Τι Θα Κάνατε Αn Κερδίζατε Το Τζακ Ποτ Του Τζόκερ (αλήθεια)

Reaction score
49
σωπα μωρε τι να το κανεις...
ΜΧ5 και αμα λαχει το τουρμπιζεις να μην στεκεται ουτε στην ευθεια!
Και που θα χώραγαν όλοι οι ενισχυτές Παναγιώτη?
Χώρια που λόγω κουκούλας θα "έχανες" πολύ σε χαμηλό...........

Κάτσε να δεις το καινούριο ΜΧ5, με μούρη σαν του RX-8 και μάλλον Βάνκελ κινητήρα και αποφασίζεις αργότερα!!! :wink:

Το όνειρο παραμένει για το τζόκερ............
Ή νομίζετε ότι δεν θα ξανα έχουμε τζακ-ποτ μέχρι τα Χριστούγεννα???? :roll: :roll:

Reaction score
49
Τι θα έκανα?

Κατ' αρχήν θα έπαιρνα ένα υπογλώσσιο πριν μου έρθει κανένα εγκεφαλικό και τα χαρούν άλλοι!!!!

1) Στον Μιχάλη ένα Χ5 4.4 (να του φύγει η "κάψα")
2) ΑLFA ROMEO GT 3.2 (γεμάτο με το ALPINE F1)
3) Θα έκανα γενική συντήρηση στην αγαπημένη μου A33 (βάψιμο, δερμάτινο εσωτερικό, bluepriting στο μοτέρ κ.ο.κ) και θα την κράταγα στο γκαράζ μου..........
4) Θα περίμενα λίγο καιρό να βγει το νέο ψεκαστό ZZR1300 για να το χτυπήσω......
5) Θα έτρεχα σε αγώνες αυτοκινήτων (ασφάλτινα Ράλλυ με κάποιο group N)
6) Θα έφτιαχνα ένα νέο σπίτι, μεζονέτα, όχι πάνω από 180 τετραγωνικά, αλλά με dedicated home cinema room, και αρκετά νέα στοιχεία σε αυτό (κυρίως ενισχυτικά και players)
7) Θα πήγαινα με τον Μιχάλη, σε τουλάχιστον 3-4 GrandPrix F1, σε θέσεις VIP, αλλά και αντίστοιχα σε MotoGP
8) Ταξίδια..............
9) Αγορά τουλάχιστον 10 3-άρια, για να τα νοικιάζω, και σε κάποιο χωρίο καμιά 150-αριά στρέμματα για αγροτουρισμό (θα έπαιρνα και πακέτο απ' την ΕΟΚ!!!!!)

Την γυναίκα και τους άμεσους συγγενείς ΔΕΝ τους ξέχασα!
Απλά θα τους ρώταγα τι θέλουν.........
Άλλωστε η γυναίκα θα ήταν έτσι κι αλλιώς μέσα σε όλα τα προηγούμενα σχέδια!!!

Αααααααααα......................

10) Θα προσλάμβανα και 5 γραμματείς (θηλυκού γένους.......) και 5 νέους Η/Υ + την πιό γρήγορη ΑDSL και θα υπαγόρευα κείμενα συνεχώς για να γίνει πανικός στο AVsite.........100 posts την μέρα......τουλάχιστον!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
Thank you. Στη φόρμουλα θα έχουμε και ..ωραίες παρουσίες ή θα είμαστε όπως στη διαφήμηση του Μαrtini, εμείς να βλέπουμε φόρμουλα και η γυναίκες να τα σπάνε δίπλα;;;

Reaction score
49
Thank you. Στη φόρμουλα θα έχουμε και ..ωραίες παρουσίες ή θα είμαστε όπως στη διαφήμηση του Μαrtini, εμείς να βλέπουμε φόρμουλα και η γυναίκες να τα σπάνε δίπλα;;;
Θα πηγαίναμε ΜΟΝΟΙ μας και θα είχαμε για παρέα μωρά με......πλούσια χαρίσματα!! :wink:

(η διαφήμιση είναι της πιστωτικής κάρτας......όχι του MARTINI!! :wink: )

Reaction score
49
άστο mike μην το κουράζεις όνειρο ήτανε και πάει!!!

Σπύρο μην αγχώνεσαι............

Θα έχουμε τζακ-ποτ και κοντά στα Χριστούγεννα. :wink:
Υπάρχει και το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο............... :roll:

Πάλι θα αρχίσουμε τα όνειρα..............
(που είναι και τσάμπα σε τελική ανάλυση.........)

Reaction score
25.470
γιατι τι εχουν τα ονειρα? ξερετε τι ωραια που ξεκολιαζα χθες το βραδυ το ΜΧ5 ? ουτε βενζινη δεν εκαψα!

Reaction score
49
γιατι τι εχουν τα ονειρα? ξερετε τι ωραια που ξεκολιαζα χθες το βραδυ το ΜΧ5 ? ουτε βενζινη δεν εκαψα!

Κι εγώ, εχθές το βράδυ, τα "έχωσα" στον Doctor V. Rossi με της ΥΑΜΑΗΑ (του MotoGP) στην αριστερή διαρκείας που υπάρχει στην έξοδο από εθνική προς Ρίο!!
Καλά.........ταύλα...........

(Μιχάλη......ωραία στροφή, σωστά????? :roll: :roll: :wink: :mrgreen: )

Reaction score
14
Έχει και το όνομα ενός μεγάλου οδηγού που την ....άνοιξε πιο πολύ. :oops:

Γίνεται σε παρακαλώ αντί για X5 να μου πάρεις Land Rover?? Το ΄καλό όμως... :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514