Τι γίνεται με τις τιμές SSD και RAM;

Reaction score
1.343
Κάπως έτσι, νομίζω το πήρα καλοκαίρι του 2019, οπότε τόσο βγαίνει. Καλά έχει πάει ως τώρα, αλλά ούτε ενημερώσεις παίρνει βέβαια (οι εφαρμογές ναι, το ίδιο όχι), αλλά έχει και ραγίσματα στην πλάτη (ευαίσθητη γιατι είναι γυάλινη ή κάτι σαν γυαλί). Γι αυτό κοιτάζω πάλι για OnePlus, με ικανοποίησε αυτό το τηλέφωνο. (επίσης είναι φανερό ότι δεν είμαι κι από αυτούς που τα αλλάζουν κάθε χρόνο).
Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με το 9.
Κάθε update είχε αρκετά θέματα μέχρι να στρώσει. Το τελευταίο update που έδωσαν έφαγαν τρομερό κράξιμο καθώς είχε πάλι πολλά bugs και δεν διορθώθηκε ποτέ. Ευτυχώς δεν το έκανα.
Πολλοί είχαν παράπονα για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετα τα updates ήταν το μόνο που δε μου έτυχε
Ξενέρωσα με την θέση που πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λέγοντας πως δεν μπορεί ενα κινητό να παίρνει 5 χρόνια αναβαθμισεις καθώς έχει υποβαθμιστεί πολύ το hardware
Και όταν ξεκίνησε τα bootloop το έστειλα αδιάβαστο
Το μόνο που με εντυπωσίασε μιας και δεν είχα κάτι αντίστοιχο μέχρι τότε ήταν η γρήγορη φόρτισή του.
Απίστευτη!!!
Ακόμα μου λείπει

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.691
Ακούω κι άλλες προτάσεις πάντως, δεν κολλάω σε μάρκες. Το κακό με τις εταιρείες είναι αυτό, βγάζουν κάποια προϊόντα και κερδίζουν τον κόσμο, και στην πορεία υποβαθμιζουν τα επόμενα, βασιζόμενοι στο όνομα που έκαναν. Δεν λειτουργεί πάντα βέβαια. Anyway, δεν έχω καταλήξει πουθενά ακόμα, απλά έτυχε κι είδα την τιμή αυτή χθες σε μια απάντηση σε ανάρτηση στο fb για άλλο κινητό, και το έψαξα. Ισχύει, είναι η κινεζική έκδοση βέβαια (δεν σημαίνει και πολλά, και το 7 που έχω κινεζική ήταν).

Reaction score
1.343
Σαν τιμή είναι φοβερή σίγουρα
Θα παίρνει updates κανονικά;
Και νομίζω υπάρχει κάποιο θέμα, λείπει κάποια μπάντα 5g

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.014
Ακούω κι άλλες προτάσεις πάντως, δεν κολλάω σε μάρκες.
Η Κορεάτικη μάρκα, ακόμη και στα φθηνά της, δίνει έως 6 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος.

Reaction score
1.343
Και εγω λίγους μήνες πριν που αγόρασα κινητό σκεφτόμουν samsung s25, oneplus (αλλά είχα ξενερώσει οπότε ήταν τελευταια επιλογή) και αλλαγή στρατοπέδου. Καμία αλλη επιλογή

Reaction score
1.343
Τώρα διαβάζω πως τα νέα κινητά θα έρχονται με λιγότερη πλέον ram.
Πιθανον 16gb να είναι υπερβολή όπως και να έχει αλλα θα πληρώνεις κάτι με την ίδια τιμή αν όχι ακριβότερο και θα είναι υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά απο τα παλαιότερα

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.014
Τι σου έχει κάνει και δε τη θες;
Θα του έχει χαλάσει κάποιο και αποφάσισε να μην το αγοράσει πάλι μέχρι να πεθάνει. :biggrin:

Το κάνουν πολλοί αυτό το λάθος και σε όλα τα είδη συσκευών. :biggrin:

