Τιμη για την χωρα μας, τιμη για το AVSite!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Τιμη για την χωρα μας, τιμη για το AVSite!

JVC HD1 (για αυτό έχασε την πρώτη θέση:142:) ...
:204: (κακίες)
... Ακολουθεί μπόλικο φωτογραφικό υλικό...
Μήπως καλύτερα σε φρέσκο θέμα, να "μυρίζει" θάλασσα; :139:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.705

JVC HD1(για αυτο εχασε την πρωτη θεση:142:)
Σωστός!!!

Δεν μπορούσε να βάλει ο ιδιοκτήτης τον 750 που είναι 2 μοντέλα μετά τον HD1;:121:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Παιδια, το θεμα με ολο το φωτογραφικο υλικο συνεχιζεται εδω

Reaction score
152

αντε και στα δικα μας!

αν και θα θα ειναι κατω του 1/15 της αξιας του βραβευμενου....

Reaction score
40

:607::607::607::607: Συγχαρητήρια!!!!

Reaction score
47

Χίλια Μπράβο είναι λίγα
Τελικά αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι όταν έχεις μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνεις φτάνεις ψηλα
τα Συγχαρητήρια μου ξανά σε όλο το ΤΕΑΜ:112::126:

Reaction score
1.213

Δεν με συγκινησε του Πακιστανου.Ομορφος χωρος δεν λεω αλλα χωρις προσωπικη πινελια.

Το ελληνικο ειναι απλα εκπληκτικο.

Reaction score
15.548

Ειναι ολιγων space....!!!
Δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ωραιο.....

Aυτο που δεν μου αρεσει καθολου και το θεωρω λαθος,ειναι,οτι ειναι τοιχο-τοιχο η εικονα.....κανονικα πρεπει να υπαρχει καποιο κενο στα πλαγια δεξια-αριστερα,καμια 50αρια ποντους..
Ετσι που το εχουν κανει θεωρω οτι χανει και αισθητικα αλλα και σε εικονα...!!!!!!
Δεν εχει αερα η εικονα και σε(την)πνιγει...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ειναι ολιγων space....!!!
Δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ωραιο.....

Aυτο που δεν μου αρεσει καθολου και το θεωρω λαθος,ειναι,οτι ειναι τοιχο-τοιχο η εικονα.....κανονικα πρεπει να υπαρχει καποιο κενο στα πλαγια δεξια-αριστερα,καμια 50αρια ποντους..
Ετσι που το εχουν κανει θεωρω οτι χανει και αισθητικα αλλα και σε εικονα...!!!!!!
Δεν εχει αερα η εικονα και σε(την)πνιγει...
Εμενα, αντιθετως, αυτο μου αρεσει.
Αυτο που μου "την σπαει" ειναι τα πολλα και διαφορα χρωματα:
Μπλε, πρασινο, πορτοκαλι, κοκκινο, μωβ.
Θυμιζει...πολυ Πακισταν ρε παιδακι μου:142:

Reaction score
427

Φωτό από τις άλλες συμμετοχές έχει το site;

Reaction score
1.030
Καταρχάς συγχαρητήρια και από μένα. Οι καλές προσπάθειες πρέπει να ανταμείβονται. Απλά το συγκεκριμένο θέμα μου δίνει την ευκαιρία να εκφράσω μία αντίθετη άποψη σχετικά με ένα διαγωνισμό CEDIA ο οποίος για ακόμη μία φορά θύμισε τον φτωχό συγγενή αντίστοιχων προσπαθειών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Για να βραβευθεί ένα Home Cinema θα πρέπει να πληροί κάποια κριτήρια τα οποία δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον χώρο και το πόσο καλός είναι ο Αρχιτέκτονας, πόσο βολικές οι καρέκλες, πόσο όμορφα τα φωτιστικά κτλ. Το κυριότερο είναι να παίζει και καλά. Αυτή είναι η κύρια αποστολή του και όχι για να κάνουμε εφέ στο γείτονα και να μας δείξουν κάποια περιοδικά.
Η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι ακριβώς στο στυλ του Hitech. Ένας καλοστημένος χώρος, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία βρίσκω καλόγουστα αλλά με τρομερές αδυναμίες σαν αποκλειστικός χώρος θέασης (ως τέτοιος βραβεύθηκε) . Αν ήταν ένα Play Room το οποίο προορίζεται για πολλές χρήσεις τότε δε θα γινόταν καλύτερο. Βάζεις και ένα μπιλιάρδο, μεγαλώνεις λίγο ακόμη το μπάρ και έχεις τέλειο στήσιμο.
Αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος πόση φωτεινότητα παίρνει κάποιος από τον JVC σε οθόνη 200 ίντσες από απόσταση 9 μέτρων και με ανακλάσεις από τους πλαϊνούς τοίχους. Με ένα αισιόδοξο υπολογισμό μόλις 7 FL, δηλαδή το μισό από όσο παίζουμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας.
Για τον ήχο να μην ανοίξουμε καθόλου συζήτηση καθώς τα συγκεκριμένα ηχεία σε τόσο μεγάλο χώρο μετά βίας θα φτάσουν τα 90 db, η μόνη λύση είναι να βάλουμε 2 πολύ μεγάλα Sub για να ανεβάσουμε την ένταση (ότι γίνεται στις εκθέσεις με τα λιλιπούτεια ηχεία και το κρυμμένο τεράστιο sub) αλλά έτσι δεν έχουμε ομοιομορφία στην ηχητική κλίμακα. Και σίγουρα θα χρειαζόταν σοβαρά ενισχυτικά.
Αν είναι επιλογή του ιδιοκτήτη να ξοδέψει το 80% των χρημάτων για τη διαμόρφωση του χώρου, τότε δεν μπορεί κάποιος να πει τίποτε. Αν όμως τον καθοδήγησαν έτσι, τότε κάποιοι δεν έκαναν σωστή μελέτη. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαία μία αίθουσα με τόσα προβλήματα.
Φαντάζομαι ότι πολλοί θα αρχίσουν να πυροβολούν με αυτά που γράφω αλλά ας μάθουμε να ξεχωρίζουμε το design από τον σωστό ήχο.
Εκεί στη Cedia κάτι πάει λάθος τα τελευταία χρόνια και φαίνεται καθαρά από τις επιλογές τους σε όλα τα βραβευμένα προϊόντα.
Αν θέλετε να δείτε design αλλά και κορυφαίο ήχο (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ανατρέξτε εδώ : http://www.innovativetheatres.com/main.htm και http://www.hedmag.com/ και κάντε συγκρίση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Τιμη για την χωρα μας, τιμη για το AVSite!

Αν είναι επιλογή του ιδιοκτήτη να ξοδέψει το 80% των χρημάτων για τη διαμόρφωση του χώρου, τότε δεν μπορεί κάποιος να πει τίποτε. Αν όμως τον καθοδήγησαν έτσι, τότε κάποιοι δεν έκαναν σωστή μελέτη.
Εσυ, τι απο τα δυο πιστευεις οτι συμβαινει Κωστα μου?
Με το χερι στην καρδια!

Reaction score
1.030
Μαντεύω ότι ο ιδιοκτήτης προτίμησε τον χώρο από το θέαμα. Έχω δει το σενάριο πολλές φορές.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
hcc που κυκλοφορησε σημερα
το εχει στη σελιδα 43

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Τιμη για την χωρα μας, τιμη για το AVSite!

hcc που κυκλοφορησε σημερα
το εχει στη σελιδα 43
Υπαρχει ειδικη αναφορα Αργυρη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
βεβαιως φωτο και το ακολουθο κειμενο
dubbed the aegean sunset this startling room was created to look like a greek island bacyard sirca 1960
why?
we do not know but this multi sensory space boasts scratched wood hammered stoneand even a water fountain.plus some hi end av kit, natch
Μπραβο ξανα και ξαναμπραβο
φωτο η γνωστη

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo