Τι Θα Κάνατε Αn Κερδίζατε Το Τζακ Ποτ Του Τζόκερ (αλήθεια)

Reaction score
5
Αλήθεια τι θα κάνατε ? (αν δεν παθαίνατε καρδιακό? :mrgreen: )

Εγώ πχ

1) Θα αγόραζα ένα 3όροφο σπίτι (smart home) στο Διόνυσο (γκαράζ , πισίνα κτλ κτλ) και ο ένας όροφος θα ήταν dedicated home cinema room με τα καλύτερα συστήματα worldwide και σφραγίδα THX :mrgreen:
2) Θα αγόραζα ένα κλασσικό (αλλά καινούριο) αγγλικό διθέσιο roadster.
3) Θα αγόραζα 4-5 σπίτια ακόμα σε όλη την Ελλάδα.
4) Θα έφτιαχνα στούντιο μουσικής και editing εικόνας.
5) Θα ταξίδευα σε όλο το κόσμο
6) Δεν θα ξαναδούλευα (εκτός από το στούντιο μου :mrgreen: ) ποτέ στη ζωή μου.... Θα ζούσα από τους τόκους των χρημάτων στο λογαριασμό :) :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Θα περνούσα ένα χρόνο κοιτώντας το ταβάνι μου και ψαρεύοντας.
2. Θα πήγαινα σε μια τράπεζα και θα τους έσκιζα στο παζάρι για τα επιτόκια και τα "δώρα" που θα μου έκαναν για να τους αφήσω τα ωραία μου λεφτάκια.
3. Θα έστηνα ένα σύστημα για δικάναλη αλλά και πολυκάναλη ακρόαση, γύρω από το οποίο θα έχτιζα ένα σπίτι 3 όροφο.
4. Μόλις τα βαριόμουν όλα αυτά, θα ξεκινούσα τα ταξιδάκια διαρκείας σε όλο τον κόσμο και τα άπειρα χομπυ μου....
5. Δουλειά? What is this?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Περίπου τα ίδια αλλά το σπίτι θα το αγόραζα στο Λιτόχωρο στους πρόποδες του Ολύμπου, αντί για roadster θα αγόραζα ένα SUV, και εκτός του home cinema room θα έφτιαχνα και ένα δωμάτιο για να ακούω μουσική, όπου θα το γέμιζα με ηχεία και ενισχυτές...

Reaction score
7
Θα εφτιαχνα ενα ασυλο και θα εκλεινα μεσα...
1. Καποιους περιεργους (και τι σε νοιαζει τι θα κανω τα λεφτα μου? -It's mine.My own.My precious)
2. Καποιους ονειροπολους (που απαντανε στις ερωτησεις των περιεργων)

Σημ... Το ασυλο θα ειναι πληρως εξοπλισμενο με AV systems...

Reaction score
5
Κρίμα Γιώργο και σε είχα συμπαθήσει.......... Αν κερδίσω δεν θα πάρεις φράγκο :mrgreen:

Reaction score
7
Δεν πειραζει... Ετσι κι αλλιως δεν θα επαιρνα φραγκο.
ΕURO θα επαιρνα... :)
Φτιαξε εσυ το ασυλο...

Περα απο την πλακα...

Θα μπορουσατε αν κερδιζατε να μην δουλευετε?
Βλεπω ανθρωπους που εχουν παρει συνταξη (και εχουν χρηματα) να μη δουλευουν και να αρρωσταινουν.... Βεβαια μετα απο 45 χρονια δουλειας σου γινεται και συνηθεια....

Δε θα κανατε καμια επενδυση?
Γιατι απο τους τοκους....(ποιους τοκους)

Reaction score
14
xaxaxa...Ειδικά από φίλους να φάνε και οι κότες. Αποκλείεται να σταματαγα να δουλευω...

Reaction score
786
Θα έστηνα ένα σύστημα για δικάναλη αλλά και πολυκάναλη ακρόαση, γύρω από το οποίο θα έχτιζα ένα σπίτι 3 όροφο
:lol:  :lol:  :lol:

Θα σας πω μονο το πρωτο πραγμα που θα εκανα.
Θα νοικιαζα (ή μαλλον θα αγοραζα, τσιγκουνιες θα κανουμε τωρα) ενα μεγαλο cruiser.
Κατοπιν θα επαιρνα δεκα "κορίτσια" απο τα καλά, οσους φιλους χωραγαν και ενα μεγαλο σακουλι "αλεύρι" και θα εβγαινα σε διεθνη υδατα...

EDIT: Μολις ειχα σημαδι απο "πανω" οτι θα ειμαι ο μοναδικος νικητης της επερχομενης κληρωσης. Δεχομαι συμμετοχες των φιλων συνforumιτων για το ανωτερω ταξιδακι. Αναχωρηση αμεσως μετα τη ληξη του μεγαλου συγκριτικου...

Reaction score
25.474
σιγουρα ενα ΜΧ5 για δευτερο αυτοκινητο , (για πρωτο δεν ξερω ακομα) ενεργο συστημα με mcintosh τελικους και scanspeak μεγαφωνα, mcintosh η brax στο αυτοκινητο με pioneer p90/d90 και scanspeak, μονοκατοικια μαλλον παπαγου μερια , κατι χαλαρο για δουλεια, τα παζαρια στην τραπεζα για τουλαχιστον 10% ετησιο και ισως επενδυσεις σε ακινητη περιουσια η σε καποια franchise επιχειρηση (ως γνωστον τα λεφτα πανε στα λεφτα).
καλα δεν ειναι?

Reaction score
25.474
σωπα μωρε τι να το κανεις...
ΜΧ5 και αμα λαχει το τουρμπιζεις να μην στεκεται ουτε στην ευθεια!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis