Τιμές ex demo

Reaction score
0
Χθές πήγα σε γνωστό κατάστημα για ακρόαση ενός ενισχυτή. Δυστυχώς ο ενισχυτής παρουσίασε πρόβλημα (η μία έξοδος δεν έπαιζε) και ως εκτούτου η ακρόαση ήταν ανέφικτη. Πάνω στην συζήτηση προέκυψε και μια ολιγόλεπτη ακρόαση ενός άλλου ενισχυτή, καθώς και η πρόταση αγοράς του σε κατάσταση demo .
Σε ερώτηση μου για την τιμή του , η απάντηση ήταν περίπου 5% λιγότερα απο την κανονική του τιμή.
Ερωτώ λοιπόν την γνώμη σας :

ποιά θεωρείται λογική μείωση στην τιμή ενός προιόντος demo ???

Υ.Γ 1 - κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ξαναπατήσω στο συγκεκριμένο μαγαζί

Υ.Γ 2 - η τσέπη μου ήταν ζεστή και φουσκωμένη

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Τιμές ex demo

Πω,πω έπαθα λέμε. Τρομερό κελεπούρι τρέξε να το προλάβεις μην το πάρει κανένας άλλος...

(είπαμε να λέμε καμιά μ@λ@κία για να περνά η ώρα αλλά αυτός το παρατράβηξε)

Reaction score
0
Παρών ήταν μάλλον και το αφεντικό, όταν του είπα οτι η τιμή είναι προκλητική, μου απάντησε "ε! τότε πάρτον καινούριο ......"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ερωτώ λοιπόν την γνώμη σας :

ποιά θεωρείται λογική μείωση στην τιμή ενός προιόντος demo ???
Φιλτατε jimazz, ολα εξαρτωνται απο το εαν το προιον ειναι καινουργιο η οχι.
Εαν λοιπον το μοντελο ειναι τρεχον και χρειστει αντικατασταση στα demo του καταστηματος-να ανοιξουν δηλαδη αλλο αφου σου εχουν δωσει το υπαρχον-τοτε αυτη η εκπτωση ειναι φυσιολογικη.
Εαν το μοντελο δεν ειναι τελευταιο και δεν υπαρχει αναγκη για ολα τα παραπανω τοτε η εκπτωση μπορει να φτασει σε υψηλοτατα επιπεδα, παντα αναλογα με την επιθυμια-η και αναγκες- του εκαστοτε καταστηματαρχη....

Reaction score
0
Φιλτατε jimazz, ολα εξαρτωνται απο το εαν το προιον ειναι καινουργιο η οχι.
Εαν λοιπον το μοντελο ειναι τρεχον και χρειστει αντικατασταση στα demo του καταστηματος-να ανοιξουν δηλαδη αλλο αφου σου εχουν δωσει το υπαρχον-τοτε αυτη η εκπτωση ειναι φυσιολογικη.
Εαν το μοντελο δεν ειναι τελευταιο και δεν υπαρχει αναγκη για ολα τα παραπανω τοτε η εκπτωση μπορει να φτασει σε υψηλοτατα επιπεδα, παντα αναλογα με την επιθυμια-η και αναγκες- του εκαστοτε καταστηματαρχη....
Δηλαδή, μου κάνει και εξυπηρέτηση ??
Ο άλλος ενισχυτής demo παρουσίασε πρόβλημα και δεν έπαιξε, η αγορά demo ενέχει έναν συμβιβασμό και ένα ρίσκο, η έκπτωση νομίζω πρέπει να είναι ανάλογη του ρίσκου που παίρνει ο αγοραστής. Εάν είχα πάρει το άλλον demo προχθές και μου χάλαγε στο σπίτι ????

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Για να σου απαντησω επανω σε αυτο που με ρωτας θα πρεπει να ξερω εαν το μοντελο ηταν νεο η παλαιο...

