Της...Κορεας

Reaction score
1
Μου φαίνεται, δεν έχεις καλό EXIF viewer... Ο δικός μου αντί για νούμερα δείχνει plain English.

Σε μία που κοίταξα, στο Sensing method μου λέει "One-chip color area sensor", και αφορά στο ccd της Nikon.

Επίσης, το digital zoom 1.00 προφανώς σημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει digital zoom (αυτό μας έλειπε).

Στο Contrast μου λέει "soft", κλπ.

Reaction score
0
Μου φαίνεται, δεν έχεις καλό EXIF viewer... Ο δικός μου αντί για νούμερα δείχνει plain English.

Σε μία που κοίταξα, στο Sensing method μου λέει "One-chip color area sensor", και αφορά στο ccd της Nikon.

Επίσης, το digital zoom 1.00 προφανώς σημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει digital zoom (αυτό μας έλειπε).

Στο Contrast μου λέει "soft", κλπ.

Και που το ξέρεις ότι δεν έχω καλό EXIF viewer και ο δικός σου είναι καλός...

Reaction score
4
Δεν θα απαντησει....λοιπουν ολοι σε ενα μυστικο πειραμα που τα αποτελεσματα του θα ειναι για το καλο ολων μας και φυσικα της ανθρωποτητας. Πρεπει να τους εχουν απαγαγει εξωγηινοι για να τους καλιμπραρουν κανα sim του μελλοντος. Μαλλον τον Sim927.

Τους αφηνουν πολυ λιγη ωρα την ημερα να μπαινουν στο φορουμ.
Υπομονη ειπαν οτι σε λιγες μερες θα τους ελευθερωσουν.

Reaction score
0
Δεν θα απαντησει....λοιπουν ολοι σε ενα μυστικο πειραμα που τα αποτελεσματα του θα ειναι για το καλο ολων μας και φυσικα της ανθρωποτητας. Πρεπει να τους εχουν απαγαγει εξωγηινοι για να τους καλιμπραρουν κανα sim του μελλοντος. Μαλλον τον Sim927.

Τους αφηνουν πολυ λιγη ωρα την ημερα να μπαινουν στο φορουμ.
Υπομονη ειπαν οτι σε λιγες μερες θα τους ελευθερωσουν.
:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio