.Είχα από παλιά τα Bose Acustimas (ένα subwoofer και δύο "διπλούς" κύβους" δορυφόρους).
Σαν ηχεία,με είχαν ικανοποιήσει αρκετά.
Σκέπτομαι να προσθέσω και δύο rear speakers.Όπως καταλαβαίνετε το home cinema που θα έχω ,θεωρητικά είναι mid range.
Θα ήθελα τη γνώμη σας με τι rear speakers να "παντρέψω" τα ήδη υπάρχοντα, όπως και τι κεντρικό να διαλέξω.
Σας ευχαριστώ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Την συμβουλή σας για ήχεία

Το πιο λογικο θα ηταν να αγορασεις ιδιας μαρκας κεντρικο.

Reaction score
6
Το θέμα είναι ότι με τα acoustimass του φίλου που υποχρεωτικά συνδέονται πάνω στο sub τους, ακόμα και άλλα acoustimass να θέλει, πρέπει να αγοράσει από την αρχή ένα καινούργιο σύστημα acoustimass αφού αυτό που έχει παίρνει μόνο δύο κύβους.

Τα λέω σωστά HADJIBABA;

Reaction score
0
Το θέμα είναι ότι με τα acoustimass του φίλου που υποχρεωτικά συνδέονται πάνω στο sub τους, ακόμα και άλλα acoustimass να θέλει, πρέπει να αγοράσει από την αρχή ένα καινούργιο σύστημα acoustimass αφού αυτό που έχει παίρνει μόνο δύο κύβους.

Τα λέω σωστά HADJIBABA;
Ακριβώς! είναι τα πρώτα acustimas που είχαν κυκλοφορήσει.

Reaction score
0
εγω παντως που εχω την σειρα 15 και θεωρητικα πανε και αυτα στο sub τα εχω βαλει στον ενισχυτη και ολα οκ.

Reaction score
6
εγω παντως που εχω την σειρα 15 και θεωρητικα πανε και αυτα στο sub τα εχω βαλει στον ενισχυτη και ολα οκ.
Και πως γνωρίζεις σε ποιό σημείο πρέπει ο A/V να διαχωρίσει τις συχνότητες;
Γιατί απ' ότι καταλαβαίνω τα ηχεία είναι τόσο μικρά που πρέπει να έχουν πολύ ψηλά το κρος. Η bose δε λέει πόσο.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos