ika
News
- Reaction score
- 17.434
1. PIONEER N-70A
ή
2. Cambridge Audio CXN
ή
3. Marantz NA8005
ή
2. Cambridge Audio CXN
ή
3. Marantz NA8005
Ποιές είναι οι χροιές της CA ?Pioneer N 70a ή CA cxn.
Το πρώτο λόγω ποιότητας κατασκευής και το δεύτερο λόγω των χροιών της C.A.
(προσωπική γνώμη).
Αναφέρω - προσωπική γνώμη - σαν πρώην κάτοχος, ενισχυτή & cd player της CA (σειρά 740), ότι μου αρέσει ο ήχος της.Ποιές είναι οι χροιές της CA ?
Έ δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σχετικά με τις συνδέσεις με dac. Ή Ψηφιακή ή οπτική ή usb. Το dune διαθέτει για τον σκοπό αυτό ψηφιακή και οπτική. Κατόπιν υπάρχει αναλογική σύνδεση με τον ενισχυτή. Όλα καλά λοιπόν.Οπτικηηηη;
Θα πεσει φωτιά να μας κάψει!
Σωστά!!! Εγώ με αυτόν το τρόπο το έχω συνδέσει.Φημολογείται οτι η coaxial "γενικά" είναι καλύτερη. Τη δοκιμασίες;
Ίσως είμαι εκτός θέματος, αλλά στο dune, το ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι όλα τα λεφτά: Φοβερή ποιότητα ήχου, οι περισσότεροι σταθμοί εκπέμπουν σε mp3 360 kbps. Άσε την επί πλέον ευκολία διαχείρισης αρχείων video κλπΚαι ένα απλό media player αν συνδυαστεί με ένα καλό DAC κάνει μια χαρά την δουλειά του streamer (ή και καλύτερα)
Εγώ χρησιμοποιώ το Dune HD Base 3D συνδεδεμένο με οπτική ίνα πάνω στο DAC της Accuphase για να ακούω μουσική από NAS δίσκους, internetικά ραδιόφωνα κλπ.
![]()
στα μόλις 2247,80 usd στο Amazon.Με κάτι τέτοιο πχ και μία συσκευή σαν την παραπάνω ή επιμένω, ένα pc, νομίζω ότι κλείνει το θέμα με την διαχείριση ψηφιακών αρχείων :
http://www.teac.com/product/ud-503/
Τι συγνώμη... Και που να το περίμενες ότι ο αντικαταστάτης θα έχει τριπλάσια από τον προκάτοχο.Συγνώμη αγαπητοί φίλοι,
το UD-501-B εννοούσα.
Η coaxial εξοδος υποστηρίζει σήμα δειγματοληψίας μέχρι 192 Khz / 24 bitΦημολογείται οτι η coaxial "γενικά" είναι καλύτερη. Τη δοκιμασίες;