Reaction score
0
- To 5% δεν μου φαίνεται καλό deal

- Αυτό που εγώ δεν θα εμπιστευόμουνα σε ένα ανοιγμένο μηχάνημα είναι πόσο καιρό κάνει το ντέμο, και τί χρήση του έχει γίνει.

Αν έβρισκα έναν ενισχυτή που έχει παίξει κανά μήνα και πχ λέμε τώρα το χιλιάρικο γινόταν 750 βεβαίως και γιατί όχι..... Άστρωτος που λένε και οι ειδικοί...Και εννοείται η εγγύηση εγγύηση

Reaction score
0
Για να σου απαντησω επανω σε αυτο που με ρωτας θα πρεπει να ξερω εαν το μοντελο ηταν νεο η παλαιο...
Το μοντέλο είναι στην αγορά εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και είναι ακόμη ενεργό .

Reaction score
0
Επειδή από το πρώτο σου μήνυμα κατάλαβα ότι θα αγόραζες cash τον ενισχυτή (από το ΥΓ2). Και όσο πιό πολλά λεφτά δίνεις μετρητά...όσο νάναι... μια έκπτωση προβλέπεται. Το 5% έκπτωση τοις μετρητοίς θα το περίμενα και καινούργιο να το 'παιρνες.... Για αυτό και ρώτησα την κατηγορία τιμής περίπου

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Το μοντέλο είναι στην αγορά εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και είναι ακόμη ενεργό .
Σε αυτη την περιπτωση η εγγυηση ξεκινα απο την ωρα που το προιον θα βγει απο το καταστημα.
Εχω διαφορετικη αποψη σε οτι αφορα ενα προιον που εχει ηδη δοκιμαστει εντος καταστηματος απο ανθρωπους που γνωριζουν, συνηθως, πως να συμπεριφερθουν σε αυτο.Αρα πιθανοτατα θα προτιμουσα ενα τετοιο προιον εαν μπορουσα να αποσπασω μια καλυτερη τιμη απο αυτην που πηρες.
Το οποιο σημαινει πως μαλλον συμφωνουμε στο αλλο σκελος-λογω του 1,5 χρονου που κυκλοφορει ηδη.
Σε καλυψα?

Reaction score
8
Μάλιστα 1,5 χρόνο μηχάνημα, βάλε και κανα δύο εκθέσεις, κατά τη γνώμη μου η σωστή τιμή είναι 500 ευρώ.

Reaction score
0
Σε αυτη την περιπτωση η εγγυηση ξεκινα απο την ωρα που το προιον θα βγει απο το καταστημα.
Εχω διαφορετικη αποψη σε οτι αφορα ενα προιον που εχει ηδη δοκιμαστει εντος καταστηματος απο ανθρωπους που γνωριζουν, συνηθως, πως να συμπεριφερθουν σε αυτο.Αρα πιθανοτατα θα προτιμουσα ενα τετοιο προιον εαν μπορουσα να αποσπασω μια καλυτερη τιμη απο αυτην που πηρες.
Το οποιο σημαινει πως μαλλον συμφωνουμε στο αλλο σκελος-λογω του 1,5 χρονου που κυκλοφορει ηδη.
Σε καλυψα?

Απόλυτα, ,

τελικά το 5% είναι λίγο. Απλώς να συμπληρώσω οτι τα μηχανήματα τα σκαλίζουν και οι πελάτες (εγώ χθες έπαιξα με τα ποντεσιόμετρα, με τους επιλογείς, και λίγο από πίσω (μη γελάτε) τις μπόρνες κλπ). Εάν ο κάθένας τον σκαλίζει και λίγο δεν είναι περίεργο που ο άλλος demo είχε χαλάσει .

Reaction score
0
Για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, το μοντέλο πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 1,5 χρόνο, δεν ξέρω πόσο καιρό εκτελούσε χρέη demo στο κατάστημα (θα μπορούσε να είναι από 1 μέρα εώς και 15 χρόνο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.051
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp