- Reaction score
- 107.204
Γκουχ γκουχ...3000 ώρες μπροστά μου.
Γκουχ γκουχ...3000 ώρες μπροστά μου.
Δυο λαμπίτσες Γιώργο, 1500 ώρες η μια.Γκουχ γκουχ...
Συγνώμη, νόμιζα ότι εννοούσες μία.Δυο λαμπίτσες Γιώργο, 1500 ώρες η μια.![]()
Σωστά, αλλά μόνο και μόνο ότι είναι ιμιτασιόν την φοβάμαι περισσότερο.Πάντως δεν άκουσα να σκάει λάμπα ιμιτασιόν.
Θυμάμαι όμως παλιότερα για κάτι λάμπες ορίτζιναλ που έσκαγαν μέσα στον προβολέα και γέμιζε γυαλάκια.
Κάτι Infocus για παράδειγμα.
Εδώ διαφωνώ κι ας λέτε ότι θέλετε.Ο άλλος λόγος που δεν θα έπαιρνα ποτέ τέτχοια λάμπα είναι η τεράστια διαφορά στη ποιότητα εικόνας.
Τα χρώματα δεν έρχονται ποτέ στο ιδανικό.
Άρα είναι επιστήμη η γνήσια λάμπα φιλαράκι.![]()
Δεκα ευρω τα μεταφορικα με paypal και στα 3 κομματια παει 290 η μια.http://www.hcinema.de/lampen/index-en.php?lan=en&suche=&hersteller=JVC&id=9000145&status=
Original Lamp with Modul.
Έτσι όπως το αναφέρει, δεν είναι βέβαιο ότι το housing είναι αυθεντικό. Αν είναι original και το housing, η τιμή είναι σούπερ!Δεκα ευρω τα μεταφορικα με paypal και στα 3 κομματια παει 290 η μια.
Α τον ξεδιάντροπο, αλλο μας δείχνει και αλλο μας μπηχνει!Ναι Μελίνα μου, γνησιότατη!
![]()
Εγώ αν δε δω κουτί σφραγισμένο όπως το δικό μου, δεν αγοράζω.
Συμβαδίζει με την γενικότερη ευημερία που υπάρχει.Ακόμα βέβαια προσπαθώ να καταλάβω την αύξηση κατά 50% της τιμής της στην Ελλάδα...
Γιατί δε κάνετε πατέντα με LED;![]()
Πέρα από αυτό, μιλάω για αύξηση σε ελληνικό τιμοκατάλογο από τα 350 στα 500+€.Συμβαδίζει με την γενικότερη ευημερία που υπάρχει.
Πριν από μερικές ημέρες ενδιαφέρθηκα να αλλάξω το ύφασμα της 106αρας σταθερής μου οθόνης, η τιμή που μου έδωσε ο αντιπρόσωπος είναι 470 ευρώ, το ευρωπαϊκό eshop της @@@@@ έχει το ύφασμα των 110 ιντσων στα 299 ευρώ.
Σε email που τους εστειλα μου ειπαν οτι ειναι με original housing , με ενα ξερο yes.Δεκα ευρω τα μεταφορικα με paypal και στα 3 κομματια παει 290 η μια.