Reaction score
12.112
και οι hdd έχουν ανέβει;
Αυτοί είναι χωρίς λόγο όντως
Το θέμα είναι πως θα πάρει μπάλα τα πάντα. Απο κινητά μέχρι δε ξέρω και εγώ τι...
Σε κανένα μήνα θα ανεβάσω αγγελία 5 - 6 samsung ssd 256 που έχω παροπλισμένους λόγο του ότι ήταν μικροί . Όποιος τους θέλει θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας :p
Κι εγώ θα βγάλω στο σφυρί κάτι DDR2, μερικές συλλεκτικές!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.392
Ακούω κι άλλες προτάσεις πάντως, δεν κολλάω σε μάρκες. Το κακό με τις εταιρείες είναι αυτό, βγάζουν κάποια προϊόντα και κερδίζουν τον κόσμο, και στην πορεία υποβαθμιζουν τα επόμενα, βασιζόμενοι στο όνομα που έκαναν. Δεν λειτουργεί πάντα βέβαια. Anyway, δεν έχω καταλήξει πουθενά ακόμα, απλά έτυχε κι είδα την τιμή αυτή χθες σε μια απάντηση σε ανάρτηση στο fb για άλλο κινητό, και το έψαξα. Ισχύει, είναι η κινεζική έκδοση βέβαια (δεν σημαίνει και πολλά, και το 7 που έχω κινεζική ήταν).
Τσέκαρε τα καινούρια poco f8, είχα το f3 και πήγα πέρσι στο f7 pro. Το τηλέφωνο σπέρνει από χαρακτηριστικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από κάμερες, καλες είναι αλλά δεν ρίχνει σαγόνια το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Η νέα σειρά f8 έρχεται να καλύψει και αυτό το κενό, αλλά θα πρέπει να βάλεις το χέρι πχιο βαθειά στη τσέπα...

Reaction score
5.533
Κάπως έτσι, νομίζω το πήρα καλοκαίρι του 2019, οπότε τόσο βγαίνει. Καλά έχει πάει ως τώρα, αλλά ούτε ενημερώσεις παίρνει βέβαια (οι εφαρμογές ναι, το ίδιο όχι), αλλά έχει και ραγίσματα στην πλάτη (ευαίσθητη γιατι είναι γυάλινη ή κάτι σαν γυαλί). Γι αυτό κοιτάζω πάλι για OnePlus, με ικανοποίησε αυτό το τηλέφωνο. (επίσης είναι φανερό ότι δεν είμαι κι από αυτούς που τα αλλάζουν κάθε χρόνο).
Εγώ πήρα motorola moto g86 5g πρόσφατα. Δε ζητάω πολλά από το κινητό και με καλύπτει απόλυτα έως τώρα!

Reaction score
1.343
Κι εγώ θα βγάλω στο σφυρί κάτι DDR2, μερικές συλλεκτικές!
Να φτιάξεις δικό σου θέμα
Έχω και εγώ ddr2 να κονομήσω εεε να πουλήσω
Έτσι το είπα, χωρίς νόημα. Όπως βάζουν μερικοί σε αγγελίες παλαιών πραγμάτων.
Είναι συλλεκτικές μη το χαλάς τώρα το θέμα :p
Καλά το πήγαινες. Στο μόνο που διαφωνούμε είναι που θα πουλάς τις μνήμες σου

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
35.402
Βγάζει και smart μανταλάκια;
Τι σου έχει κάνει και δε τη θες;
Ό,τι έχει περάσει από τα χέρια μου, από οθόνες μέχρι φούρνους μικροκυμάτων κι από φαξ μέχρι φωτοτυπικά, ήσαν όλα ΓΤΠΚ.

Reaction score
23.897
Ό,τι έχει περάσει από τα χέρια μου, από οθόνες μέχρι φούρνους μικροκυμάτων κι από φαξ μέχρι φωτοτυπικά, ήσαν όλα ΓΤΠΚ.
Ε, μαααα , είναι δυνατόν τώρα 4.000 ευρώ τηλεόραση να μην έχει Dolby Vision ; :D

Reaction score
301
Όλα θα ανέβουν.
Και για λόγο και χωρίς λόγο.

HDDs ? Up (120€ πάνω ο 18TB που χρησιμοποιώ στους data servers)
SSDs ? Up
RAM ? Στο Θεό.
Γραφικών? Όπως το πάνε θα φτάσουν την τιμή του Trinnov :D
Με τους σκληρούς δίσκους κάτι είχα πάρει χαμπάρι εδώ και 3 χρόνια και όποτε έπεφτε στην αντίληψη μου κάποια καλή προσφορά για τους αγαπημένους μου WD Ultrastar 18 TB μέχρι 300 € αγόραζα 1-2 κομματια. Το καλοκαίρι βρήκα και μια προσφορά για 3 δίσκους Seagate Exos 20TB στα 280 € το κομμάτι και τους αγόρασα όλους. Εχω χρησιμοποιήσει κάποιους και μου έχουν μείνει καβάτζα 6 κομμάτια (3 από κάθε είδος) που θα καλύψουν τις ανάγκες μου για ένα τουλάχιστον χρόνο ακόμα. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουν πέσει οι τιμές.

Παρεπιπτόντως έπεσα ξερός όταν πήρα χαμπάρι ότι ο 20αρης ULTRASTAR έχει φθάσει τα 550 € με φπα.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.148
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS